Üyeliğinizle ilgili bir sorun yaşıyorsanız ufoss@dilogren.com adresinden bize ulaşabilirsiniz.
Dilogren.com Forum Arşivi
Hollanda • Yabancı Dil • Eğitim • Yaşam Arşiv: 2021 ve öncesi
Sponsorlarımız

belçika vizesi çıkanlar bilgisini paylaşsın

Yorum için giriş yap 77 mesaj · 32.515 görüntülenme
arkadaşlar vizesi çıkanlar ne kadar sürede hangi aşamalardan çıktığını payşasırsa bu bölümde çok memnun oluruz..
kimsenin daha cikmamis heralde bekliyoruz arkadaslar bizlerle tecrubelerinizi paylasin diger arkadaslarada yardimci olmamiz kolaylassin
merhaba

bu soru beni kapsiyo heralde ben 2 ay oldu geleli belcikadayim.yardimci olabilirsem ne mutlu bana
bener can nerelerdesın ya sesın cıkmıyo ne yaptın nasılsın ya senın vıze kac ayda cıkmıstı yasadıgın olayları kısaca bı ozet gecsene arkadasım ya
cozi03 yazdı:
arkadaşlar vizesi çıkanlar ne kadar sürede hangi aşamalardan çıktığını payşasırsa bu bölümde çok memnun oluruz..

cozi arkadasim tesekkurler cok iyi yapmissin bu konuyu acmakla umarim vizesine kavusan arkadaslar bilgilerini aktaracak iyi calismalar kolay gelsin
merhaba arkadaslar alper merhaba

inan internetimde sorun vardi aklim hep ufoss ailesindeydi kimseyle gorusemiyorum annemi ozledim koskoca bayram gecti sizlerlede bayralasamadim gecmis bayraminiz mubarek olsun.

arkadaslar sorun cevaplayayim (biraz uzun yaziyorum okuyanlar icin SIKICI oluyorum bunu biliyorum cunku bende uzun yazilari okumuyorum.)

geldim evdeyim ev sahibi komsular iyi ben iyiyim seviliyorum ve seviyorum.onceki kiracilari anlatiyolar cahilliklerini falan filan tr yok icinde rahat olun.

ya varya alper SEN--VI-ZE-NI----A-LA-CAK-SIN-- BUNA ADIM GIBI EMINIM

mulaakati sormussun bi sorunu olani cagiriyolar benim dosyam tamdi sicilimde temizdi yas buyultme evlenip ayrilma vs. hic bisey yok yani temizim niye cagirsinlar beni mulakata dosyamda tam hi? ama iks deki isim bittiginde kizlara gorusuruz dedim kapidan cikarken onlarda gorusuruz dedi geri dondum pardon dedim gorusmeyelim bi gulduler bende guldum onu hic unutamiyorum ya iste o kapidan ciktim ve bidaha gorusmedik ve tam 3 ay sonra askerlik yapar gibi tlf daki gunleri saydim her gece tam 3 ay sonra vizemi aldim. aksam ustu ups minibusu geldi arkadaslar kosarak bana geldi vizen geldi dedi hayir dedim bi baktim ups posetinden pasaportumu aldim icine baktim orta sayfasina vizemi gordum hepsi bu.......

BAK GENE UZUN YAZDIM sekerpinari beni iptal edicek bu siteden :lol:
ya arkadaşlar yokmu başka vizesi çıkan arkadaş merakla bekliyoruz ama kimse anlatmıyor varsa bilginiz paylaşın viesei çıkan arkadaşlar...
cozı cıksada yazzsam ama yokkkkkkkkkkkkkkkk
selam arkadaşlar koliva vizen çıktımı tekrar haber vermedin ya alper kolivada bizim durumumuzdamıydı yani hollandadan mı geçti onlarda merak ettim..
kolıva aldı vızeyı ya ama alınca ayagını kestı burdan artık nedenını bılmıyorum ve bızım durumda degıl hollandadan gecmedı bızden farklı cozım senden ne haber
valla alper vizeyi alan ayagını çekiyo anlamadım sende alırsan çekme olurmu bendende yok haber iyi akşamlar..
arkadaşlar ben buraya eylülde geldim ama ben vizeye başvurduğumda iks falan yoktu. direk konsolosluktan başvuru yapıyoduk ve mülakat için randevuyu bize konsolosluk veriyodu. ama şu kadarını söyliyim, belçikaya vize için başvurup da evrakları tam olmasına rağmen vize alamayanı görmedim, içiniz rahat olsun vizeniz çıkar inşallah ama birazcık daha beklemeniz ve olayları akışına bırakmanız gerekiyor. bir gün telefonunuz çalacak yada arkadaşın yazdığı gibi evinize bir kargo gelecek ve vizenizi alacaksınız inşallah. ama herşey vize alıp gelmekle bitmiyo onu da söyliyim...

Allah yar ve yardımcınız olsun..

Soru sormak isteyene yardımcı olabilirim..
hayırlısı artık cozı sıkma canını sabır et bıraz daha ınsallah bejeke dedıgın dogru cıkarrr
valla yapcak bişey yok zaten alper kardeşim..
cozı esın hıc aramadımı dofıyı ya ne dıyolar hıc aramadınmı bılgı versenee
aradı alper ama bekliyceksiniz diyolar bende burada konsolosluğu aradım ama aynı şeyleri diyolar bakalım hayırlısı..
ok bızede aynısını dıyolar valla hıc bı degısıklık yok
bakalım alper bu ay sonunu bekleyelim ama benim yine umudum yok 4 ay oldu be kardeşim

..
cozı bu aralara vızesı cıkan yokmu veya bızım gıbı nl den gecenler ne kadar surede almıslar vızeyı bılgın varmı hıc
SELAM ARKADAŞLAR Bu dofinin telefon numarası kaç vere bilirmisiniz 2 aya yaklaştı halen ses yok eşime aratmak istiyorum eşim numarayı bilmiyor yardımcı olurmusun ALLAH herkesin yardımcısı olsun inşallah NOT :eşim belçika vatandaşı hollandadan geçme deyil ok tşk
arkadaşım googleden dofi yaz çıkıyo site orda tel numarası vardır.alper valla bayadır kimse yazmıyor vize çıktı falan diye 1 2 arkadaş 12 hafta demişti ama bilmiyorum tam olarak..
selam arkadaşım ben yazdım fakat bişe bulamadım yokmu bunun bir kolay yolu neden olur olmaz sitelerle ugraştırıyorsun zaten beynim döndü nette geze geze bir telefon numarasını yazmak bukadarmı zormu?
dostum dofının sıtesınde kocaman ortada yazıoyo nasıl gormuyon ama neyse ben yazıyım Tel: 02/206.15.99 ok esıne ver o arar bu numarayı
arkadaşım yani google da aradın dofi bulamadın ha yani ne diyim sana neyse alper vermiş bak ama baya bekletiyolar sabırla bekle telde ama neyse..
arkadaşlar teşekürler bakk bukadarcık bişeymiş:) iyi geceler
tabi ya yardıma hazırız her aman:d
yanı problem degıl hersey bunun kadar kolay olsun arkadasımmmm
her derde deva arkadaşlar bu site olur bakalım ya alper 4 ayda doldu ne olcak bizim halimiz ya..
ah bı bılsem cozı bılmıyorum bı ses bıle yok yaaaa cok sıkıcı bı durum hayırlısı
bende öyle diyorum zaten yapcağımız başka bişeyde yok zaten..

Yorum Yaz

Yorum yazmak için üye girişi yapmanız gerekiyor.

Giriş Yap Üye Ol