sekerpınarı nereye kayboldun yıne ya olmuyo boyleee
belçika vizesi çıkanlar bilgisini paylaşsın
Selam arkadaşlar benim merak ettigim sizin bu bekleme süreci söylediginize göre 4 ay olmuş hep böyle geçmi çıkıyor sizin durumda bir sorunmu var veya 4 aydan fazla bekleyende varmı oluyormu siz 4 ay oldu diyince yazılarınızı sürekli takıp ediyorum ve hher geçen gün bir ümitsizlik saıyor içimi oysakı benim bekleme sürecim 1.5 ay yanı 45 gün oldu sizin eşiniz hollandadan fakat belçika yolunu kullandıgınız içinmi aceba bukadar uzadı bu durum ALLAH hepimize yardımcı olsun iyi geceler
ya şeker pınarı harbi bak yine yanlız bıraktın bizi burlarda..
ya gucer arkadaşım sadece biz değiliz bekleyen bu kadar 4 ay değil 1 senedir bekleyen var sitede olmaya bilir ama benim tanıdıklarım var 3 ünde çıkanda var 6 aydada 1 senede ama seninde beklemen kötü ama sen 12 hafta say bence hollanda işi yoksa arada sizin..
cozi teşekürler arkadaşım evet dedigim gibi eşim öz ve öz belçika vatandası bakalım neler olacak yanı bu demek oluyorkı 1.5 ay daha beklice hayırlısı ALLAH hepimizin yardımcısı olsun ALLAHA EMANET OLUN
evet arkadaşım inşallah biz kadar beklemezsin allah herkesi sevdiğine kavuştursun...
Visumaanvraagnummer : 45995
--------------------------------------------------------------------------------
Datum visumaanvraag : 26/11/2007
Datum registratie visumaanvraag door Dienst Vreemdelingenzaken : 19/12/2007
Beslissing/Status Dossier : Toekenning van het visum
Datum beslissing/Status Dossier : 27/03/2008
In principe wordt de beslissing verzonden op de dag dat ze getroffen wordt. Het kan echter soms enkele dagen duren voordat de diplomatieke of consulaire post de beslissing effectief ontvangt.
ya arkadaşlar benim yazım böle olmuş bilen varmı çok acil...
--------------------------------------------------------------------------------
Datum visumaanvraag : 26/11/2007
Datum registratie visumaanvraag door Dienst Vreemdelingenzaken : 19/12/2007
Datum beslissing/Status Dossier : 27/03/2008
In principe wordt de beslissing verzonden op de dag dat ze getroffen wordt. Het kan echter soms enkele dagen duren voordat de diplomatieke of consulaire post de beslissing effectief ontvangt.
ya arkadaşlar benim yazım böle olmuş bilen varmı çok acil...
arkadaşlar sonunnnnnnnnnnnnnnnndaaaaaaa vizem çıkmış...
zorlu bi bekleyişten sonra çıktı vizem tam 16 haftadan iks ye başvuru yaptıktan sonra 16 hafta oldu dosyanın belçikaya gitmesinden sonra 12 geçti sonunda allaha şükür darısı tüm bekleyenlerin başına..
gozun aydın arkadasım tebrıkler darısı benım basıma cozı
inşallah alper..
tebrikler cozi
teşekkür ederim arkadaşım..
arkadaşlar bugün 1 nisan ama şaka değil galiba iks ye baktım şimdi pasaportum kargoya verilmiş.
şaka gibi ya hiç aklıma gelmezdi vizeyi alcağım..
şaka gibi ya hiç aklıma gelmezdi vizeyi alcağım..
slm bana yardımcı olurmusun? ben belcıkaya gelıcem sormam gereken sorular var. by_f.b@hotmail.com lutfen
slm bana yardımcı olurmusn belcıkaya gıdıcem ama sormam gereken sorular vaar yardımcı olursan cok sevınırım .. by_f.b@hotmail.com eklersen bıraz konusuruz olur mu?
arkadaşım sorularını buraya yaza bilirsin..her başlığa yazma sonra engellenirsin..
slm alper ne oldu senin vizeden haber yokmu hala?
yk senator beklemedeyız hıc bı ses yok 6 ay olacak yakında
Allah sabır versin arkadaşım 4 ay da benimki oldu inşl sabrımızın karşılığını en kısa zamanda alırız selametle kalın...
selam arkadaslar benim bi sorum olcak.merak ediyorum belcikada basvuru yapanin yasi kac olmali?ayni hollandadaki gibi 21mi yoksa orda yas onemli degilmi???cevaplarsaniz cok sevinirimm
slm arkadasım bıldıgım kadarıyla yasa bakmıo belçıka benım esım 20 yasındaydı basvuru yaparken
Datum visumaanvraag : 4/12/2007
Datum registratie visumaanvraag door Dienst Vreemdelingenzaken : 18/01/2008
Datum beslissing/Status Dossier : 13/05/2008
arkadaslar bu ne demek
Datum registratie visumaanvraag door Dienst Vreemdelingenzaken : 18/01/2008
Datum beslissing/Status Dossier : 13/05/2008
arkadaslar bu ne demek
tebrik edrim prenses anladigim kadariyla 04 - 12 de basvuru yapmissiniz.1 ayin 18inde isleme alinmis.5 ayin 13unde vizeniz cikmis...umarim doguru anlamisimdir. simdien hayirli olsun..
ya gercekmı ya ınanamıyorum eşime sordum o da öyle soylıyor dofide böle yazıor ama ikste hala işlemde dıo yarın sabah arıcam tam emın olacam o zaman yazarımmm
insallah prenses. insallah cikmistir.simdiden hayirlisi olsun tekrar.simdiden yenihayatinda basarilar dilerim.simdi ilk benmi duydum yanih :D
evet eger vızem çıktıysa ilk senın habaerın oldu arkadasım
ins. arkadasim.hadi sen yuku ustunden attin.insallah en kisa zamanda kocana kavusursun darisi bana bende kocama kavusurum inslalah insallah insallahh
aminn aminnn işalla arkadasım herkes kavusur işalla eşine
amin amin amin.siz simdi belcikadami yasiyacaginiz yoksa hollandayami tasincaginiz..??
Yorum Yaz
Giriş Yap Üye Ol