Üyeliğinizle ilgili bir sorun yaşıyorsanız ufoss@dilogren.com adresinden bize ulaşabilirsiniz.
Dilogren.com Forum Arşivi
Hollanda • Yabancı Dil • Eğitim • Yaşam Arşiv: 2021 ve öncesi
Sponsorlarımız

belçika vizesi çıkanlar bilgisini paylaşsın

Yorum için giriş yap 77 mesaj · 32.514 görüntülenme
önce belçıkaya gıtcez aama sonra hollandaya çünkü orda hiç tanıdıgım yok hollandada butun akrabalar var daha ii olur hem eşimin işi hollandaada siz napmayı duusunuyosunuz
ben zaten hollandadayim burdan basvuru yaptim.

esimde buraya gelcek yani.belcikada hic bir yyer bilmeyince burdan basvuru yaptim.
gunaydın arkadaslar iks i aradım vize falan yok dıyor ama dofıde vıze çıktı yazıyor
gelır presnses artık bıtmıs o ıss hayırlı olsun benımkı nıye cıkmıyo ya anlamıyorum
saol alper işalla en kısa zamanda senın vızede gelıcek
alper ne oldu yaa senden çok ben merak eder oldum hala bi ses seda yokmu?
yok senator arkadasım yok hıc bı ses yok catlamak uzereyım
Allah Allah ne iştir ya. ha bu arada eşim hemen hemen her ay 3 veya 4 kez arıyordu dofiyi bizimkisinide o aydan o aya atıyolardı eşim 2 hafta önce yine aramış ve haziranın ilk haftası kesin bi sonuç alacaksınız demiş ben inanmadım ama eşim kadın hazıranda sonuçlanacak vizelerin içerisinde sizinkide var demiş adını soyadını soyle demiş, tamam haziranın ilk haftası kesin sonuç gelir demiş inşl olumlu bi cevap olur...şimdi hazıranın ilk haftasını beklemek geride bıraktığım 5 aydan daha falza geliyo ya Allah cümlemize sabır sıhat ve hayırlı haberler almamızı nasip etsin inşl..
slm arkadaşlar ya iks de pasaport UPS,e teslim edilmiştir diyo.dofinin sitesine bakıyorum değişen bişi yok in behandeling yazıyo ne oluyo ya sonuç nedir acaba ben çok heycanlandım meraktan çıldırcam valla bilgisi olan varsa bişiler söylesin lütfen...
valla bı bılgım yoık senator bende baktım ıks ye ama benımkı aynı ıns hayırdır ya dostum
SELAM ARKADASLAR iks baktim benimkide pasoport ups ye teslim edildi yaziyor ups sitesine baktim ordada bugun saat 18:30 itibariyle teslim alindigini yaziyor dofiye baktim ordaki yazi halen ın behandeling yaziyor bu ne is anlayamadim simdi benim pasaport geliyormu gelmiyormu vize verildimi verilmedimi bilgisi olan varmi bugun tam olarak 3 ay 4 gun oldu pasaport belcikaya gittigine ama iks ye teslim ettigime 3.5 ay oldu yani 14 hafta oldu bilgisi olan paylasirsa sevinirim tesekurler
slm arkadaşlar ya benimkide aynı öyle pasaportum gelmek üzere şuan k.maraş şubeye teslim edimiş ama sonuç ne bilmiyoruz dofide değişen bişey yok acaba dofinin sitesi güncellenmemiş olabilirmi.
Arkadaşlar vizem çıkmış galiba ama ben inanamıyorum eşim yabancıar polisini aramış ve vizeniz 23 mayısta çıktı biz ankaraya bildirdik demişler eşimde bize bi bilgi gelmediğini söylemiş ama vizeniz 23,unde çıktı olumlu demiş yani tekrar tekrar sordum diyo eşim olumlumu diye evet dedi diyo adam ama pasaport henüz elime geçmiş değil kısmetse yarın gelcek aradım sordum ama hala inanamıyorum acaba vize vurulupmu gönderiyorlar yoksa biz ankaraya vize vurdurmayamı gidecez bilgisi olan varmı.?
vıze vurulup sana gelıyo arkadasım
Alper68 arkadasım İNSALLAH dedigin gibi gelen vizedir İNSALLAH yakın bir zamanda senin vizede cıkar cok bekledin arkadasım hayırlısı olsun iyi geceler
ınsallah arkadasım ıns
alper inşl seninkide çıkar kısa zamanda

Allah herkesin gönlüne göre versin arkadaşım.

Yorum Yaz

Yorum yazmak için üye girişi yapmanız gerekiyor.

Giriş Yap Üye Ol