arkadaşlar tekrar herkeze selam bugün hayırlısıyla kons.istemiş evrakları gönderdim.inşallah evraklar ulaştıktan sonra vizem hemen çıkar benim için dua edin lütfen.Bi gelişme oldukça yazarım inşallah
hadi bakalim hayirlisi umarim cikarda yuzun guler
son durum ne oldu haber etmedin bizi.selamlar izmir
selamlar evet biraz giremedim kusura bakmayın arkadaşlar valla son durumum benden istemiş oldukları seyahat sağlık sigortasını gönderdim ellerine ulaşmış.diğer istedikleri mutella yani sosyal sağlık sigortasını eşim 13.11.2008 tarihinde postayla göndermiş ama bugün kons.aradım ellerine ulaşmamış halen moralim bozuk yani bugün ,bu kadar sürede gelmemesi üzmeye başladı beni galiba benim bu konuda her işim böyle yavaş olucak.bundan sonraki vize çıkma devresidede inşallah bunlar kadar yavaş olup aylarca beklemem.bu arada sen nasılsın.görüşmeyeli
ben iyiyim teşekkür ederim.senin işin az kaldı merak etme.çok sürmez.herkesin sorunu var bu dünyada.Belçikaya gitmek benim için önemli değil.zaten ben Türkiyede iyiyim.ama sevdiğim Belçikada yoksa ben Türkiyeyi tercih ederim.Ben Belçikada daha fazla rahat etmeyeceğim .Hatta sıkıntı çekeceğim.benimki de nişanlımla.Evliliği yaza uzatınca canımı sıkıyor.Ne o liseden yeni mezun oldu.ne de ben askerden yeni geldim.Herşeyde hayır vardır.inşaallah en yakın zamanda vizeni alır kavuşursun.
haklısın ama işte oralara gitmek erkekler için daha büyük bi sorumluluk iş güç anlamında ya aslında bende türkiyede yaşamak çok isterdim hatta şuan yaşadığım şehir cennet gibi bi yer ama eşim oraya alışmış buralarda yapamıycam değince bende mecbur kaldım bide dediğin gibi aşk ve sevgi insanı kendi vatanından ile koparıyo ama inan artık biran önce benim evim dediğim benim kendime ait ailem diğebiliceğim eşimle olmak istiyorum.aslında istediğim artık hayatımın, yaşamımın havada kalarak devam etmesinden yoruldum hayatımda herşey yerine otursun istiyorum.ama ne bileyim bu gönderdiğim evraktan sonra aylarca beklemekten çok korkuyorum buda bende büyük bi duygu yoğunluğu oluşturuyo malesef.bu arada senin adına üzüldüm evliliğinin yaza kalmasına zaten bu işlerde çok uzun bide nikah bu kadar süre ertelenirse daha fazla bi zaman kaybı olucak sizler için ama tabi dediğin gibi herşeyin hayırlısı önce.ama insan oğlu işte biran önce yerini bilmek istiyo
arkadaşlar herkeze selam bugün çok mutluyum çünkü konsolosluğun benden istemiş olduğu ek evrakları tamamlayıp bugün kons.teslim ettik.bugün iks sitesinden kontrol ettim pasaport işlemde olarak yazıyor.inşallah vizem artık çıkar tabiki benim gibi bekliyen herkezin vizesi hemen sonuçlanır.
herseyin sonu sabir arkadasim bundan sonrasi bekleyis uzun yada kisa ama sakin ve sabirli ol eninde sonunda mutlaka cikicak cunku bende umutsuzluga kapilmistim ama bosaymis bosa canimi sikmisim esimi uzmusum sinirlenmisim eninde sonunda esine kavusucaksin
sineoko selam ya aslında ben bu dofi sayfamda benim tam olarak türkçe karşılığı ne yazıo eğer anlıyorsan bana türkçesini bi ara tam olarak yazarmısın.şimdiden teşekürler.bide en önemlisi arkadaşım benim dosyamın 9.10.2008 sekizde işleme alındığını ve eksik evrak olmadığını söylemişlerdi.fakat 6.11.2008 tarihindede benden tekrar 2 adet ek evrak talep etiller sence bu ne anlama geliyodur.
izmir yazdı:
sineoko selam ya aslında ben bu dofi sayfamda benim tam olarak türkçe karşılığı ne yazıo eğer anlıyorsan bana türkçesini bi ara tam olarak yazarmısın.şimdiden teşekürler.bide en önemlisi arkadaşım benim dosyamın 9.10.2008 sekizde işleme alındığını ve eksik evrak olmadığını söylemişlerdi.fakat 6.11.2008 tarihindede benden tekrar 2 adet ek evrak talep etiller sence bu ne anlama geliyodur.
Datum visumaanvraag : 29/02/2008
Datum registratie visumaanvraag door Dienst Vreemdelingenzaken : 22/09/2008
Beslissing/Status Dossier : Toekenning visum op voorlegging bijkomende stukken.
Datum beslissing/Status Dossier : 6/11/2008
simdi izmir 29.02.2008senin vizeye ilk basvurdugun tarih 22.09.2008belcikaya ulastigi yani isleme alindigi tarih 6.11.2008de anladigim kadariyla eksik evragin ciktigi tarih yani hala arstirmada senin dosyan.zaman zaman ek evrak talebinde bulunuyolar bendende cok istemislerdi iyice arastiriyolar korkulcak bisey yok sabirli ol yeter duyumlarima gore bu aralar vizeler kolayca veriliyomis sorun cikartmadan.umarim seninkide erkenden cikar ama uzarsa bile tek yepicagin sabir allah yardimciniz olsun arkadasim
sineoko aslında ben şeyi merak ediyorum benim evraklarım halen belçikadamı incelemedemi yoksa inceleme bitmiş türkiyedeki kons.tamı yani bu yazıyomu acaba benim bu dofi dosyamda.aslında çok uzun sürermi sence benim işlemlerim
izmir yazdı:
sineoko aslında ben şeyi merak ediyorum benim evraklarım halen belçikadamı incelemedemi yoksa inceleme bitmiş türkiyedeki kons.tamı yani bu yazıyomu acaba benim bu dofi dosyamda.aslında çok uzun sürermi sence benim işlemlerim
senin dosyen belcikada artik tekrar turkiyeye gondermiyolar diye biliyorum sadece vizen cikinca pasaportu gonderiyolar yada konsolosluga haber geliyo vizeyi onaylayin diye tam bi bilgim yok sana uzun yada kisa surer diyemem cinku hic belli olmuyo 1haftada alanda var 3ayda alanda var benim gibi 6ayda alanda 10ayda alanda var ama sen karamsar olma hayirlisi ne zamansa o zaman ciksin acele etme
selam tekrar ben kusura bakma ben seni sorularımla bunaltıyorum ama benim evraklarım belçikada ise benden istemiş oldukları evraklarıda acaba tekrar belçikayamı göndermişlerdir incelenmesi için.bu arada asıl öğrenmek istediğim şey bu dofi sayfasında halan aynı şeyler yazıyo ben evrakları gönderdiğim halde ordaki yazıların değişmesi gerekmezmiydi yani demek istediğim.
izmir yazdı:
selam tekrar ben kusura bakma ben seni sorularımla bunaltıyorum ama benim evraklarım belçikada ise benden istemiş oldukları evraklarıda acaba tekrar belçikayamı göndermişlerdir incelenmesi için.bu arada asıl öğrenmek istediğim şey bu dofi sayfasında halan aynı şeyler yazıyo ben evrakları gönderdiğim halde ordaki yazıların değişmesi gerekmezmiydi yani demek istediğim.
yoo bunaltmiyosun yardimci olabiliyosam ne mutlu bana evet tekrar belcikaya gonderiyolar dofideki yazi bi sure sonra degisir merak etme ondan bisey olmaz
öncelikle selam ben aslında bişey anlatmak istiyorum benim bi kız arkadaşım var konya'da oturuyor bu aradada belçika vizesi için müracat etti hatta ikimizinde aynı gün mülakatı yapıldı fakat benim mülakatım çok güzel geçti onun iyi geçmedi hatta onu kons.yan tarafta bi oda vardı oraya aldılar orda 40 yakın soru sormuşlardı benimse hiç bi sorunum olmadan geçtim mülakattan daha sonra benden eskik evrağım olduğu için evrak talep etiller eşim evrakları çok uzun zamanda zor hazırlayıp kons.gönderdi ve benim evraklarımın 9 ekim 2008 ratihinde işleme alındığını söylediler ve daha sonra tekar benden ek evrak daha talep etiller ve biz bu evraklarıda hazırlayıp kons.gönderdik.böylelikle benim 24.11.208 tarihinde ek evraklarımda kons.oldu ve pasaportunuz işlemde bekleyiniz denilmekte.benim bu bahsettiğim kız arkadaşımdan ise hiç evrak talepleri olmadı ve arkadaşımın eşi belçikadan avukat tuttu 1 ay önce yaklaşık 27.11.2008 tarihi itibarıyla avukat aramış eşini ve vizesinin çıktığını ve türkiyeye gönderildiğini belirtmiş.benim burda anlatmak istediğim şey ilakki avukatmı tutmamız lazım vize için yada benim mülakattım çok güzel geçmesine rağmen halen vizem çıkmadı burda çok büyük bi tuhaflıkta yokmu sizce.bu arada mülakatımızda bizim 29.04.2008 ratihinde olmuştu.
izmir yazdı:
öncelikle selam ben aslında bişey anlatmak istiyorum benim bi kız arkadaşım var konya'da oturuyor bu aradada belçika vizesi için müracat etti hatta ikimizinde aynı gün mülakatı yapıldı fakat benim mülakatım çok güzel geçti onun iyi geçmedi hatta onu kons.yan tarafta bi oda vardı oraya aldılar orda 40 yakın soru sormuşlardı benimse hiç bi sorunum olmadan geçtim mülakattan daha sonra benden eskik evrağım olduğu için evrak talep etiller eşim evrakları çok uzun zamanda zor hazırlayıp kons.gönderdi ve benim evraklarımın 9 ekim 2008 ratihinde işleme alındığını söylediler ve daha sonra tekar benden ek evrak daha talep etiller ve biz bu evraklarıda hazırlayıp kons.gönderdik.böylelikle benim 24.11.208 tarihinde ek evraklarımda kons.oldu ve pasaportunuz işlemde bekleyiniz denilmekte.benim bu bahsettiğim kız arkadaşımdan ise hiç evrak talepleri olmadı ve arkadaşımın eşi belçikadan avukat tuttu 1 ay önce yaklaşık 27.11.2008 tarihi itibarıyla avukat aramış eşini ve vizesinin çıktığını ve türkiyeye gönderildiğini belirtmiş.benim burda anlatmak istediğim şey ilakki avukatmı tutmamız lazım vize için yada benim mülakattım çok güzel geçmesine rağmen halen vizem çıkmadı burda çok büyük bi tuhaflıkta yokmu sizce.bu arada mülakatımızda bizim 29.04.2008 ratihinde olmuştu.
hayir tabiki illaki avukat tutmak zorunda degilsin sadece cok uzun surerse bi avukata danisip yardim alabilirsin o arkadasinin ayni seyleri bende yasadim bende mulakata gittim yan odaya aldilar 40soruluk anket doldurttular 3ay sonra kagitlarim savciliga gitti bi turlu savciliktan cikmadi sonra esim bi avukat ayarladi arastirdi avukat sonra vizemin onaylandigini ankaraya gonderdiklerini soledi yani tam 6ayda cikti vizem hic belli olmuyo arkadasim ne kadarda cikacagi bekle biraz daha tam olarak ne kadar oldu seninki cok uzun surerse o zaman biseylere basvurursun acele etme derim ben ama sen bilirsin
selam tekrar ben ilk 29.02.2008 tarihinde başvurdum fakat başvurduğum gün 3 adet evrağım eksik çıktı ve biz bu 3 evrağı anca tamamlayıp 9.10.2008 tarihinde kons.ulaştırdık ve kons.bize evraklarımızın işleme alındığını belirtiler.daha sonra bizden 6.11.2008 tarihinde tekrar 2 adet daha evrak istediler ve bize bunların ek evrak olarak istendiğini belirtiler.ve 24.11.2008 tarihinde istemiş oldukları evrakları kons.ulaştırdık ve tekrar evrakların işleme konduğu belirtildi.
arkadaşlar herkeze selam biraz önce iks sitesine baktım pasaportunuz ups teslim edilmiştir yazıyor.
hayırlı uğurlu olsun
dofiden bak vizen çıkmış.
demiştim sana fazla sürmez diye
Allah yeni hayatında utandırmasın.
bizide unutma kardeşim.ailenle mutluluklar
selam çok teşekkür ederim.ama bi sorun varya iks sitesinde pasaport ups verilmiştir diyo fakat dofiden baktım eskisi gibi yazıyo bişey değişmemiş yani anlamadım bende bu yüzden biraz korkmaya başladım yani bi sorunmu var diye acaba.bu arada sen nasılsın nası gidiyo senin nası durumlar
dofi de güncelleme yapılmamış olabilir merak etme vizen çıkmış kardeşim
ben aynıyım
değişiklik yok.ups eline geçince haber et
pasaportun upsten gelecek hadi hayırlı uğurlu olsun
hiç merak etme vizen çıkmış
yoksa sana başka türlü ulaşırlardı
inşallah arkadaşım elime geçer geçmez zaten hemen haber veririm.ama inan kalbim durucak gibi zanederim yarın elimde olur inşallah pasaportum.herkeze çok teşekür ederim bu site sayesinde kendimi sürekli iyi hisettim herkez o kadar birbirine destek veriyoki inan oralara gitsemde asla bu siteyi burakmam allah herkeze nasip etsin birazn önce vizesinin çıkmasını.
izmir dostum vizen cikti artik dofide yazar yarin benimkide sonradan degisti gozun aydin artikk darisi bekleyenlere
aman allahım çok mutluyum ya çok teşşekür ederim alper allah herkeze gözterir inşallah bunu.o zaman demek oluyoki yarın vizem elimde anlatamam nası mutlu olduğumu hatta havalara uçabilirim.
alper biliyorum çok soru sordum ama kusuruma bakma artık.ya ben ups sitesinden bakıyorum pasaport numaramı girerek fakat hiç bişey çıkmıyo yani yola çıktımı falan diye göremiyorum bişey yada beni yanlış bakıyorum bilmiyorum.ya bide yarın pasaportum elime geçerse pasaportta ne yazması lazım yani vize çıktı diye çünkü benim hiç yabancı dilim yokta.
ups bilgisayra girince cikar merak etme ve pasaportuna vize yapistirirlar yani yabanci dil bilmane gerek yok orta sayfalarda yapistiriyolar vizeyi ok bu kadar heyecan yapmaa dostumm bak bu gunleride gordun
arkadaşlar herkeze selam bugün sonunda vizem çıktı bugün elime geçti acayip mutluyum allah inşallah bütün bekliyenlere nasip eder.burdan herkeze çok teşekürler bana verdikleri yardımlar için.inşallah bende geriden gelicek herkeze yardımcı olabilirim bu sitede çünkü asla kimseyi unutmuycam oralara gitsem bile.
izmir ustune alinma ama cokduyduk bu laflari bu siteden ayrilmayacam falan filan bu dedigine anca burda oldugun surece inanirim umarim sende unutmassin bu siteyi cunku biraz da olsa hakki var bu sitenin burda biz aile oldukkk ama unutmayanlarla
alper68 yazdı:
izmir ustune alinma ama cokduyduk bu laflari bu siteden ayrilmayacam falan filan bu dedigine anca burda oldugun surece inanirim umarim sende unutmassin bu siteyi cunku biraz da olsa hakki var bu sitenin burda biz aile oldukkk ama unutmayanlarla
alper kardesim aynen sana katiliyorum bu konuda. bu site cok mezun verdi ama mezunlarin neredeyse %70 gibi bir orani hollanda veya belcikaya vardiktan sonra eskiye sunger cekip cevap verme geregi dahi gormediler. yani haber alinmadi bir daha kendilerinden. belki okul filan olabilir veya is guc derler ama bende aynilarini yapiyorum. ama hergun vaktimde oluyor nete girmeye cevap verileceklere kim neler yazmis goruyoruz. umarim izmir arkadasim sende oyle yapmassin.
bu sitenin hakkini vermek lazim sonucta buradaki insanlara hic faydasi yoksa dahi sinavi kazanmalarina sebeb oldu bu filan yeterli bi sebebtir destek ve arkasinda olabilmek.
tebrik ederim izmir arkadasim bu duygunun nasil bisey oldugunu 1ay once yasadim umarim hersey gonlunce olur hayatinda basarilar dilerim
Yorum Yaz
Giriş Yap Üye Ol