arkadaşlar çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için.kusura bakmayın ben bu sıra pek giremiyorum çünkü artık ben gidene kadar bi yoğuluk var yakında eşim ve ailesi gelicekler inşallah geldiklerinde düğünümüz olucak burda düğün telaş sardı beni bu yüzden çok yoğunum ama gerçekten dediğiniz gibi çoğu insan oralara gittikten sonra siteyi resmen unutmuşlar ama inanın inşallah oralada girebildiğim kadar girmeye çalışıcam ama burda olmayı inanın ben çok seviyorum çünkü insan bu sitede başka bi güç ve güven buluyo bence.neyse arkadaşlar ben kendimle ilgili gelimeler oldukça sizlere yazarım.kendinize çok yi bakın.
belçika vizesini ne kadar sürede alırım
arkadaslar nerelerdesiniz ya gikiniz cikmiyo hergun girip cikiyorum ama kimseden ses seda yok
arkadaşlar herkeze tekrar selam ya kusura bakmayın bende telaş çok bu sıra malum düğün falan bu arada 9 ocak kına gecem 10 ocakta düğünüm var çok mutluyum allah herkeze göstersin bu güzelikleri inşallah.şu düğün bitsin hergün girmeye çalışçam kendinize iyi bakın çok çok
arkadaşlar herkeze tekrar selam ya kusura bakmayın bende telaş çok bu sıra malum düğün falan bu arada 9 ocak kına gecem 10 ocakta düğünüm var çok mutluyum allah herkeze göstersin bu güzelikleri inşallah.şu düğün bitsin hergün girmeye çalışçam kendinize iyi bakın çok çok
allah mesut etsin arkadasim bir yastikda kocayin tebrik ederim
sinoeko güzel dileğin için teşekür ederim arkadaşım inşallah seninde her istediğin gönlünce olur.arkadaşlar herkezin yeni yılını kutlarım inşallah bu gelen yeni yıl herkez için hayırlı olur ve herşey gönlünüzce olsun diliyorum mutlu yıllar.yeni yılda görüşmek dileği ile
merhaba beginner dosyan şuanda sanırım brüksele ulaşmadı.yaklaşık 1 hafta sonra belçika dışişlerine dosyan ulaştıktan sonra herhangi bi eksiğin yoksa 2 haftada ordan onay çıkması gerek dediğim gibi eksiğin yoksa maksimun 2 ay sonra eline geçer vizen
merhaba arkadaşlar, ben belçika vizesi için başvurmuştum. Turistik vize için başvurdum ve 18 gün kalmayı planlıyorum. Şu an tam 5 hafta oldu ve hala bekliyorum. uçak biletide 5 gün sonra. biraz panik olmuş durumdayım ne yapmam gerekiyor? iksyi aradım dosyanız karar için brüksele gönderilmiş diyorlar başka bir şey demiyorlar.
Yorum Yaz
Giriş Yap Üye Ol