Üyeliğinizle ilgili bir sorun yaşıyorsanız ufoss@dilogren.com adresinden bize ulaşabilirsiniz.
Dilogren.com Forum Arşivi
Hollanda • Yabancı Dil • Eğitim • Yaşam Arşiv: 2021 ve öncesi
Sponsorlarımız

Hollandadan Vizeniz Nekadar Zamanda Cikti?

Yorum için giriş yap 71 mesaj · 109.660 görüntülenme
Hollandadan basvuru yapip Vize almis arkadaslardan lutfen ankete katilmalarini bekliyorum.

Vizeniz ortalama kac ayda cikti?

Hollandadan Vize basvurusu Yapacak arkadaslara bilgi olacaktir. Yardim edecektir karar vermeleri konusunda.

LUTFEN TECRUBELERINIZIDE EKLEYINIZ !!!
benim başvuru 17 martta başladı 8 nisanda okeylendi 23 günde çıktı daha önce 25 yazmıştım ama

heyacandan yazmışım 25 diye allaha şükür allah dualarımız kabul etti ama daha vizeyi almaya gitmedim allah herkese yardımcı olsun.
bizde nl den başvurduk 3martta işlemealındı 13 martta vizem çıktı yani 10 günde....
konusmak icin erken ama....

Anketin su haline gore.

Vize genelde 1 ay icinde cikmis....

Lutfen anketlere katilim gosterin..

bu sizden sonrakilere yol gosterecektir
slm arkaadslar yani esimiz islemleri verdikten 1 ay sonramai vize çikiyo

ben 3 ay diye biliyodum ama bu galiba belgelerin eksik veya tam olamsina mi bagli tskç
Vizem tam 148 günde çıktı :?

5 aydan sadece 2 gün eksik !!
Efeler Diyarı yazdı:
Vizem tam 148 günde çıktı :?

5 aydan sadece 2 gün eksik !!

Ali tebrikler yaa

cikti vizen sonunda yani :)

cok sevindim arkadasim

sonunda senide yolcu ediyoz yani :ugeek:

kolay gele
evet arkadaslar benım vızem 33 gunde cıktı,yani 1 ayda..foruma bakılırsa genelde 1 ay ıle 1bucuk ay ıcınde cıkıyor vızeler he?
Vizeciler merhaba,bugün vizem çıkmış oraya yani hollandaya mektup gelmiş.3martta işleme alındı mektubu gelmişti bugün 15 mayısta haber gelmş vize parasının yatması için.yani 2.5 aygibi bişe oluyo hemen hemen.ama vizenin ankaraya gelmesi uçak biletinin falan alınması bi 15 gün daha sürer bunlarla birlikte toplam 3 ay gibi oluyo.valla hem sevindim hem üzüldüm ne yalan söyleyim.orda eşim ve kızım burda akrabalar ,sevdiğim insanlar ,bide orayı sevebilecekmiyim acaba korkusu..gerçi eşim ve kızım yeter ama yinede başka şeylerde çok önemli.inşallah severim orayı en çok korktuğum bu benim.inşallah türkiyeyi çok özlemem.ayrıca site kurucumuza ufosa sonsuz teşekkürler yardımları için.sormak istediğiniz bişe varsa sorabilirsiniz ben sitenin takipçilerindenim.sabırlı olun gelecektir gezin tozun bida bulamazsınız valla.herkese iyi sabırlar kolay gelir inşallah.
gozun aydin nursel arkadasim allah sevdigin ve cocugunle beraber bir omur boyu mutluluk versin allah yeni yasaminda utandirmasin
benim vizemde 1 ayda çıktı,darısı bekleyenlere inş.
16 MAYIS ind ye basvuruda bulunduk

24 MAYIS basvurumuz isleme alindi

5 HAZIRAN mvv onaylandi:)

sadece 19 gunde:D
nursel yazdı:
Vizeciler merhaba,bugün vizem çıkmış oraya yani hollandaya mektup gelmiş.3martta işleme alındı mektubu gelmişti bugün 15 mayısta haber gelmş vize parasının yatması için.yani 2.5 aygibi bişe oluyo hemen hemen.ama vizenin ankaraya gelmesi uçak biletinin falan alınması bi 15 gün daha sürer bunlarla birlikte toplam 3 ay gibi oluyo.valla hem sevindim hem üzüldüm ne yalan söyleyim.orda eşim ve kızım burda akrabalar ,sevdiğim insanlar ,bide orayı sevebilecekmiyim acaba korkusu..gerçi eşim ve kızım yeter ama yinede başka şeylerde çok önemli.inşallah severim orayı en çok korktuğum bu benim.inşallah türkiyeyi çok özlemem.ayrıca site kurucumuza ufosa sonsuz teşekkürler yardımları için.sormak istediğiniz bişe varsa sorabilirsiniz ben sitenin takipçilerindenim.sabırlı olun gelecektir gezin tozun bida bulamazsınız valla.herkese iyi sabırlar kolay gelir inşallah.

:D gozun aydin kardesim allah burdada kolaylik versin
merhaba arkadaşlar

nişanlım aradı vizem onaylanmış.

umarım tüm bekleyen arkadaşlar biran önce sevdiklerine kavuşurlar.
ne guzel haber bunlarr

darisi digerlerinin basina...

tebriklerr
zarem yazdı:
merhaba arkadaşlar

nişanlım aradı vizem onaylanmış.

umarım tüm bekleyen arkadaşlar biran önce sevdiklerine kavuşurlar.

Tebrikler arkadasim

Yeni yasaminda basarilar ;)

kolay gele
benım bır gunde cıkmıstı sabah 9 da werdım ewrakları 2 de gel dedıller 2 30 da 6 aylık wızemıalmıstım tuhaf bu ısler hollanda daha zor aslında su an belcıka aıle bırlesımı wızesı beklıyorum 3 ayı gectı hala dofı de ewraklar belcum daha kolay ama 3 ay oldu nl bır gunde belcıka 3 ay oldu sanırsam o da onceden nl ye gıttgımın arastırması yapılıyorılk tahmınıme gore ılk yurt dısına cıkıslar uzun surmuyor bır kac kere cıkıp gırdıysenız bıraz arastırm yapılıyor yanılmıyorsam pek red yıyen yok genelde herkezın cıkıyor tek can sıkıcı durum zaman bekletmelerı amannnnnn bekletsınler cokda fifi
slm arkadslar vize çiktintan sonrami para yatıyo
arkadaşlar peki nl den vize işlemleri için başvursak yada tr den ?????hangisi en kısa zamanda çıkıyor??? beni bilgilendirirseniz çok memnun olurum.hepinize şimdiden tşkler :?: :?: :?:
rojin yazdı:
arkadaşlar peki nl den vize işlemleri için başvursak yada tr den ?????hangisi en kısa zamanda çıkıyor??? beni bilgilendirirseniz çok memnun olurum.hepinize şimdiden tşkler :?: :?: :?:

rojin arkadasim eger evraklarin tamsa yani 4 4 luk ise basvurun tr veya nl olsun farketmez en gec 1 ayda cvb cikar. eger evraklarin tam degilse ind ugrasir o zaman. ama nl basvurulari daha kisa cunku tr den basvurduktan sonra esinden belgeleri istemeleri filan extradan 2 hafta gidiyor. anlatabildim mi.
benım 38 gunde cıktı.
benim vizem 38 günde onaylandi cooook mutluyum dilerim ALLAH'tan herkese bu mutlulugu yasatsin

17 aralıkta basvuru icin gerekenleri esim ind ye gönderdi ve 30 aralıkta mektub geldi esime 19 aralıkta dosyanız acıldı en gec 3 martta olumlu veya olumsuz cevap alırsınız diye ama sükürler olsun o kadar uzun sürmedi 26 ocak pazartesi günü mutlu haber geldi 27 ocak salı günü parayı yatırdı esim ve paranın ankara konsoloslugunun hesabına gecmesini bekliyoruz

dualarımız kabul oldu sonsuz sükürler olsun RABBİME dilerim herkes bu zorlu ugrastan galip ayrılır

herkese kolay gelsin
m.clk yazdı:
benim vizem 38 günde onaylandi cooook mutluyum dilerim ALLAH'tan herkese bu mutlulugu yasatsin

17 aralıkta basvuru icin gerekenleri esim ind ye gönderdi ve 30 aralıkta mektub geldi esime 19 aralıkta dosyanız acıldı en gec 3 martta olumlu veya olumsuz cevap alırsınız diye ama sükürler olsun o kadar uzun sürmedi 26 ocak pazartesi günü mutlu haber geldi 27 ocak salı günü parayı yatırdı esim ve paranın ankara konsoloslugunun hesabına gecmesini bekliyoruz

dualarımız kabul oldu sonsuz sükürler olsun RABBİME dilerim herkes bu zorlu ugrastan galip ayrılır

herkese kolay gelsin

tebrikler arkdsm gozunuzaydin rabbim yeni yasaminizda yardimci olsun,sagsalim esinize kavusmayi nasip etsin ins ins ins,,,tekrar gozunuzaydin...
tsk ederim sanslı arkadasım dilerim bu mutlulugu yüce MEVLAM herkese nasip eder inş inş in.

darısı tüm bekleyenlerin basına :geek: :geek: :geek:
arkadaslar esım bugun ınd aramısve dosyanız kapandı dıye solmısler ve sonra avukatımız aramıs olumlumu deyıl mı dıye sormus onlarda guzel haber demıs yanı cıktı ınsallah bır kac gun ıcınde postayla gecek ınsallha okadar mutluyumkı coksukur darısı bekleyenlerın basına allah herkezın gonlune gore versın ınsallah :ugeek: :geek: :geek: :geek: :geek:
6 şubatta evraklarım INDye teslim edildi. IND den mektup gelmiş en geç 25 Nisana kadar bir cevap alırsınız diye. acaba sizce ne zaman vizem çıkar? tahminleri bekliyorum.

selamlar...
leonardo06 yazdı:
6 şubatta evraklarım INDye teslim edildi. IND den mektup gelmiş en geç 25 Nisana kadar bir cevap alırsınız diye. acaba sizce ne zaman vizem çıkar? tahminleri bekliyorum.

selamlar...

hic bi sakat yoksa, yane esinin isiyle ilgili bir sorun filan yoksa 1-1,5 aya cikmasi gerek.
3 haftada
40 gün gibi..
slm arkadaslar 20 nisanda ınd ye evrakları gönderdik. ve cvp bekliyoruz. en son 06.07.2009 da cvp veririz demişler.

Yorum Yaz

Yorum yazmak için üye girişi yapmanız gerekiyor.

Giriş Yap Üye Ol