Üyeliğinizle ilgili bir sorun yaşıyorsanız ufoss@dilogren.com adresinden bize ulaşabilirsiniz.
Dilogren.com Forum Arşivi
Hollanda • Yabancı Dil • Eğitim • Yaşam Arşiv: 2021 ve öncesi
Sponsorlarımız

ne var burda gelmeyin

Yorum için giriş yap 71 mesaj · 20.766 görüntülenme
yeni gelenlerin sitesi buymus megerse, gelmeyin kardesim ne var burda allalalala ,gelip uyum saglayamiyorsunuz problem cikariyorsunuz biz burda turk toplumu olarak yeni gelenlere ihtiyacimiz yok hollanda doldu tasti zaten gidin turkiyede yasayin ora daha guzel burda ne var yaw,evelendiyseniz esinizi turkiyeye goturun orda yasayin ,hem turkiyede avrupalilasmaya basladi burdaki her kanun orada cikiyor artik
gelmeyin cunku i-s-t-e-m-i-y-o-r-u-z ,yeni gelen turklere doyduk ,gidin rusyaya amerikaya fransaya ,ama buraya gelmeyin canlarim okey?

saygisizca , kirici ve neredeyse assagilayici seviyeye kadar mesaj yazdiginiz icin

siteden uzaklastirilmis bulunmaktasiniz. Burada sizin gibi insanlara yer yoktur !
(Efeler Diyari )
böyle geri .... yüzünden gidemiyoruz oraya hollandalılar türklerden nefret etmiyor 3 5 ne oldugu belirsiz yaratıklar olay çıkarıyo bıktırıyo adamları
.... herif cok biliyorsan sen git turkiyede yasa. Insanlarin moralini bozma. Senin gibileri yeni gelen arkadaslarimizda gelir gelmez taniyacaklar zaten. Kahvede butun gun kumar oynayan calismayan ickici esrarci tiplersiniz siz. Ben hollandaya geldigimden beri beni en cok sasirtan insan toplulugu ne hollandalilar ne zenciler ne surinamlilar nede digerlerí, burada senin gibi oyle tipler varki insan sirf senin gibiler yuzunden turk oldugundan utaniyor. Burada yasayana iyi insanlarimizda var tabiki onlari bu kategoriye sokmuyorum.
ne dıyo bu ya ona mı soracaktık
adi s... kim ulan senin ekmegini yiyor saneneeeee kime akil veriyorsun milletin morelini bozmaya hakkin yok hollandaliya kurban ol.birde turk olacaksin.ulan senin gibi insanlar varken dusmana ne gerek varrrr
iste gorun arkadaslar belki inanmazsiniz ama buraya daha onceden gelen turkler yeni gelenleri istemiyorlardi acikca belli etmis oldu karaktersizin biri daha acikca bende soyluyorum o sekilde dusunen insanlara gelemeyin turkiyeye sizler gibi bayagi insanlara ihtiyaclari yok bes kurus para icin vatanini satan insanlara ihtiyacimiz yok bizim. bunuda siz boyle bilin
a... p...senden mi akıl alacaz gelmek için TÜRK düşmanı ş... h.... :x
bu iletiyi yazan kisi haric burda yazilan butun sozlere laflara sonuna kadar katiliyorum destekliyorum,,,boyle bi kisi olamaz yaa biz orda birbirimize destek olalim birlik olalim derken,bu sahsin yaptigi kibarcasini soyluyorum gercekten buyuk terbiyesizlik,,,,ayrica site yoneticilerine de sonsuz tesekkurler ve tebrikler bu kisiyi uzaklastirmakla en iyisini yapmissiniz sitede boyle kisilere asla ve asla yer olmamali ki sizde bunu kanitladiniz tekrar tesekkurler,,,
anlamadim sen kimi kimin ulkesinde istemiyorsun????

Madem Hollanda doldu tasti, birak sen git, senin gibi bi bireyden hem Hollanda hemde Turkler kurtulmus olur..! ama suda var, Turkiye seni kabul edermi bilinmez..!

Boyle bi mahlukat yuzunden moral bozmaya gerek yok arkadaslar. arada bi cikiyo iste boylesi..! naparsiniz..!

Venlo'da bunun gibi tipler cok galiba..! bitaneside bizi buldu..!

kolay gele ;)
...... orda bişey yoksa senin ne işin varya orda...
valla arkadaşlar kusura bakmayında genelde hollandalılara suç bulunuyo kendi ülkemizin adamı bizi istemiyo düşman kendi içimizden çıkıyo,sen kimsinki gelmeyin diyosun ora yeterince türkle dolduysa başlangıcı sen yap önce sen terket,yemin ederimki hiç bir zaman yurtdışı taraftarı degildim hep asla derdim benim vatanım bana yeter derdim ama ne yapıyımki rabbim orayı kısmet etmiş bana eşim orda o yüzdende benim yerim ora kiiii birçok ark.bu yüzden gidiyo yoksa keyiflerinden degil böyle dengesizlerde çıkıp bize ahkam kesiyo kimse ne yapacanı bilmiyoda senmi ögretecen,ALLAH hepinizden binlerce kez razı olsun steyi kuranlardanda sitedeki arkadaşlardanda,inş.tüm ark.eşlerine sevdiklerine ailelerine kavuşurlar AMİİİİNNNN
u................mahluk,,sana bu sitede herkeze saygisizca laf atilsin diye uyelik verilmiyor,,bakiyorumda sen bayagi uyum saglamissin hollandaya,,seni turkiye bile kabul etmez takoz herif,,seni ancak afrika kabul eder git oraya,,yavrum sen su adresini verde bana ben seni ziyaret ediyim hollandada..utaniyorum .... sizin gibi turklerden gercekten..
hollandali yazdı:
yeni gelenlerin sitesi buymus megerse, gelmeyin kardesim ne var burda allalalala ,gelip uyum saglayamiyorsunuz problem cikariyorsunuz biz burda turk toplumu olarak yeni gelenlere ihtiyacimiz yok hollanda doldu tasti zaten gidin turkiyede yasayin ora daha guzel burda ne var yaw,evelendiyseniz esinizi turkiyeye goturun orda yasayin ,hem turkiyede avrupalilasmaya basladi burdaki her kanun orada cikiyor artik

seni istemiyolardir orda, hem bizi istiyolar ben bunu hissedebiliyorum :mrgreen: :mrgreen: :D :mrgreen: :D :mrgreen:
hollandali yazdı:

Ulan be ş..z uyuz k...!!!! Asıl senin gibi haini istemez burada hollanda devleti.Kendi vatanına ihanet edenin kendine devletine de ihanet edeceğini çok iyi bilir burada Hollandalı yöneticiler.Biliyorsun teknoloji çok gelişti.Dikkat et!!!! Bir yerlere fişlenmiş olmasın şimdi senin adın !!!!!!
pes yani haaa, ben hicbirinize hakaret etmedim kufretmedim ama siz beni yasakladiniz,elestiriye bile tahammulunuz yok sizin,bide hollandaya gelmissiniz peh peh :)

biz burda dogma buyume turk toplumu olarak yeni gelenlerin uyumsuz oldugunu hep gorduk ama bunu sizler gormek istemiyorsunuz,uyumsuzlugunuzu yazdiginiz yazilardan goruyorum, sizleri i-s-t-e-m-i-y-o-r-u-z okey?

bi kisminiz kufur etmissiniz aynen iade ediyorum, gelip burda issizler ordusuna katiliyorsunuz , hollandali dostlarimizda sizi istemiyorlar ,burda kufur edeceginize gidin is bulup calisin okey canlarim?burda sadece dogma buyume turkler yasayabilir,yeni gelenler degil,bunu kafaniza sokun,hepinizi selamliyorum :)
kufur eden arkadaslar hemen seviyelerini ve kalitelerini belli ettiler,burasi turkiyeye benzemez ona gore,burda oyle kufur edersen atarlar seni hollanda dan :) burasi babanizin ciftligi degil, yeni geldiniz edebinizle oturun :)
ha bu arada beni istediginiz kadar yasaklayin beni, yeni bir nick alip yine gelecem, o yuzden biraz demokrat olun gorus alisverisi yapalim, kasimpasali gibi kabadayi olmayin, beni yasaklayacaginiza kufur eden vatandaslari yasaklamaniz gerekmezmiydi? forum kurallarini okursa yonetici arkadaslar kendilerine gelirler galiba, kufur eden hakaret eden adamlar yasaklanmiyor,goruslerini bildirenler yasaklaniyor, bu da bir uyumsuzluk ornegi,yonetici arkadaslari forum kurallarini uygulama konusuna davet ediyorum
Arkadaşım o zaman bile bile insanları kırıcı şeyler yazmıyacaksın..senin derdin ne anlamadım bi türlü..duymak istemediğin şeyler seni nasıl rahatsız ediyorsa karşı tarafta olanlar içinde aynı şey geçerli..kaldı ki seni kimsenin ciddiye aldığı yok..ne oldu nl de doğdunda başın göğe mi erdi..yada daha mı avrupai tarzda düşünüyosun..yoook klasik millat öncesi fikirlere sahipsin..biraz olumlu konuş..elbetteki insanları sevmemekte özgürsün ama bunu inadına yaparsan yazılan eleştirilerede katlanırsın..sonunda senin anlayacağın dilde bitiriyorum (okey :!: )
bu arkadasımız neden boyle bırsey deme geregi duymus anlamadım ama turkıyede yetısen ınsanlar daha olgun anlayıslı oluyorlar ve yurt dısında yasamıs ınsanlar ıse daha bır gerı kafalı oluyorlar bunuu dılee getırmıyor bızı elestırıyor yazıklar olsun boyle turkler ıcın askerlık yaptıgım gunleree....:(
hollandalilar yazdı:
ha bu arada beni istediginiz kadar yasaklayin beni, yeni bir nick alip yine gelecem, o yuzden biraz demokrat olun gorus alisverisi yapalim, kasimpasali gibi kabadayi olmayin, beni yasaklayacaginiza kufur eden vatandaslari yasaklamaniz gerekmezmiydi? forum kurallarini okursa yonetici arkadaslar kendilerine gelirler galiba, kufur eden hakaret eden adamlar yasaklanmiyor,goruslerini bildirenler yasaklaniyor, bu da bir uyumsuzluk ornegi,yonetici arkadaslari forum kurallarini uygulama konusuna davet ediyorum

kimin maşası kime k....lik yapıyorsan git ona söyle bız gelıyoruz sizin gibi asalaklar kendını turk sananlar yuzunden bizi yanlış tanıyorlar kendi kimligini bile bulamamışsın yok uyumsuzluk yapıyormuşuz filan falan turkiye gelince havanız gecılmıyor kendınız bı b...k sanıyorsunuz nl yada başka ulkede temızlıkcılık yapıyorsun yada ne bıleyım işte fabrıkada orda burda şurda çalışıyorsun kım bılır oraya nasıl gıttın sıgımacımısın nesın kımlıgın bıle belli deyil önce kımlıgnı bul kendını ben turkum dıye tanıtma burda herkesın bı amacı var keyfımızden gıtmıyoruz NL'de senın olsun avrupda ama Türkiye Türklerin unutma anladın sen onu anlamazsan gel anlatayım sana :arrow: ist selamsızda adresım bellı yerım bellı kafana göre yazıp cızme çizler sonra kes.....yi ıışşşşşşştttt :!:
==================================

(Not:Sayın Admin bu mahluğun değişik bir amaç için polemiğe girdiğinden şüphe ediyorum.Bilginize sunarım)
birakin konussun. sadece gulun gecin. bi laf vardir guzel ulkemde it urur kervan yurur diye buda onlardan biri heralde. bende seni turkiyeye gelmeni istemiyorum. siz gibi cetlerinden utanan nesil avrupaya bizimi tanitacak musluman oldugundan utanacaksiniz... ben sadece size diyecem sudur. kendinize yazik ediyorsunuz. kendi neslini inkar edenler allah bizleri muhafaza eylesin. ben buraya geldigimde basimdan geceni yazmistim allah in selamini dahi almaktan utanan insanlardan bende utaniyorum kendi vatandasim musluman demeye. sadece allahtan duam ve istegim asliniza donmenizdir ve sizleri islah etmesidir. ama bilirsinki( tabi unutmamis ve bilirsen) her kufur ve kotu hal insan kalbinde bir siyah nokta olusturur. ve birgun o kadar kararirki dininden utanmaya ve baska dinler aramaya baslarlar ve ben hollandada gordugum burda dogan turkler bu durumdalar. bende burda yasayan turklerle muhatap olmuyorum. cunku onlarin seviyesine ben inmek istemiyorum.

bir husus ta madem burda senin tabirinle bi b...k yok niye sen burdasin? is konusuda sizler yeni gelenlerden korkuyorsunuz cunku ygelenler sizin tr ye geldiginde nasil cakayla geldinizi bilip ve sizin burda neler yaptinizi ogrendiklerinde halinizden utanmaktan dolayi istemiyorsunuz.
herkes kısmetini yermiş bizim kısmetimizde burası bu dengesizin yaptıgı bize degil ALLAH a isyandır şunu bilki bu dünya ne sana nede bize kalacak vakti gelen bu dünyadan göçecek,bu söylediklerimi mantıklıca bi düşün,sen orda dogdun büyüdüysen senin atan burdan gitti sonuçta yani sizde orda türemediniz daha ne deyimki Allah ıslah etsin
Arkadaşın derdi eğlence galiba. Sizlerin canı sıkıldıkça o keyif alıyor, belli. O yüzden hiç muhatap olmamanızı tavsiye ederim.

Ben orada doğdum büyüdüm, 12 yaşındaydım kesin dönüş yaptığımda.

Bir arkadaşım da 3 yıl önce evlenip gitti Hollanda'ya. İnanın doğma büyüme Türkiyeli olduğunu anlayamazsınız. Benim orada yaşadığıım dönemlerdeki halim gibi olmuş. :mrgreen: 3 Yılda ne yol katetmiş. Artık eskisi gibi değil. Gidenler daha bilinçli, sizler gibi.

Bakın, bir çoğunuz gitmeden dili öğrendiniz. Ülke hakkında, kurallar hakkında bilgi sahibisiniz.

Selametle.
Aslını inkar eden soysuzdur :!: Bu nasıl bir zihniyettir anlamıyorum.Yazık kaybolan gençlerimize iki kültür arasında sadece kültürlerini değil kişiliklerinide kaybetmişler.Hollandalı dostlarımız dediklerin bitaraflarıyla gülüyorlardır size bizi istemeyen toplum siz onları düşünüyorsunuz diye baş tacı yapıp madalyamı takacak sanıyorsunuz :?:
manyak yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

sana ne beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

soyunu unutma hollandaadyim diye

destek olacana yaptina bak kimse hollandaya bayildi icin gelmiyor

hem bu kadar karsisin seb ne ariyon ozaman nl de salak
Efendi seni bu yaptıklarından dolayı ayakta alkıslayanlar vardır eminim onlarda senin gibi aslını unutanlardır.Ülkemizde bazı devletlerle TÜRKİYE'nin ilişkilerini bozmnaya calısan gruplar var sende AVRUPA-TÜRKİYE ilişkilerini bozmayamı adadın kendini sen kim oluyorsunki istenmedigimizi cıkartıyon sen çorbana bak uslu uslu otur oturdugun yerde.Bir daha TÜRKİYE'ye arabayla filan gelirsen ÇANAKKALE'ye uğrada güzelce bi gez o zaman o teknolojiyle gecemedikleri ÇANAKKALE'yi senin gibi kendisinden başka herkese düsman olan menfaatleri icin örf ve adetlerini unutanlar sayesinde gecmeye calısıyorlar ÇANAKKALE'de ,İSTANBUL'da,EDİRNE'de bizler icin vatanı icin gelecek yeni nesil icin topraga düsen sehit olan onca kefensizleri düşün onlar birlikten kuvvet doğar diyerek kendilerinden sayıca ve teknolojik bakımdan üstün düsman ordusunu yenmişler denize dökmüşler ama sende kalkmıssın diyorsunki birlikten maraz dogar .sen en güzeli kafana göre takıl forum içersinde istenmiyorsakta NL da vizemizi vermezler biz her türlü rahat takılıyoruz onun icin sen çayına çorbana bak gerisi ind ve nl konsolosluguna kalmıs seninde istemediklerinden eminim orada sende 45 ine geldiginde sanada tesvik icin maas baglarız ülkene geri dönersen derler

bunuda unutma efendiiiiiii
sen bana tel ve adresini bi yollasana gavura don,,, adam seni tovbe tovbe
yaw sıte yonetıcılerıne seslenıyorum; arkadaslar bu konuyu sılermısınız sıteden yahu,ya nezaman gorsem stresım artıyo ve gerılıyorum..hem sınava gırıcek arkadaslar var turkıyede onlar ıcınde ıyı bı konu degıl bence okumaları..

saygılar emrah

Yorum Yaz

Yorum yazmak için üye girişi yapmanız gerekiyor.

Giriş Yap Üye Ol