Eşin ne zaman gidecek? Ben orada sanmıştım. Siz de yeni mi evlendiniz yoksa?
aile birleşim vizesi
evet yeni evlendik, ay sonu gidecek inşallah.
arkadaslar basvuru hem tr hem belçikada mı olmak zorunda. mesela belçikadan yollanması gereken aile toplum kagıdını eşimin kardeşi veya bi yakını alıp gönderse olmaz mı
zeyna başlığımız 'aile birleşimi' bilmiyorum farkında mısın.. Konu dışına çıkılmasın lütfen. Bu arada, kimim ne söylediği açık zaten, herkes kendini gayet iyi ifade edebiliyo baskasının adına açıklama yapma gereği duymamalısın.
saolasin uyarin için arkadasim ben hic farkinda deildim konunun gercekten.konumuz aile birlesimi evet bende ona gore yorum yaptim burda farkli birsey yaptigimi sanmiyorum yada kimseyi savundugumu.yorumumu biraz daha dikkatli okursan sevinirim.herneyse istedigini dusunebilirsin.
Bu konu daha fazla uzamasın rica ediyorum.. ben buraya bilgi toplamak için giriyorum, herkes herkesin yorumu hakkında açıklama yapacaksa işimiz var demektir.. O öyle değilde şöyle demek istedi vs vs, bi kez daha söylüyorum başlık dışına çıkılmasın lütfen..
arkadaslar eşim belçikadan basvuru yapabilmesi için ev tutması falan gerekiyo mu yoksa suan aileiyle kaldıgı evin adresi yeterli oluyo mu?
Eşin Belçika'dan ne başvurusu yapacak iv22?
aile birleşimi basvurusu..
Benim kafam karıştı... O başvuruyu senin buradan İKSye yapman gerekmiyor mu? Zaten yanlış hatırlamıyorsam yarın için randevu almıştın. Ne oldu o randevu?
evet ama onunda ordan basvuru yapması gerekmiyo mu. Bu arada ertelettim ben randevuyu. o suan ailesiyle yasıyo, ev tuttuktan sonra mı basvurmalı sence Sevi ?
Oradan evliliğinizi belediyeye onaylatması ve aile toplum kağıdı (sadece kendi isminin olduğu) alması gerekiyor. Ama İKS senden farklı evraklar istediyse de bilemem. Liege'de yaşayan, oraya gitmiş arkadaşlar da oradaki belediye prosedürlerini daha iyi bilirler. Çünkü belediyeden belediyeye uygulamalar farklılık gösterebiliyor. Sonuçta ben Antwerpen'e gideceğim, sen Liege'e. Bildiğim kadarıyla da ailesinin yanında oturup oranın adresini vermesi bir problem değil. Bence forumdaki konuları da oku; sanırım bu konuyla ilgili birşeyler vardı buralarda.
arkadaslar 27 07 2010 tarihinde karar verilmis ek evrak istenmesine dofide oyle yaziyo.iksyi aradim oyle bisey yok dediler olsaydi biz size haber veriridik dediler,sonra bana ayni gun tel geldi cocugnuzun saglik raporunu cikartin gonderin diye bende dun ankaraya gittim cikarttim gonderdim.acaba boyle durumda olanlar nekadar daha bekledi.vizeniz ne zaman cikti.4aydir bekliyorum,vize beklerken ek evrak istediler,
Sude bu noktadan sonra dikkati elden birakmazsaniz bence 3-4 haftaya Vizen cikar .
Ek evrak bana, neticeye bagladik ama su konuda emin degiliz, bir kontrol edelim ,anlamina geliyor .
Insallah iyi haberler alirsin .
Ek evrak bana, neticeye bagladik ama su konuda emin degiliz, bir kontrol edelim ,anlamina geliyor .
Insallah iyi haberler alirsin .
aman 3 4 hafta deme,cok uzun sure,1 ay daha demek,ek evragida gonderdim bakalim bugun ellerine gecmistir,esimde dofiyi aricak,3 4 gun sonra,bu ne yaa.birine 4 gunde veriyolar birine yil bile oluyo bu haksizlik,insan ayrimciligi,saglik raporunu benden istiyolar ama vatandasindan istemiyolar.bu ne bicim is
seytan diyoki vizayi alinca ac konsolosluga dofiye agzina geleni soyle.cok afedersiniz ama usandirmak icin 8 aydir ellerinden geleni yaptilar,
sude erik evrağın yerine ulaşınca boşuna arayip sorma dofiyi mailde atma boşu boşuna telefon parası verirsin.
arkadaslar pasaport ups e teslim edilmis,bugun gelecekti hala gelmedi,sizlere saat kac aralari geliyodu
hangi sehirde olduguna baglı bana öğleden sonra gelmişti ups yi arayip bilgi alabilirsin
arkadaslar pasaport ups e teslim edilmis,bugun gelecekti hala gelmedi,sizlere saat kac aralari geliyodu
bence vize geliyo sude.hadi hayirlisi
geldi zeyna sonunda cok sukur,ama acil bilet bulmamiz lazim,tum donusler bu haftalarmis,kayseriden bruksele tum dolu,baska nereye inebilirim,esim bakti ama tek bruksele inislere bakti,baska nereye inebilirim,bide internetten nasi bakabilirim,
geldi zeyna sonunda cok sukur,ama acil bilet bulmamiz lazim,tum donusler bu haftalarmis,kayseriden bruksele tum dolu,baska nereye inebilirim,esim bakti ama tek bruksele inislere bakti,baska nereye inebilirim,bide internetten nasi bakabilirim,
ilk giris oldugu icin belcikaya inis yapilmasi gerekiyo diye biliyorum.tabi vizende ne yaziyo bilmiyorum ama.bende bruksele inmistim cunku mecburen.hic bilmiyorum ki nerden bakiliyo.hay aksi esimde evde deil ki sorayim.hayirli olsun canim buarada vizen.bundan sonraki yasaminda Rabbim utandirmasin insallah.
ilk giris oldugu icin belcikaya inis yapilmasi gerekiyo diye biliyorum.tabi vizende ne yaziyo bilmiyorum ama.bende bruksele inmistim cunku mecburen.hic bilmiyorum ki nerden bakiliyo.hay aksi esimde evde deil ki sorayim.hayirli olsun canim buarada vizen.bundan sonraki yasaminda Rabbim utandirmasin insallah.
sude hayırlı olsun öncelikle. vizende belçika +1 transit ülke yazıyordur muhtemelen ve buda belçikaya komşu ülkelerden birine inip ordan belçikaya geçebileceğin anlamına geliyor. brüksel yerine köln(almanya), amsterdam(hollanda), paris(fransa), düseldorf (almanya) seçeneklerine bakabilirsin. pegasus.com.tr den bakabilirsin biletede ama şimdi bilet bulmak hakikaten zor ama imkansız değil...
germanwings.com sitesindende almanyaya cologne(köln) ve düseldorfa uçak bilirsin ama istanbuldan uçuşlar. https://book.flypgs.com/Common/MemberRezvResults.jsp?activeLanguage=TR pegasustan istanbul aktarmalı düseldorf var.
atabilgin illaki belcikadan gideceksin diyolar,niye oyle diyolar ozaman,tanidiklarda oyle dedi zeynada oyle diyo,shengen yaziyo
hepinizde cok sagolun cok sukur cikti,hamdolsun
ben Hollandaya geldim sonra belcikaya gectim. hatta 1 sene icinde 3 kere Turkiyeye gittim hepsinde hollandadan gittim geldim hic bruksele inmedim :) +1 varsa vizende belcikaya gelirken baska bir ulkeye ugrayabilirsin demektir.
arkadaslar formul a b pasaportla gondermisler,onlarida goturcekmiyiz illaki,cunku ben islemlere baslayali 8 ay oluyo onlar tarihleri 8 ay yani eski,genede goturimmi,yenimi cikartim,bide neden istiyolar,herkes goturmus okudugma gore
evet götürmen gerekiyor. bence sen şunları al rahat edersin
1-Adli sicil kaydı (mümkünse yabancı dilde) ama sadece ankaradan veriliyor sorun değil türkçe al + apostil yaptır
2-Formul a + Apostil
3-Formul b + Apostil
Yeni tarihli al hepsini hic basın ağrımaz
1-Adli sicil kaydı (mümkünse yabancı dilde) ama sadece ankaradan veriliyor sorun değil türkçe al + apostil yaptır
2-Formul a + Apostil
3-Formul b + Apostil
Yeni tarihli al hepsini hic basın ağrımaz
tarihleri bittiyse yeniden cikartman gerek bende oyle yaptim yeniden cikartip goturmustum. sabika kaydi esin ab vatandasi ise gerekmiyor diye biliyorum yani benden istemediler ne vize zamani nede buraya geldigimde
arkadaslar formul a b pasaportla gondermisler,onlarida goturcekmiyiz illaki,cunku ben islemlere baslayali 8 ay oluyo onlar tarihleri 8 ay yani eski,genede goturimmi,yenimi cikartim,bide neden istiyolar,herkes goturmus okudugma gore
yeniden cikarttirman gerekiyo cunku altinda yaziyo zaten 6 ay gecerliligi vardir diye.burda sorun yasarsin.oturum icin belediyeye basvuru yaptiginda lazim olcak bu evraklar sude.
Yorum Yaz
Giriş Yap Üye Ol