hayirlisi olsun diyelim alper kardes.akif gorusuruz artikin biz geliyoruz her zaman anwerpene arariz seni esim iyi bilir buradaki tum yabancilar haklarini ondan hic birsey kacmaz :lol: ben o yuzden duble rahatim :)
Belcikaya geleceklerin Son durumlari? ( sohbet)
dolfınden bakmak ıcın dosya numarasını nerden alacagız bılen varsa soylesın plzz
iks den ogrenebilirsiniz
yada konsolosluktan yada en son care dofının nosunu ara ordan ogrenebılırsın
konsolosluktan gidip alabilirsin konsolosluk telefonda vermez yada esin burukseldeki yabancilar subesini arasin oraya kendi kimlik numarasini vererek oradanda ogrenebilirsiniz sonrada www.dofi.fgov.be bu adresten bakarsin.
yazdıklarımda cıkmıyo
mrb, arkadaşlar burası bi aile gibi yavv burasını cok germişsiniz ama bakın ne diycem sizlere hayatta hiç bişey varya gözlerinizin umutsuzca bakması için bi gerekce bile deildir bu sizin elinizdedir baştan beri yazılılanları okudum inanın deymez alper diye bi arkadaş hemi kendisini hemine millet,i germiş :D ben 28.30.2008 başvurum var bakalım benide gerecekmisiniz ama sanmam 8-) hayat devam ediyoo burakın bu davranışları sadece milgi alın mesala ben sizlere cok bilgi verebilirim sorusu olanlar için ilgilenecegim saygılar .
pıton kardes okumusun da eksık okumussun ben busıtenınılk uyklerındenım ve benımılk maceram hollanda basvurusu ıle basladı tam 5 yıldır ugrasıyorum ve su an basvuru surem 6 ayı gectı ben bosluga dusmeyımde kım dussun ve kımsenın gerıldıgı falan yok yanlıs anlamıssın herken burda bırbırıne yardımve tesellı verıyo sen ıyıce bı oku sıteyı vesoraczgın varsa ozaman sor kardessss bılmedıgın sorular da varsa yardımcı olurum canım benım
alper bey ben sizi rencide etmek anlamında söylemedim yazdıklarım yanlışta anlaşılmışsa kusura bakmayın tabiki birbirmize yarım edecez tabiki bilgi akışı olcak sadece benim dedim şu üzülmeye deymez seninde mazini elvet anlatırsın dinleriz ona göre cvp larımız olur istersen tabi 5 yıl demişsin tuaf seni dinlemek isterim :roll:
ok sımdı oldu bu sekılde davranarak yardımlasma zor olurdu ama sımdı duzelttın burda az cok yetkımız ve bılgımız var elımızden gelenı yapıyoruz arkadasım hollandadan ret aldım ıkı kez ve belcıka yoluna basladım 6 bucuk ay olacak yakında basvuru yapalı ve bı kızım var 2.5 yasında durumum bu ozet olarak ok.
nl den dil sorunu yüzündenmi red aldın birde senin ve eşinin kacıncı evliliklerinizddi,aile birleşimi içinmi başvurdun red aldın nl, den eşleri birde cocukları varsa eyerki öleymiş senin durumunda 6, aydan fazla ayrı burakamazlar ben senin yerinde olsam bekleme daha fazla uluslar arası mahkeme yada insan hakları mahkemesine başvur durumun ortada mahkeme 10 günde verir kararı sende sende o elindeki kararlan gider zorlan alırsın vizeni cok ciddiyyim bakk hiç bekleme sen bekledikce aynı sıkıntılar devam eder birde eyer sen ben burda yapamam diorsan eşin yapsın belcıkada hepsi bir avkat tutacak ve mahkemeye başvuracak 1000 eroo gider hepsi burda tercube varr güvenin bana benim bütün ailem belcıkada sulalem desem daha iyi olur bu ,işlerlen cok ugraştılar bende 3 gün önce baş vurdum işte bende gitmeyti düşünüyom ordadada bişey kalmadı ama türkiyedede bişey yok nasıl olsa dolaşmış oluruz :D alper dedimi yapp sakın daha fazla bekleme arkadaşım istersen en yüksek mevkilere danış benim yazdıklarımı sölüyecektir sana .
arkadasım arastırdım bu ıs ben ınsan hakları mahkemsıne basvurmak ıcın bı uc sene lazım rahat once alt mahkeme ret verecek kesın sonra ust mahkeme oda aynı ve o kararla ınsan hakları mahkemsıne gıdeceksın yanı cok uzun ve masraflı bı yol bıraz daha bekleyelım bakalım hayılrısı olmazsa avukat gırecek en son care arkadasım yınede tesekurler
ALLAH yardımcın olsun kardeş tek diyecegim buu işşallah sevdiklerine kavuşursun en yakın zamanda
amın ınsallah dıelgımzı bu tesekkurler herkes kavusur en kısa zzmanda ıns
alper burda sadece ikimiz varız herhalde hiç sohbet eden yokk sayfa sahibide takip etmiyo herhalde
elimizden geldigince takip ediyoruz...
Bilgimiz dahilinde paylasim yapiyoruz...
Umarim emellerinize ulasir sevdiklerinize kavusursunuzz
Bilgimiz dahilinde paylasim yapiyoruz...
Umarim emellerinize ulasir sevdiklerinize kavusursunuzz
var arkadasım var ben gunluk gelırım buraya ama bazı arkadaslarımız gelemıyo ara sıra gelıyo gelırler ah bıde mezun olan arkadaslar var ya onlar gelse ısı bıten bı daha ugramıyoo
alper tek seninide mezun edelimde sende ugrama : cvp ,veren arkadaş, cvp,verdin dın için tşkr.
ıns ınss tek dılıegım bu ama ben kesınlıkle ugrarım ıns cunku belcıkada kı evımde pc var ama hayırlısı
slm arkadaslar...alper kardescigim saolasin agzina saglik iyi konusmussun :) bizde takipciyiz biliyorsun merakla bekliyoruz vallahi biliyorsun eger buradan bizim yapabilecegimiz birsey varsa ben ve esim gerekli yerlere gidip basvurmaya esin ile de gorusmeye haziriz biliyorsun!piton arkadasim kimsenin alperide gerdigi falan yok sen yanlis anlamissin okuduklarini burada (herkes) gerekli bilgilere sahipler yani bizler eski uyeler yardimlarin icin tesekkurler sanada hayirli bekleyisler.oldukca kalabalik bir gurubuz aslinda burada ama insanlar yaz tatiline cikmaya basladilar,site sahibi her zaman takipcimizdir saolsun sevgili ugur ve burcu bize burada aile ortami olusturduklari icin onlara ve tum arkadaslarima sevgiler.
yazın böyle arar sıra iştee :lol: slm mın için teşekkürler nil
rica ederim piton aslinda yazan cokdu ama dedim yaa tatil girdi.alper nerdesin kardes 2-3 gundur yoksun ?
burdayım nıl dun sıteye gıremedım zaten calısıyorum dıger gunlerde bı porblem oldukca bakıyorumm burdayım yanı
nil sen belcıkda mısın ? alper senden hala bi haber yok deilmi !
nıl cım hayırdır problemmı mı var hemen yardıma geleyım
yorumları silme yetkisini kimden alıyosunuz yorumlarım silinmiş!!!!!! asıl buu yanlış bi davranıştır benim yorumlarımı silen herkimse bu notumuna dikkate alacaktır neye dayanaraktan ve neden silindi yorumlarım ben sadece kimseyi rencide etmedin fikrimi söyledim fikrin ve düşüncenin engellenmesi cok yanlış madem ki böylebi site yaptınız düşüncelere ve fikirlerede acık olmanız gerekir eyer olmazsanız bu benim deill sizin sorununuz ve böylebi tigniyet asla ilerleyemez sabit siniz yanii :oops:
Yazilari silen kisi benim...
Sadece senin degil diger satasma tarzindaki mesajlar silinmisdir...
Burasi tartisma ortami olsa; Zihniyet konusunda haklisiniz. Ama burasi paylasma yardimlasma manevi destek sitesidir..
Bu konu tartismaya dondugunden dolayi kilitlenmisdir.
Ufoss
Yazilari silen kisi benim...
Sadece senin degil diger satasma tarzindaki mesajlar silinmisdir...
Burasi tartisma ortami olsa; Zihniyet konusunda haklisiniz. Ama burasi paylasma yardimlasma manevi destek sitesidir..
Bu konu tartismaya dondugunden dolayi kilitlenmisdir.
Ufoss
Yorum Yaz
Giriş Yap Üye Ol