allah sana daha çok sabır versin kardeşim bide kızın var özlüyodursun hasretlik zor..
Belcikaya geleceklerin Son durumlari? ( sohbet)
hala eşime kavuşamadım :cry: vee onu cok özledim çarsamba günü polis evi kontrole gelmiş ve kagıtları vereceginden bahsetmiş :ugeek: tabi daha onunla iş bitmiyorki daha 2 ay sürer diyo eşim. şimdi belçikada yaşayan birinin yerinde olmak isterdim 1 dakikada olsa eşimi görebilmek için :cry:
arkadaşım polis eve gelmesi iyi olmuş ilk 5 yıllık oturum vercek eşine sonra sana istek kağıtları çıkcak oda 3 haftada çıkıyo sonra başvuruyu yaptıktan sonra artık ne kadar zamanda alırsın vizeyi bilemiyorum ben 4 ay oldu hala bekliyorum..
Visumaanvraagnummer : 45995
--------------------------------------------------------------------------------
Datum visumaanvraag : 26/11/2007
Datum registratie visumaanvraag door Dienst Vreemdelingenzaken : 19/12/2007
Beslissing/Status Dossier : Toekenning van het visum
Datum beslissing/Status Dossier : 27/03/2008
In principe wordt de beslissing verzonden op de dag dat ze getroffen wordt. Het kan echter soms enkele dagen duren voordat de diplomatieke of consulaire post de beslissing effectief ontvangt.
ya arkadaşlar benim yazım böle olmuş bilen varmı çok acil...
--------------------------------------------------------------------------------
Datum visumaanvraag : 26/11/2007
Datum registratie visumaanvraag door Dienst Vreemdelingenzaken : 19/12/2007
Beslissing/Status Dossier : Toekenning van het visum
Datum beslissing/Status Dossier : 27/03/2008
In principe wordt de beslissing verzonden op de dag dat ze getroffen wordt. Het kan echter soms enkele dagen duren voordat de diplomatieke of consulaire post de beslissing effectief ontvangt.
ya arkadaşlar benim yazım böle olmuş bilen varmı çok acil...
cozi bilmiyorum ama içimden bi ses vizenin çıktığını sölüyo ben anlamıyorumtabi yazıdan ama bi his
arkadaşım benim vizem çıkmış eşim demin dofiyi aramış tebrikler vizeniz çıkmış dedi..
inan çok sevindim bende öyle hissetmiştim gözün aydın arkadaşım darısı bizim başımıza
sağol arkadaşım..
cozı vızeyı gondermıslermı ups baktınmı hıc
yok alper daha iks dede yazmıyo dofide yazıyo eşim aramış demişler belçika onayı verdi ama türkiyeye gitmesi 1 kaç günü bulur acale etmeyin demişler.ama vizew çıkmış..
dofiyi hangi saatlerde arayabiliriz bi bilgin varmı?
bildiğim kadarıyla sabah 9 dan saat 4 e kadar biliyorum ama seni yanıltmak istemem.
Merhaba,
ben dofinin sitesinden baktim da calisma saatleri olarak :
Gegevens van de Helpdesk van de Dienst Vreemdelingenzaken
Telefoonnummer : 02/206.15.99
E-mail : helpdesk.dvzoe@dofi.fgov.be
Fax : 02/274.66.91
Postadres :Antwerpsesteenweg, 59B te 1000 Brussel
Openingsuren
9:00 - 12:00
13:00- 16:30
Yaziyor..
Ayrica cozi03 cokkkkkk tebrikler, allah bundan sonrada yardimcin olsun. Bizim icinde dua etmeyi unutma... darisi en kisa zamanda bizinde basina insaallah...
ben dofinin sitesinden baktim da calisma saatleri olarak :
Gegevens van de Helpdesk van de Dienst Vreemdelingenzaken
Telefoonnummer : 02/206.15.99
E-mail : helpdesk.dvzoe@dofi.fgov.be
Fax : 02/274.66.91
Postadres :Antwerpsesteenweg, 59B te 1000 Brussel
Openingsuren
9:00 - 12:00
13:00- 16:30
Yaziyor..
Ayrica cozi03 cokkkkkk tebrikler, allah bundan sonrada yardimcin olsun. Bizim icinde dua etmeyi unutma... darisi en kisa zamanda bizinde basina insaallah...
allah hepimize yardımcı olsun.
allah izin verirse yarın biletimi alcam salı günü yolculuk var çok sevinçliyim eşime kavuşacağım için daha gideli 1 hafta oldu ama bana yıl gibi geldi herkese dua ediyorum arkadaşlarım ...
allah izin verirse yarın biletimi alcam salı günü yolculuk var çok sevinçliyim eşime kavuşacağım için daha gideli 1 hafta oldu ama bana yıl gibi geldi herkese dua ediyorum arkadaşlarım ...
Herkese selamlar...cozi03 cok tebrikler arkadasim cani gonulden kutlarim seni adina cok sevindim,darisi alperin ve diger arkadaslarin basina.alper sen ne durumdasin?bi gelisme varmi?ben vardiyali calistigim icin eskisi gibi giremiyorum nete cok zor oluyor vardiyali calismak.alper dua ediyorum yaz gelmeden senin vizede cikar insallah yaza girersek gecikiyor yazin cok dugun ve vize basvurusu oluyomus Allah yardimcisi olsun tum bekleyenlerin ama bu arada tr de olmanin tadini cikarin burada 8 ayi geride biraktim ama 8 yil gibi oldu bogulacak gibiyim :( offf bir gelen birde gelemeyen pisman ancak buraya geldikden sonra anlasiliyor simdi buradan ne desem bos ayni sozler banada solenmisti ben tr deyken ama hava hosdu benim icinde esime gelecektim eslerde sorun yokda memleket boguyor arkadaslar memleket offf yaaa patlacak gibi oluyor insan burada sartlar ii olmasa cekilmez :) neyse umarim sizler bogulmazsiniz :)
haklısın nıl gıden pısman gıtmeyen pısman buranın tadını cıkaracaz ama kafa dınc degılkı dınc olsa vye cıkacagını kesın bılsek umrumda bıle olmazz bu stres adamı oldurur valla bende de su an hıc bı gelısme yok esım arayacak bu hafta yıne bakalım hayırlısı
ya bende gitmedim vizemde çıktı ama aslında gitmeyi hiç istemiyorum pişmanım yani ama çok geç ...
cozı pısmanda olsan cok gec artık senın ekmek kapın orda acılmıs canın sagolsun korkma dostum vardır bı hayrı hıkmet allah rızkımızı verecektır elbet ıns yakında hersey yoluna gırer cozıı
prenses nerdesın ya sen ne durumdasın kımse hakkında bılgı yokmu ne yapıy o bu mıllett herkes ne asamada ya haber yazsanız ne var sankı
burdayım alper gün sayıp duruyoz işte
arkadaslar esım dofıyı aramıs ve su de kım demısler sude de kızım oluyo 4 aydır adamlar daha yenı kızımı sordular hayırdır ınss
alper inşallah hayırlı bi haber alırız ya bide ben sana ne diycem eşin dilekçe versin oraya desinki kızım var kendi başıma bakamıyorum psikolojim bozuldu falan diye onlar duyduğuma göre böyle sağlıga önem veriyolarmış bide o yolu deneyin arkadaşımm...
esım demıs telefonda kızım var bakamıyorum falan psıkolojım bozuldu falan demıs ama pek tınlamamıslar ama bı dılekce vereblırız yınede denemekde fayda var
selam herkese..alper iyi dusunmussunuz kizima tek bakamiyorum falan ama bide dilekce yazacak esin git dr dan da psikolojin bozuk olduguna dair rapor getir derlerse gorursunuz o zaman duyduguma gore burada psikolojim bozuk laflariyla iyi oleyse bozuksa ver cocuga biz bakalim (devlet) deyip aldklarini gecen hafta duydum aman dikkat kardes gec olsunda guc olmasin vize sana kacari yok verecekler kafan rahat olsun senin daha once nl red oldugu icin kurcaladi onlarin kafasini belcikada karin ve birde cocugun varsa red olmasi mumkun degil olmazsa sana turk avukat teli veririrm esimin tanidigi dilekce yazar tr deki konsolosluga zamaninda benim esimin ilk evliliginde esim senin durumunda kalmis ama cocuk yok ortada o avukat bi dilekce yazmis 6 aydan fazla ayri tutamazsiniz aileler diye hemen vermisler vizeyi cuzi bir rakam odemisler avukata neyse sen arada bi gitsene konsolosluga durumu sormaya kizim beni soruyormus surekli o yuzden dersin gitmek istemem falan yaparsin.COZI03 sende belcikanin neresine gelecen kardes yas kac?bana yakinsan eger biraz dil ogrendikden sonra bizim calistigimiz fabrikaya ise girersin sartlar cok super alpere anlatmistim irtibati koparmazsak gorusuruz sende pisman olma artik rizkin buradaymis artik bundan sonrasi hayirlisi olsun hepimiz icin avrupadaki muslumanlara neler yapildigini goruyoruz.sevgiler
arkadaşım ben gente gelcem inşallah dediğin gibi olur irtibatı kesmeyelim benim yaşım 23...
cozi aynı yere gıdıcezz bizim evde gentte
ıns nıl ok dedıgın mantıklı bende genke gelıyorum arkadaslar ıns koparmayız orda ırtıbatı tanızırıs ıns bırgun
inşallah buluşuruz orlarda..
ooo iyi herkes gentte...peki hollandaya gecınce nerede oturcaksınız?
Oh ne güzel bir benmi kaldım yalnız :) saka saka herşeyin hayırlısı olur insallah bende arusa gitcem kısmet olursa bakalım neler olcak beklemeye devam herkese ALLAH yaredımcı olsun hasretlik yol beklemek çok zormuş çok özledim 8 ay oldu eşimden ayrıyım çok özledimmmmmmmmmmmmm:((
Yorum Yaz
Giriş Yap Üye Ol