merhaba arkadaslar ben belcikadayim artik evdeyim polis bekliyorum nete giremedim bayadir evde net yok malum yeni geldim arkadaslar burasi bizim memleketimize hic benzemiyor..
ben pek sk gelemiyorum siteye ama eve bil alinca hep burda olurum arkadaslar yarin okul var dil okulu basliycam allah kismet ederse..
Belcikaya geleceklerin Son durumlari? ( sohbet)
merhaba cozi arkadas hosgeldin. tr hic benzemiyo demi yollar tertemiz cicekler ve agaclarin coklugu. en onemlisi hayat sartlari. sana hayatinda basarilar diliyorum...
slm cozi sen gentteydın dımı nasıl bızım memleketımız gıbı degıl begendınmı begenmedınmı???
arkadaslar meraba ben ıstanbuldayım operator sınavım cok ıyı gectı ınsallah belgeyı almayı hak ettım yakında doecem evıme yıne ayrıntılı gorusuruz bı cafeden gırdımhepınıze saygılar
ben dememısmıydım cozı dostum gelır dıye meraba cozııımm nasılsın memnunmuusn ordan
slm cozi hosgeldin tahmin ettik bizde evde net olmadigini bayadir girmeyince hatta yorumlar bile yaptik :) allah bidaha ayirmasin olene dek kardes ailenden kavustun sonunda.bizim memleketten cok fakliliklari var evet haklisin artilari ve eksileri en buyuk eksisi insalrda kontak komsuluk yok zamanla anlarsin :) aman kardes okulu ihmal etme daha oncede konustuk bunu ithal damat olmak istemiyorsan burda yada sana o gozle bakilmasi istemiyorsan dil ogrenmen sart kardes bu sozumu unutma yoksa sagda solda islerde surunursun valla bin pisman olursun geldigine evdede huzurun kalmaz burada cok ornekler var dikkat et kardes ve buradaki hayatinda sana basarilar dilerim hersey gonlune gore ve hayirlisi neyse o olsun senin ve esin icin.sevgiler.
alper kardes sende benim memlekette bulunuyorsun suanda benim yerimede bos zamaninda bi gezsen yaa sole bi taximi falan :) ben sisliliyim taxime yakin 5-10 dk cok ozledim yaa oralari gerci 4 ay once 18 gunlugune gidip geldim ama yinede insan dogup buyudugu yerleri ozluyor kasimda kurban bayraminda yine gidicem insallah.alper sende insallah kazanmistirsin operator ehliyetini kardes isine yarar ins burada hayrlisi olsun.bende 2 ay olcak birkac gun sonra ise gireli ama haziran 12 sinde 3 ay dolunca 3 aylik gecici kontrat bitiyor bakalim surekli kontrat vereceklermi bende onu bekliyorum o zaman benimde burada sirtim yere gelmez bundan daha garantili is bulamam valla burda belcikanin en buyuk sendikali fabrikasi yaa insallah 3 aylik sureyi basarili gecerim.alper sende ins cozi gibi birgun ben geldim belcikadayim arkadaslar yazarsin kardes gerci ins digerleride hepsiniz yazarsiniz ama alper cok bekledide o yuzden ona soledim okuyan arkadaslar alinmayin ;) kizz benercan bayadir siteye yazmiyodun hayirdir :) bacim bende navagasi aldim :lol: bi ara demistin yaa adana kebap yiyelim diye beringende bosver orayi buyuk sehre gidelim navagasi var nede olsa sendede bendede azcikda gezeriz kiss goruselim bi ara bizdeki gorgusuzluge bak bacim avrupaya geldikya gorgusuz olduk kiss burdan randevulasiyoz artikin :lol: :lol: :lol:
selaM arkadaşlar bu bekleyiş beni öldürecek çok zormuşş cozi gibi birgün bizde dermiyiz aceba offf ya bu nasıl işti birde arkadaş şişliden bahsetmiş bende şişlide kaldım 5 yıl işyerimde kurtuluştaydı daha dogrusu feriköyde neyse bekleyelim bakalım bu bekleyiş nekadar sürecek ooooffffffffffffffffff oooofffffffffff kafayı yicem ya neyse sizide karamsarlaştırmayım ALLAH herkesin yardımcısı olsun ALLAHA emanet olun iyi geceler
selam cozi hosgeldin bende gent'te ikamet ediyorum.sende eger burdaysan kom-pas dil okulunami gidiyorsun gorusebilriz burdan yazabilrisin bana adim ilyas .gentin neresinde oturuyorsun
ohh ne guzel sitedekı herkes gentte :)))))))
cozi kardeşim yeni hayattında başarılar diliyorum allah yardımcın olsun :geek:
prenses sen gentte kalmicanki sevinme kiss bosuna kaynanan seni goturcek 15 gun sonra nl ye :) orhan karamsar olma arkadasim insallah sizde geleceksiniz birgun bu sizin yasal hakkiniz az kaldi sabir,bizim dualarimizda sizinle .sevgiler.
nilll tesellin için teşekürler ama işte bu beklemek offf iyi geceler
sevınırım walla olsun yınede kalcam orda bıraz sonra gıdcem nlye
kiz baciiim ben artik be dayim,nl ye gitmiyorum.evimde kaliyorum.baya alistim buralara evde oturmuyorum arabayla geziyorum surekli.valla kiziyorum sana ayarla bi gun bende ok derim.guzel bi kebapciya gotur beni bacim gozum gonlum doysun.tom tom kardeside almissin hayirli ugurlu olsun.akilli kizsin tuttugunu kopariyorsun benim gibi degilsin ogreniverdin su dili gurur duyuyorum senle valla.arkadasim ise girdi diyorum ben daha evdeyim.kiz sana dedimmi bilmiyorum.hani ilk geldigimde bi yere yazilmistim isci bulma kurumu gibi bisey.tr de ozel hast.lab.dim burdaki isci bulma kurumu da aradi lab lazimmis benimde malum dilim olmadigi icin esim konustu telde o daha okuyo dil ogrenince basliycak ise dedi.yaa oyle canim sikildiki anlatamam ya nl nin ve be nin laborant eksikligini biliyordum.insallah senin gibi calismaya baslarim bende ya.seni cok seviyorum aferin kiz sana.kiz cozide gelmis artik tek tek gelmeye baslarlar bak gorursun prensesle alperde gelir...kz prensese yuklenmissin az okudum guldum aklim gitti yazdiklarina kizin gozunu korkutma kiz.sen istesende o kendi evinde oturmak ister zaten ev ev icinde olurmu.
arkadaslar merhaba ben geldım operator sınavım cok ıyı gectı sertıfıkamı aldım ben yokken baya bıseyler olmus arkadaslar bızım rengımız nıye turuncu olmus bılen varmı arkadaslar ısın yerınıze ıstanbulu gezdım cok hosuma gıttı valla cok super yerler ılk defa gıttım ıns bende derım arkadaslar burdayım dıye bol bol dua edın arkadaslarım bana
selam arkadaslar nasilsiniz beni sorarsaniz kosususturmaca okula basladim dil okuluna 3 gun oldu bugun suanda hollandadayim dugun var esimin kuzeninin..
burasini begendin mi sorusuna sole diyim daha bisey anlamadim cok saskinim nereye geldim diye.. ilyas ben pazartesi basladim evet kom pas okul rabota yakin kanalin orda adini bilmiyorum ama kom pasa yazildim..eyluldede oryantasyon kurslari var..sen hangi okuldasin benim adimda yusuf..
arkadaslar beni obur kacanlarla karistirmayin ben hep burda sizinle beraber olmak icin elimden geleni yapcam hepinize selamlar..
s..A.. yusuf hosgeldin sende gente bende 1.5 yildir burdayim suan be niveau 5 e gidiyorum hen leykaai da asil ana binasi PCVO nun aslinda kompasta oraya bagli bir dil kurumu benim ilk ogretmenim orda turkce biliyor patrick van hoorebeke beyaz sacli erkek tanirsin belki cok iyi hocadir sen hangi gunler ordasin ogretmenin adi nedir bide yas kacti senin yusuf sendemi ithal damatsin :)
cozi suan burdaysan yazabilrsin cevap
cozı bızı unuttunmu hıc benı sormamısın be dostum
bende yazın belçikaya gelicegim turist olarak flaman ailede kalıcam herseyimi onlar karsılıcak uzun zamandan beri konusuyorum benim yapmam gerekenler neler ?
selam arkadaşım öncelikle iyi geceler turist olarak gidecegim diyorsun ama yanılmıyorsam bildigim kadarıyle senden teminat isticeklerdir tekrar dönecegine dair bankada 30 bin euro üzerine kayıtlı ev araba işyeri bag bahçe tarla buna benzer senin üzerine kayıtlı tapu benzeri şeyler olmalı sanırım evli deyilsin emekli deyilsin devlet memuru deyilsin tekrar geriye dönecegine dair garantı göstermedigin suretle vize alamazsın onların belçika almanya hollanda ve benzeri ülke vatandaşı olması ve masraflarını onların karşılamasası senin için avantaj diye dünme yanıltmış olmayım ama benim bildigim bu umarım soruna bir cevap vermisimdir LLAHA emanet ol iyi geceler
selam arkadasim..orhan seni oldukca iyi aydinlatmis ama istersen sen yinede www.iks.com sitesine bi bakiver neler isteyecekleri orada acikca yazilidir masraflarini onlarin karsilamasi ve davet eden kisinlerin flemen olmasi isini vede vizeni cabuklastirmaz bosa umitlenme sen verdigim adresi bi incele tr dilide var nederlands da var seni davet eden ailede baksin onlardan istenen evraklarida sana yollamalari kolay olur.Bide yazin gelmeyi dusunuyosun pardon ama vizeye ne zaman basvuracaksiniz sanirim halaa basvurmadiniz?yaza ne kaldiki?yaza bir kac gun kala vizeye basvurunca hemen vize vereceklerini saniyorsunuz herhalde :lol: Heyyy bizim millet nerelerdesiniz gelismeler ne durumda???
arkadasdım nıl burdayız gelısme yokk merek etme ılk sızın haberınız olacak gelısmelerden senden ne haber bayadır gırmıyosun
SELAM ARKADAŞLAR halen kimselerde bir vizem çıktı ses yok oysakı siteye kayıtlı kaç kısı var 2.5 ay önce konsolosluga davet ettiklerinde benle beraber bekleyen kaç kısı vardı çogunu dinledim ap açık belli yallanlarla vize almaya çalıştıkları belli kendi durumuma bakıyorum hasret ve özlem içinde yanıyorum ne gecem belli ne gündüzüm belli deli divaneye döndüm bukadar beklemek revami eşim canım kanım kaderim alın yazım oralarda yapa yalnız öp öz kendi vadandaşları neden bukadar zorluk çıkarıyorlar anlamıyorum türkiiyenin ab ye girmesinimi bekliyorlar internet olayını hiç sevmiyorum ama sımdi bana kardeş oldu ooooffffffff oooffffff ALLAHIM yardım et yarabbi ben kayıfayı bozup elin gurbet ellerine gitmek istemiyorummmmmmmmmmmmm :( çok agırıma gidiyor RABBİM BİRAN EVEL HERKESİ GERÇEKTEN SEVENLERİ ÖZLEM ÇEKENLERİ KAVUŞTURSUN İNŞALLAHHHHH
amın amın orhan ama hayırlısı bak bız bıurdayız tam 6 ay olacak ama hala ses yok bılmıyorum ne olacak halımız hayırlısı demekten baska bısey gelmıyokı elımızden
amin arkadasım duyar işalla allah hepımızı
SELAM arkadaşlar eşim bugun dofı yi aramış bir müddet bekletmişler ve HAZİRAN 7 sinde durum belli olur suan için dosya inceleme aşamasında demişler of ya daha 1 ay var gelişmeler bu düzeyde bilmiyorum hayırlısı çogu gitti azı kaldı diyerek kendime teselli vermeye çalışıyorum elimden başka gelen bişe yok iyi eceler ALLAHA emanet olun
Yorum Yaz
Giriş Yap Üye Ol