Sunadaki durumunuzu belirtinki renklerinizi belirleyelim....
Sinav Gectinizmi?
Hollandadamisiniz?
Belcikadamisiniz?
LUTFEN Durumuzu Belirtin?
sinavi gectim yesilim
ama hala vize bekleyen madurlardanim :(
ama hala vize bekleyen madurlardanim :(
sınavı geçtim Türkiye'den vize başvurusu yaptım cevap bekliyorum
sınavı geçtim Türkiye'den vize başvurusu yaptım cevap bekliyorum
Bende seni yesil yapammm :)
Kolay gele....
Sinavi gectim,cevap beliyorum
bizde esimle sinavi gectik :))
yesil olabilirmiyiz aceba
yesil olabilirmiyiz aceba
sen oldun.. tbrk ler...
esnin niki ne onuda yesil yapalimmm
esnin niki ne onuda yesil yapalimmm
tskler esim bu siteye kayitli degil ve olan biten herseyden her ikimizde cok etkilendik artik nete bile dogru duzgun gelmiyor o yuzden ben kendim takip ediyorum ben pes etmedim etmiycemde ne olursa olsun paylasimlar icin buradayim en azindan bizden sonraki arkadaslara destek olmak istiyorum az cok tecrube edindik.. ayrica yeni sitemiz cok guzel olmus ben cok begendim ellerinize saglik.
sagol kardes beğendiğine sevindik. paylaşımlarıınızıda bekliyoruz. çünkü bu site hep beraber olursak (aile gibi) o zaman ayakta kalır buda elbirliği ile olur. tesekkürler şimdiden
Merhaba ufoss
Çok çok üzüldüm. neler olup bittiğini bu mailden anlayamadım. Neyseki bu site açık. benim durumuma gelince ...
sinavı mayısta geçtim. ancak eşim haftada 3 gün çalıştığı için 50 euro eksik nedeni ile red aldık..
Şimdi onun gelmesi için ugraşıyoruz. Bu arada bulabilirse ek bir iş arıyor en azından benim sürekli vizeyle gidip gelme sorunumu çözmek için.. şimdiki durum bu..
Görüşmek üzere
Bu arada emeklerin için çok teşekkürler. Lütfen helal et..
Çok çok üzüldüm. neler olup bittiğini bu mailden anlayamadım. Neyseki bu site açık. benim durumuma gelince ...
sinavı mayısta geçtim. ancak eşim haftada 3 gün çalıştığı için 50 euro eksik nedeni ile red aldık..
Şimdi onun gelmesi için ugraşıyoruz. Bu arada bulabilirse ek bir iş arıyor en azından benim sürekli vizeyle gidip gelme sorunumu çözmek için.. şimdiki durum bu..
Görüşmek üzere
Bu arada emeklerin için çok teşekkürler. Lütfen helal et..
Allah herkesin yardimcisi olsun insallah hersey gonlunuzce olur arkadasim moralinizi bozmayin ..
ya sınavı geçtim ufos bey hemen bizi yeşertti ama daha hala vizeye bile başvuramadım
eşimin hollandadaki işleri tam olgunlaşmadığı için biraz zamana ihtiyacımız var heralde yeşilden başka bi rengide şimdilik haketmiyoruz allahtan hayırlısı
eşimin hollandadaki işleri tam olgunlaşmadığı için biraz zamana ihtiyacımız var heralde yeşilden başka bi rengide şimdilik haketmiyoruz allahtan hayırlısı
Merhaba ufoss.. Ben sitenizin yeni üyelerinden biriyim. Buradaki arkadaşlık olağanüstü..Size ve tüm arkadaşlara teşekkürler. Ben kasımın ilk haftası kursa başlıycam.. Amacım sınav tarihine kadar kendimi daha iyi hazırlamak.. Yani herşeyin en başındayım..Birgün bende yeşil de olucam...
insallah sende yesil olacak...
Bundan eminimmmm...
Kolay gele...
Bundan eminimmmm...
Kolay gele...
Merhaba arkadaslar bende uyum sinavina girdim ve cok sukur kazandim esim Hollanda'dan basvurdu ve 5 haftada vizem onaylandi.6 agustos'da Hollandaya esimle birlikte geldim.Hep yagmur yagiyordu halada yagiyor ;) ilk gunler kendimi cok yanliz hissediyordum ve buraya gelirken bizler hayatimizi sifira cekip geliyoruz Turkiyede herseyi birakiyoruz ailemizi doatlarimizi kisacasi hayatimizi ilk gunler bu duygulari cok yasiyordum ama zaman herseyin ilaci insan yavas yavas alisiyor sessizlige vede kimsesizlige..Simdi oturum kartimi bekliyorum sanirim onumuzdeki hafta gelecek ve ardindan okula basliyacagim.Yeni gelecek olan arkadaslarimiz herseye hazirlikli gelsinler cunki Hollanda dusler ulkesi degil eger dil bilmiyorsan cok seye uzulebiliyorsun ama bziler azimli olmaliyiz ve burda yasayacaksak en iyi sekilde dili ogrenip kendimizi buraya adepte etmeliyiz umarim Rabbim hepimizin dualarini kabul eder.Sunuda belirtmek istiyorum burda hic dag yok :) ben Sivasta yasiyordum ve ne tarafa baksan dag gorursun orda burda dag olmamasi garibime gitti ve bulutlar cok hizli hareket ediyor burda
Merhaba arkadaşlar.. Birgün yeşil olmak dileğiyle..
SELAM uğur abi diğer sitedeki ismimle sibel bende sınava 17 ağustosta girdim ve kazandım ve tam istek yapcamız anda bir takım sorunlar yaşadık o yüzden de beklemek zorundayız inşallah en yakın zamanda isteğimizide yapcaz hoşçakalın
slm ufoss sitene ne olmus pek anlayamdim ama hergun sitene girmek icin ugrastim sonunda bir arkdastan aldim yeni adresini ama cok uzuldum gerekten bunu neden nicin yaptilar anlamadim????
Neyseki yine hep birlikteyiz siteyi cokerttiler belki ama bizleri cokertemezler.....
Burada ufoss benim rengim mezun rengiydi sinavi nasil hazirlandigim kazandigim hollandaya geldigimi hep yazmistim
Bana tekrar mezun rengimi geri verebilirmisin????
Neyseki yine hep birlikteyiz siteyi cokerttiler belki ama bizleri cokertemezler.....
Burada ufoss benim rengim mezun rengiydi sinavi nasil hazirlandigim kazandigim hollandaya geldigimi hep yazmistim
slm ufoss sitene ne olmus pek anlayamdim ama hergun sitene girmek icin ugrastim sonunda bir arkdastan aldim yeni adresini ama cok uzuldum gerekten bunu neden nicin yaptilar anlamadim????
Renk senin olsun...
Evet bayagi ugrasdilar bizle.. site cokmedi ama site icin yer kiraladigim yer riskli musteri olarak gordu uyeligi iptal etti:(((
Tecrubelerini yinelersen cok sevinirim
ben bir iki sene dir beelcikadayim guzel bi forum sitesi faydali oluyor emegi gecenlere tesekkurler........
aramiza hosgeldin Fth22 arkadasim,
tabi diger yeni katilan arkadaslarimizda hosgeldinler..!
kolay gele
tabi diger yeni katilan arkadaslarimizda hosgeldinler..!
kolay gele
sınava hazırlanıyorum gelecek ayda sınava girme ihtimalim var işlemleri başlatacağız
hosgeldiniz aramıza nurefsan ve fth22. ayrıca fth22 belcika ile bilgileri bizlerle paylasmanı ve sorusu olan arkadaslara yardımcını olmanı isteriz.
ben sinavi gectim ve hollandadayim
hayırlı olsun arkadaşım ;)
hayırlı olsun hilal
hayırlı olsun arkadaşım...
ben su an hollandadayim..aslinda son uc yildir her kis geliyorum,bu yil uc ayligina geldim,burda dil kursuna gidicem..bu uyum sinavi icin yarari olur diye dusundum,benim burda olma sebebim kiz arkasim burda ve onunla beraber yasamak istiyorum burda...benim bazi sorularim var aslinda ben turkiyede universite mezunuyum matematik bolumu okudum,o diplomam burda ne kadar gecerli olur bi fikriniz var mi...ingilizcem de ust seviyede ..ayrica ben rotterdam dayim burda lig tv izliyecek bi yer var mi?????simdiden tesekkurler
aramiza hosgeldin...
Okulla ilgili konular egitim basligi altinda sorarsan arkadaslar ilgilenecektir...
Lig tv icin...
gordugun turk kahvesinden iceri dal. her kahvede vardir lig tv:)
Okulla ilgili konular egitim basligi altinda sorarsan arkadaslar ilgilenecektir...
Lig tv icin...
gordugun turk kahvesinden iceri dal. her kahvede vardir lig tv:)
slm sınavı kazandım allahın izniyle vizeyide alacam
Yorum Yaz
Giriş Yap Üye Ol