ben evliyim ve trdeyım.basıt ve klasık oldu ama evet bende burdakı herkes gibi aynı sorunu yaşıyorum.iki yıldır bu işin içindeyım ve kendı adıma halen bır şey yapmadım.neden mı?yaş sorunu tabıkı.yaş doldu.ve sınava gırme zamanı geldı.ben sadece 100 soruyu biliyom.tabi bir kaçta kelime.onun dişinda bilgim yok.hep hevesım kırıldı.çalışmak istemedım.ama şimdi gerçekten iş cıddı.bir şeyler yapmam gereklı.çok az bir zamanım var.bana yardım etçek biri var mı_?
LUTFEN Durumuzu Belirtin?
Selam Siirtli Sahra,
aramiza hosgeldin,
2 sene beklemissin, umarim bundan sonra beklemez en kisa zamanda sevdigine kavusursun,
aklina takilan sorulari uygun baslik altinda sorarsan, kesin cevap alacaksin. ;)
Allah yardimcin olsun
kolay gele
aramiza hosgeldin,
2 sene beklemissin, umarim bundan sonra beklemez en kisa zamanda sevdigine kavusursun,
aklina takilan sorulari uygun baslik altinda sorarsan, kesin cevap alacaksin. ;)
Allah yardimcin olsun
kolay gele
slm arkadaslar bugun esime ind den mektup gelmis ve dosya numarasi vermisler evraklari gonderdikten 2 hafta sonra bu mektup geldi bakalim daha ne kadar beklicez.allah herkesin yardimcisi olsun...
selam Serkan
insallah olumlu bi cevpa gelir bize mujdeli haberini verirsin
Allah seninde yardimcin olsun
kolay gele
insallah olumlu bi cevpa gelir bize mujdeli haberini verirsin
Allah seninde yardimcin olsun
kolay gele
slm arkadaslar ya bu siteyi kurrak ne cok insana yarimci oluyorsunuz/banada tabi :D bende su an hollandadayim geleli 6 ay oldu subat ayi sonunda testim var ve sonrada okula baslayacagim. eeeeeeeeeee benim rn gim ne olucak simdi ;) okul oncesi testte giren arkadaslaimiz varsa yardim lutfen en aindan neyle karsilasacagimizi bilelim dimi ;)
Selam arkadaşlar bende sınavı geçip vize bekleyenlerdenim :roll:
Herkese merhaba. ben epeydir bu siteyi ziyaret ediyordum fakat yeni üye oldum. burada çok hoş bir ortam var gerçekten. ben 4 yıl hollandada kaldıktan sonra zorunlu olarak türkiyeye dönüp, sınava girip, vize bekleyip, 7 ay sonunda tekrar hollandaya döndüm. birinci 4 yıl boyunca dil konusunda kendi kendime yapabildğim kadarıyla hollandaca öğrendim. şuan 4 aydır hollandadayım, 1 ay önce oturum kartımı aldım, aynı gün okul için başvurdum fakat hala bir ses yok. görüyorum ki pekçok arkadaş belki de herkes bu şekilde bekliyor ya da beklemiş okuldan çağırılmayı.
bu arada türkiyede sınava hazırlanan, sınavı verip vize bekleyen, hatta yaşının dolmasını bekleyen arkadaşlara da darısı size diyorum.
bu arada türkiyede sınava hazırlanan, sınavı verip vize bekleyen, hatta yaşının dolmasını bekleyen arkadaşlara da darısı size diyorum.
aramiza ve hollandaya hosgeldin arkadasim
umarim site sayesinde dilini biraz daha gelistirirsin ;)
kolay gele
umarim site sayesinde dilini biraz daha gelistirirsin ;)
kolay gele
öncelikle sitedeki tüm arkadaşlara selam
ben daha yeni başladım sınava hazırlanma aşamasındayım iskenderunda yaşıyorum
bana yardımcı olabilecek arkadaşlar varsa memnun olurum.
msn adresimide yazayım beni ekleyebilirler şimdiden sağolun
yer_altindan@hotmail.com
emeğe saygı ;)
ben daha yeni başladım sınava hazırlanma aşamasındayım iskenderunda yaşıyorum
bana yardımcı olabilecek arkadaşlar varsa memnun olurum.
msn adresimide yazayım beni ekleyebilirler şimdiden sağolun
yer_altindan@hotmail.com
emeğe saygı ;)
merhaba bende sinavi gectim suanda hollandayim ve kartimi bekliyo :D rum
evlidegilim sammenwonen olarak geldim herkese selamlar mehmet
evlidegilim sammenwonen olarak geldim herkese selamlar mehmet
5 yillik evliyim, sinavi gectim,vize basvurusunu daha yapamadim cunku yasimin dolmasini bekliyorum :cry: :cry: :cry:
sinava gerek kalmadan geldim BELCIKADAN :)
Slm arkadaşlar.sınavı geçtim. vizemi aldım.27.03.2008 de NL deyim.Ama rengim hala yeşil.
Slm arkadaşlar.sınavı geçtim. vizemi aldım.27.03.2008 de NL deyim.Ama rengim hala yeşil.
Hayirli olsun tebrikler :ugeek:
bizde diyodukki su yesilleri teslim etselerde yeni kisilere versek...
mezun boyamiz cookkk :ugeek: :lol:
Allah yeni yasaminda utandirmasinnn...
yeni renginde yakisdi yani...
kisaca bahset hollanda nasil.. nereye geldin... ilk izlenimlerin neler
slm arkadaslar bende yeni geldim yesil pasaportla su ana hollandadayim ama 3 ay hakkim var burda dil ogrenip oyle girecem sinava galiba cunku daha yasim 19 beklemem lazim yesil pasaportla gelen varmi?
hollandadayim bugun tam 50 gun oldu siteye uzun zamandir giremiyorudum aslinsa eskilerdenim ayparcam nick ile kayitliydim sinavi kazandim vizem cikti dugunum oldu ve burdayim herkesin allah yardimcisi olsun
hollandadayim bugun tam 50 gun oldu siteye uzun zamandir giremiyorudum aslinsa eskilerdenim ayparcam nick ile kayitliydim sinavi kazandim vizem cikti dugunum oldu ve burdayim herkesin allah yardimcisi olsun
oo masallah herseyi halledip kavusmusun sevdigine
aramiza tekrar hosgeldin arkadasim
Hersey gonlunce olur insallah
kolay gele
tesekkur ederim geluk zor gunlerdi ama cok sukur esimin yanindayim herkes bu mutlulugu en kisa zamanda yasar insallah
Yeni hayatında Allah yardımcın olsun :geek:
Yeni hayatında Allah yardımcın olsun :geek:
(amin cumlemizin) tesekkur ederim
merhaba...
uzun zamandır yogunluk nedenıyle gıremıyordum....sıte cok guzel olmus...ellerınıze saglık....
buarada benimde mvv basvurusu kabul edıldı...bıldıyınız üzere ben zaten NL da gıdıp gelyordum... benı hangi renke renklendırırsınız bılmem...:)))))))))) (Buara da düğünü kacırmadım umarım...)
sevgiler....
uzun zamandır yogunluk nedenıyle gıremıyordum....sıte cok guzel olmus...ellerınıze saglık....
buarada benimde mvv basvurusu kabul edıldı...bıldıyınız üzere ben zaten NL da gıdıp gelyordum... benı hangi renke renklendırırsınız bılmem...:)))))))))) (Buara da düğünü kacırmadım umarım...)
sevgiler....
hollandadaydim geldim trdeyim simdi geri gidicem takiliorum nette simdilik oylesine herhangi bisey icin faydam dokunurmu die dokunacak bisi olursa hemen yardimci olurum saolun
merhaba...
sevgiler....
Unutulmamak gibisi varmi yaa :)supersin Asya abla demek unutmadin bizi ;)
Tekrar hosgeldin aramiza ve hollandaya.
Dugunu kacirmadin ama kacircaksin galiba :(
cunku dugunumuz Turkiye'de olcak..! Ugur ile benim ailemiz, dostlarimiz orda diye dugunu Turkiye'de yapmaya karar verdik..!
Allah izin verirse Temmezun 26 sinda Tekirdag'da dugun. 23 unde Yozgat'ta kina gecemiz olcak..!!! :) Tarih belli ama daha davetiye bastirmadik..! davetiyimiz elimizi gecince sitede yayinlayacagiz..!
Turkiye'deki veya burda izine gidecek tum arkadaslarimizi davet edecegiz..! bu mutlu gunumuzde yanimizda olursaniz seviniriz..!
(ASKIM SENDEN ONCE SOYLEDIM :) )
madem soyledim, yeni bi baslik acip duyuru yapam :oops:
insallah sende izine gidiyorsundur Asya abla ?
optum
kolay gele
Merhabalar,
Sinavi gectim 1 Nisan 2008 ve halen bekliyoruz... :(
Saygilar
Sinavi gectim 1 Nisan 2008 ve halen bekliyoruz... :(
Saygilar
13 Haziran 2008 ind den mektup geldi 830 € hesaba yatirin diye ve yatirildi bile :D
Saygilar...
Saygilar...
Merhaba
10 haziranda mektup aldık vizenin onaylandığına dair.
23 ağustos'da da hayırlısıyla düğünümüz olacak.
herkese bol şans..
herkese bol şans..
Merhaba
herkese bol şans..
Hayirli olsun Zarem
Dugunun icin simdiden tebrikler arkadasim
umarim guzel bi dugun yasar ve sevdiginle mutlu olursun
kolay gele
merhaba geluk
çok teşekkür ederim.beklemek gerçekten çok can yakıcı.biz başvurmak için 8 ay bekledik şartlar uygun değildi diye.ama allahtan vize 1,5 ay gibi bir sürede çıktı.Arada da eksik evrak istediler hatta.
neyse bu kadar oldu inşallah devamıda olur.bu evliliklerin değerini iyi bilmeliyiz her kademesinde çok emek var:)
herkese mutluluklar..
çok teşekkür ederim.beklemek gerçekten çok can yakıcı.biz başvurmak için 8 ay bekledik şartlar uygun değildi diye.ama allahtan vize 1,5 ay gibi bir sürede çıktı.Arada da eksik evrak istediler hatta.
neyse bu kadar oldu inşallah devamıda olur.bu evliliklerin değerini iyi bilmeliyiz her kademesinde çok emek var:)
herkese mutluluklar..
slm arkadaşlar bende dün dınava girdim ve kazandım 13.06.2008 .arkadaşlar yanlız ben sizlere bişey soracam.hollandadaki eşimin avukatı tr den müracat yapın demiş trden müraacat yaptıkmı vize işlemleri daha çabuk olurmuş.tr den mi yoksa nl den mi vize için başvursak hangisi daha kısa zamanda çıkar.eşimin herşeyi tamam ne maddi ne de maddi herhangi bi engelimiz yok.p.tesi hayırlısıyla müraaacat edecez ama nl den yada tr hangisi çabuk çıkıyorsa ordan yapalım dedik bana yardımcı olursanız çokçok sevinirim.ha bu arada banada renk verin desem????? arkadaşlar lütfen cvp bekliyorum lütfen şimdiden hepinize tşk. :lol: :lol: :lol:
merhaba rojin,
duyduğum kadarıyla hollanda'dan başvurular daha çabuk sonuçlanıyor.Bizde nişanlımla hollanda' dan başvurduk.1,5 ayda sonuç aldık.Ama size avukat öyle söylediyse o daha iyi biliyordur.Dediğin gibi şartlarınızda uygun ve yeterliyse o zaman nerden başvurursan başvur sonuç alırsın.
bol şans umarım iyi haberler alırsın.
duyduğum kadarıyla hollanda'dan başvurular daha çabuk sonuçlanıyor.Bizde nişanlımla hollanda' dan başvurduk.1,5 ayda sonuç aldık.Ama size avukat öyle söylediyse o daha iyi biliyordur.Dediğin gibi şartlarınızda uygun ve yeterliyse o zaman nerden başvurursan başvur sonuç alırsın.
bol şans umarım iyi haberler alırsın.
Yorum Yaz
Giriş Yap Üye Ol