Üyeliğinizle ilgili bir sorun yaşıyorsanız ufoss@dilogren.com adresinden bize ulaşabilirsiniz.
Dilogren.com Forum Arşivi
Hollanda • Yabancı Dil • Eğitim • Yaşam Arşiv: 2021 ve öncesi
Sponsorlarımız

LUTFEN Durumuzu Belirtin?

Yorum için giriş yap 176 mesaj · 123.552 görüntülenme
ben sınava sitenizden hazırlanandanlarım.henüz sınav ve vize negatif ama inşallah buranın yardımı ile bende eşime kavuşacağım

dualarınızı eksik etmeyin lütfen'
bende hollandadayım
Belcikadan vizeyi aldim 9 temmuz tarihinde geldim. turuncu olma vaktim geldi galiba ;)
Allah hakkinizda hayirlisini versin... :geek:

Basarilar :geek:
sınavı geçtim fakat vizeye müracat etmedik daha..
Bende sınavı geçenlerden lakin Hollanda sınırından içeri geçemeyenledenim..
uc senem dolmak uzere buradaki sinavlarida gecip diplomami aldim.pasapor islemleri icin zamanin dolmasini bekliyorum
vize basvurusunda bulundum 4 ay oldu hala beklıyorum
12.10.2009 tarihinde ıks ye evraklarımı teslim ettim.beklemedeyim
-sinavi gectim.

-vizemi aldim.

-hollandadayim ve okul icin bekliyorum.

sinava sitenizden hazirlandim cunku bulundugum sehirde ne ozel ders verecek bir ogretmen vardi nede kurs ve iyi bir puanla kazanmayi basardim.

Hollandaca ve Yabanci Dil Destek Forum dan ders calisip da kazanamiyacak insan tanimiyorum.

hersey icin tesekkurler !!
ay ufoss abi heveslendim bende yazayim gerci sanirsam bu baslik sinav ve vize asamasiyla ugrasanlar icin diye dusunuyorum ama heveslendim yazayim,,,

inburgeringsexamen kazandim

vizem cikti hollandaya geldim(15 ay oldu :) )

1 yillik oturumumu aldim

okula gittim

5 yillik oturumumu aldim

ayni zamanda ehliyetimi aldim

nt2 nin 3 sinavini kazandim (biri bekliyo )

bunuda halledersem artik en alt satira

mbo ya gidiyorum yazmak istiyorum,,,,
Bende sınavı kazandım Rabbime cok şükür.

Şimdi vizenin cıkmasını bekliycez :)

Selam ve Dua ile.
Adminim bende sınavı geçtim. Hemde iki ay önce... Y :) :ugeek: eşillenmek benimde hakkım:))
bende 14.eylülde girdim sınava geçtim

7 ekimde hollandadan başvuru yapıldu mvv için

16 ekimde bende tr den başvuru yaptım mvv için

halaaa bi haber:D yok korkarım vizem çıksa dahi gidemicem holl.daya askerlik sorunundan dolayı...............:S:S:S
hollanda dayim,,,okula gidiyorum iki 3 aydir basladim.....buraya gelnlere bir iki lafim olacak..buraya gelince hic korkmayin ama dil dilmem iz bilmem yok,hreseye atilin bilmemekten utanmayin ogrenmeye bakin....cekinmeyin en onemlisi bu yanlis yapmaktan korkmayin....bakin ben 3 aydir okula gidiyorum;ama butun randevulerimi doktorlarimi herseytimi kendim yapiyorum...esim calisiyo kim yardim etcek anca kendim...dimi yanlis baslik altinda oldu biliyoruim simdidien ozur diliyorum bolum yetkilisinden ama oyle yazmak geldi icimden....
Bende 3 kasımdan beri alkmaardayım burda baya bi turk var :-) su an her sey güzel gidiyor bakalım ama yarın daha fazla gezecegim ilk görüsümden itibaren ahım sahım bi yer degil ben 7 sene antalyada kaldım ora daha iyi tabi bu havadan kaynaklanıyor olabilir ve daha cok gezmedim...Allah hepimizin yardımcısı olsun arkadaslar..
bende sınavı geçtim ama vize bekleyenlerdenim.....
pazartesi vize başvurusuna gidicem sanırım çarşambada alırım bir aksilik çıkmazsa ve aralıktada uçuyorum.
bende sınavı geçenlerdenimm vizeyi beklıyorum
A2 (niveau 2) sinavlarini kazandim,,,diploma toreni icin mektup gelmesini bekliyorum,,,,
bende sınavı gectımmmmmm
6 hafta oldu vizeden ses yok ne zaman cikacak yaww
eli kulagindadir merak etme bu noel yilbasi felanda girdiye araya o nedenle biraz uzayabilir diye dusunuyorum azcik sabir gelir elbet
merhabalar, Ben yeni üye oldum.Ben sınav günü için müracat etme aşamasındayım.Tapiri caizse yeniyim...
hosgeldin arkdsm sitemize ,,,umarim en kisa zamanda islerini halledip ailene kavusursun....
hoşgeldin sitemize arkadasım inşallah en kısa zamanda hallolur işlerin.
slm şubatın 15şinde sınavım var bana yardım ederseniz sevinirm teşekkürler
bana verecek bi kaynak veya akıl varmı önerilerinizi bekliyorum teşekkürler
hg din arkdsm sitemize ,,,,sinavla ilgili bircok bilgi kaynak var sitemizde eger anasayfadan hollandaca uyum sinavi bolumune gidersen bicok kaynak bulabilirsin orda,,,kolay gelsin,,,
gecen sene sinava girdim basarli bi sekilde gecttim fakkat nl deki esimin maas sorunu cikinca bas vuramadik ve simdi sinav tarihim gecti 18 girecem inanin zor bisi deil yeterki siz isteyin gecersiniz herkese basarıllarr

Yorum Yaz

Yorum yazmak için üye girişi yapmanız gerekiyor.

Giriş Yap Üye Ol