Üyeliğinizle ilgili bir sorun yaşıyorsanız ufoss@dilogren.com adresinden bize ulaşabilirsiniz.
Dilogren.com Forum Arşivi
Hollanda • Yabancı Dil • Eğitim • Yaşam Arşiv: 2021 ve öncesi
Sponsorlarımız

LUTFEN Durumuzu Belirtin?

Yorum için giriş yap 176 mesaj · 123.556 görüntülenme
Tebrik ederim arkadasim insallah hayirlisiyla vizenide alirsin Sevgiler..
sınavı geçtim çok şükür.3 hafta önce de vizeye başvuruldu şuan beklemdeyiz.
ufoss selam.

ben sinava girmedim ama belcikadayim simdi geleli 2 hafta oldu. bende yesillenmek istiyorum.illaki sinava girenmi yesilleniyor naapmam gerekiyor kendimi renksiz gormek istemiyorum. herkes renkli :oops:
bener can yazdı:
ufoss selam.

ben sinava girmedim ama belcikadayim simdi geleli 2 hafta oldu. bende yesillenmek istiyorum.illaki sinava girenmi yesilleniyor naapmam gerekiyor kendimi renksiz gormek istemiyorum. herkes renkli :oops:

sen mezunsunnn

rengini degistirdimmm

kolay gele
selamlar ben yenıyım sınava gırmedım cunku nt2 dıplomam vardı nl daha once ogrencı olarak vıze almıstım sımdı de aıle bırlesımı ıcın muraacat ettım ve hala daha beklıyorum 10 09 2007 tarıhınde muracaat ettım eksık evrek cıktı gonderdık ıstedıklerını ve hala cevap yokesım hafta da 2 kere arıyor bugun de arayacak ınsallah ıyı bır sonuc alırız ınsallah sınava gırmedıgım ıcın problem cıkarmazlar cunku zaten nl konusabılıyorum.
yildiz yazdı:
selamlar ben yenıyım sınava gırmedım cunku nt2 dıplomam vardı nl daha once ogrencı olarak vıze almıstım sımdı de aıle bırlesımı ıcın muraacat ettım ve hala daha beklıyorum 10 09 2007 tarıhınde muracaat ettım eksık evrek cıktı gonderdık ıstedıklerını ve hala cevap yokesım hafta da 2 kere arıyor bugun de arayacak ınsallah ıyı bır sonuc alırız ınsallah sınava gırmedıgım ıcın problem cıkarmazlar cunku zaten nl konusabılıyorum.

sanırım girmek zorundasın sınava arkadaşım.

çünkü kanunda diyor ki,

3 aydan fazla Hollanda' ya gelicek olan her Türk vatandaşı sınava girmek zorundadır.

inşallah boşuna kürek çekmiyorsunuz. :(

Kolay gele ;)
merhaba ugur abı ınan cok uzuldum.cunku bende sıtemız sayesınde sınavı kazandım vızemde cıktı ama henuz almadım.herzaman duacınızım.
selamlar ben araniza yeni katildim, sinava esim girecek , simdi istanbulda kursa gidiyor, umarim oda en kisa zamanda yesillenir, sitede emegi gecen herkese tesekkurler.
sanem_orhan yazdı:
selamlar ben araniza yeni katildim, sinava esim girecek , simdi istanbulda kursa gidiyor, umarim oda en kisa zamanda yesillenir, sitede emegi gecen herkese tesekkurler.

Desen sende gonullulerdensin... Ufoss ailesine Hosgeldiniz

Insallah esin senin ve site kurs destegiyle kazanacak....

Sizde paylasimlarinizi esirgemeyin....
Ders çalışıyorum aralıkta sınava giricem durumdan an be an haberdar edicem :)
hoşgeldin pars arkadaşım ayrıca telaş yapma sınavı sende geçeceksin elimizde yeterince yeşil boyamız var (var demi ugur);))) inş. istediğin bilgileri almışsındır sitemizden.

allah yardımcımız olsun
merhaba sonunda siteye tekar girebildim bende sınavı geçtim vize bekleyenlerdenim
papatyam yazdı:
merhaba sonunda siteye tekar girebildim bende sınavı geçtim vize bekleyenlerdenim

oo papatyam hosgeldin tekrar aramiza ;)

senide yesil yapalim o zaman..!

insallah vize islemlerin en kisa zamanda hallolur ve sevdigine kavusursun..!

kolay gele
hoşbuldum arkadaşım çok güzel gelişmeler olmuş sitede harika olmuş yaa emeği geçenlerin ellerine yüreklerine sağlık vize alan tüm arkadaşlara çok sevındım darısı başımıza
tebrikler...

umarim kisa zamanda vizende gelir. Kavusursun sevdiginie...
selamlar oncelıkle benım de vızem cıktı hayırlısıyla. cok suphelıydım karar da sınava zorunlu tutarlar mı dıye merak edıyordum ama sonunda oldu hatırlatayım dıplomam oldugu ıcın sınava gırmedım ve vızemı almaya gıdecegım daha aramadım ankarayı yarın ugrasacagım artık.
hayırlı olsun dostum artık gerıs kolay
Ben Mustafa sınavı geçtim vize bekliyorum.
Ben sınavdan muafım. Yaaa... ;)

Zaten yeşil bana yakışmıyor. Böyle iyiyim...
Ben Yillardir Hollandadayim :P
Eh, Yozgat'ın yarısı yurtdışında diğer yarısı da Kayseri'de zaten. :lol:

Biraz memleketinize sahip çıkın.
mebarak1979 yazdı:
Eh, Yozgat'ın yarısı yurtdışında diğer yarısı da Kayseri'de zaten. :lol:

Biraz memleketinize sahip çıkın.

oldu :mrgreen:
Sınava hazırlanıyorum...çok tedirginim sürekli yeni kanunlar çıkartmaya başladırlar...inşallah sınavı geçerim şimdiki sıkıntım sadece bu...
arkadaslar sinavi gectim ve suan hollandadayim
asli28 yazdı:
arkadaslar sinavi gectim ve suan hollandadayim

hosgeldin
merhaba ben bir senedir hollandadayim;bende profiel toets ve mo toets u aldim;bizim icin de ayri bir renk yapabilir misiniz?
ozlembatman yazdı:
merhaba ben bir senedir hollandadayim;bende profiel toets ve mo toets u aldim;bizim icin de ayri bir renk yapabilir misiniz?

sizin renginiz ayri zaten:))

siyah....

kara kusak aldiniz :D

http://hollandaca.youprog.com/viewtopic.php?f=2&t=842
tesekkurlerrr
bende sinavi gecenlerdenim ve 29 aralikta esim evraklari ind ye postaladi bakalim nekadar bekleyecegiz herseyin hayirlisi...allah herkesin yardimcisi olsun...
Merhaba ufoss ,Ben bır soru sormak ıstıyordum.Bu form altında sormam dogrumu bılmıyorum ama bılgılendırırsenız herkesın haberı olur.

Sınavın puanlama sıstemının degısecegını hepımız bılıyoruz.Ben dun 31 ocak oldugunu ogrendım,yanı 31 ocaktan sonra sınava gırenler yenı puanlamadan degerlendırılecek.Sızın bu konuda bır bılgınız varmı?

Ben cok panık ıcerısındeyım,

Allah hepımızın yardımcısı olsun..

Yorum Yaz

Yorum yazmak için üye girişi yapmanız gerekiyor.

Giriş Yap Üye Ol