Üyeliğinizle ilgili bir sorun yaşıyorsanız ufoss@dilogren.com adresinden bize ulaşabilirsiniz.
Dilogren.com Forum Arşivi
Hollanda • Yabancı Dil • Eğitim • Yaşam Arşiv: 2021 ve öncesi
Sponsorlarımız

LUTFEN Durumuzu Belirtin?

Yorum için giriş yap 176 mesaj · 123.555 görüntülenme
slm arkadaslar ben mavıyım yesıl olmak ıstıyorum bende belcıkaya gelıcem vıze basvurusu yaptım ınsaALLAH 16 subatta sonuc alıcam eger vızem cıkarsa bende yesıl olabılıyor muyum benımde rengım degıssın sımdıden tesekkurler bı de renlkerın anlamlarını ıfade edersenız kımın ne oldugunu bılırız yanı :))
xxELAxx55 yazdı:
slm arkadaslar ben mavıyım yesıl olmak ıstıyorum bende belcıkaya gelıcem vıze basvurusu yaptım ınsaALLAH 16 subatta sonuc alıcam eger vızem cıkarsa bende yesıl olabılıyor muyum benımde rengım degıssın sımdıden tesekkurler bı de renlkerın anlamlarını ıfade edersenız kımın ne oldugunu bılırız yanı :))

arkadasım bizde renk degişikligi olmuyo bildigim kadarıyla.hollandadan basvuruda sınavı gecen arkadaslar yesilleniyo.bizler mezun olunca rengimiz turuncu oluyo.

Renklarin Anlamlari https://dilogren.com/eski-konu.php?old_topic_id=842
Ben sinavsiz 2sene once belcikadan istek yaparak geldim..SIMDI hollandadayim..
xxELAxx55 yazdı:

Sen belcikaya gelince rengin turuncu olcak yani mezun olacan.

Yesil ve acik maviler hollandada gelenler icin
ser_55 yazdı:
Ben sinavsiz 2sene once belcikadan istek yaparak geldim..SIMDI hollandadayim..

Senin eski nikin neydi?

Onu geri acalim sana
1 aydir belcikadayim.26 nisanda okula basliyorum :)
6 ay oldu hollandadayim ehliyetimi aldim calisiyorum okula gidiyr\orum
Ben yesilim zaten ama biraz daha ton katabilirsin :) , bu ayin 15 inde basvuru yapacagiz bizde hollanda'dan.
Merhaba :)))))

uzun zamandır site kapalıydı değilmi ??

Biz artık Haarlem yerine Istanbul'luyuz :))) şaşırtıcı ama Istanbulda yaşayan en az 100 hollandalı ile de arkadaş olduk. Buraya 40 sene önce gelip hayran olup bir daha hiç dönmeyen hollandalıları görünce ..

İnsan memleketinin değerini bir kez daha idrak ediyor.
nur emmink yazdı:
Merhaba :)))))

uzun zamandır site kapalıydı değilmi ??

Biz artık Haarlem yerine Istanbul'luyuz :))) şaşırtıcı ama Istanbulda yaşayan en az 100 hollandalı ile de arkadaş olduk. Buraya 40 sene önce gelip hayran olup bir daha hiç dönmeyen hollandalıları görünce ..

İnsan memleketinin değerini bir kez daha idrak ediyor.

Yooo site 1 2 gun kapanmisdi 1 yil once.. Faaliyetteyiz.

YIKILMADIK AYAKTAYIZ :))

Hayirli olsun yeni arkadaslariniz !!
c.adiyaman yazdı:
Ben yesilim zaten ama biraz daha ton katabilirsin :) , bu ayin 15 inde basvuru yapacagiz bizde hollanda'dan.

Hollandaya ayak basmadan renk degistirme yok :))
Hollandaya ayak basalı bir ayı geçti adminim:))
benemsal yazdı:
Hollandaya ayak basalı bir ayı geçti adminim:))

Mezunlari seviyorum...

Sizin basariniz ayrica bizimde basarimiz oluyor...

Allah yeni yasaminda utandirmasin. Yeni renginde acti seni yani !!!! :lol:
Teşekkürler adminim!

Ne kadar uzun zaman bu rengin hayalini kurdum, bu renkte olanlara imremdim:))
ahh ahh bi ben olamadım zaten mezun :) allahım yardım ederse bende olurum, yaparsın demi adminim :)
adminim artik rengimi isterim :) hollandadayim
Sinavi gectim adminim ama zaten sen rengimi degistirmissin,

cok tesekkur ederim.sira geldi mezuniyete
beendeee hollandadayiiimmm ... okulada basladimmmm.... hersey yolunda bi dili bian once en hizli bicimde ogrenmem kaldiii.. cok mutluyum allah herkesin yardimcisi olsunnn...
Allah nasip ederse 06,08,2010 itibariyle bende oradayım. :)
xmultecix yazdı:
Allah nasip ederse 06,08,2010 itibariyle bende oradayım. :)

hayirlisi olsun ins
sınavı geçtim eşim holandadan başvuru yaptı, beklemedeyim:)
Tebrik ederim arkadaşım,Umarım en kısa zamanda başvurun onaylanır ve vizeni alırsın inşallah,

Başarılar.
vize için evraklarımı teslım ettım.hala pasaportuma vızem basılı halde gelmesını beklıyorum 6 gun oldu ..uzadı dıyı dusunuyorum..endıselenıyorum da
Emrah kardeşim rahat ol Allah ın izni ile gelir,olsun 2 gün gec olsun be kardeşim.

Tez zamanda kavuşursun inşallah.
yeterkı olsun da gec olsun tabıkı.ama bole beklettıklerı ıcın kuskulanıyorum...ınsallah mutlu haber gelır bır an once ben ve tum bekleyenler ıcın
İnşallah kardeşim.

Yorum Yaz

Yorum yazmak için üye girişi yapmanız gerekiyor.

Giriş Yap Üye Ol