oha diyorum ya yalana bakın. dofi 4 hafta önce dedi ki dosyanız hakkında karar verildi 3-4 gün içerisinde elinizde olur olumlu veya olumsuz diye. aradan tam 4 hafta geçti :(
Aile Birlesimi Evrak ( Konu Duzeltilmistir )
dofidir ne yapsa yeridir. barışcım tekrar arasanıza dofiyi... ya heralde vizeniz çıktı dese dofi inanmayacağım pasaportu elime alıp görmeden.
kaç kere aradık şimdide tarih veremeyiz diyorlar. bekleyin diyorlar nisanın sonuna kadar bekleyin dediler. mayıs geldi gene aradık bu ay dediler :D komedi ya
arkadaşlar direk dofinin ofisine gidip konuşsa eşim ne değişir ? fikriniz warmı
hic bir faydasi olmuyor baris bizimkiler gitti dikkate bile almamislar yinede siz bilirsiniz.
slm arkadaslar bu gun dofinin sitesine girdim ve dosyamdaki ret karari degistirilmis söyle bisey var bilgisi olan varmi?
Datum visumaanvraag: Dec 18 200
Datum registratie visumaanvraag door Dienst Vreemdelingenzaken: 05/05/2010
Beslissing/Status Dossier:
Datum beslissing/Status Dossier: Apr 2 201
extra info1:
extra info2: In principe wordt de beslissing verzonden op de dag dat ze getroffen wordt. Het kan echter soms enkele dagen duren voordat de diplomatieke of consulaire post de beslissing effectief ontvangt.
Datum visumaanvraag: Dec 18 200
Datum registratie visumaanvraag door Dienst Vreemdelingenzaken: 05/05/2010
Beslissing/Status Dossier:
Datum beslissing/Status Dossier: Apr 2 201
extra info1:
extra info2: In principe wordt de beslissing verzonden op de dag dat ze getroffen wordt. Het kan echter soms enkele dagen duren voordat de diplomatieke of consulaire post de beslissing effectief ontvangt.
hocam benimde gün gün değişiklikler oluyor sayfada. tarihler değişiyor bir ertelendi yazıyor en tairement yazıyor. anlamadım valla. dofiyi arıyoruz karar tarihi değişmiş diyoruz ne oldu diyoruz onlarda evet karar alındı 2-3 güne kadar elinize ulasır diyorlar aradan 3 hafta geçiyor ellerimiz bomboş :D hala bir haber yok
saolun arkadaslar zeyna anca firsatim oldu bebegi hala doguramadim ama saglikliymis masallah burda doktora gittik.pasaportum bana 1 hafta icinde geldi.arkadaslae fazla giremiorum nete daha cok yaedimci olmak isterdim neyse allah hepinize sabir versin
hocam benimde gün gün değişiklikler oluyor sayfada. tarihler değişiyor bir ertelendi yazıyor en tairement yazıyor. anlamadım valla. dofiyi arıyoruz karar tarihi değişmiş diyoruz ne oldu diyoruz onlarda evet karar alındı 2-3 güne kadar elinize ulasır diyorlar aradan 3 hafta geçiyor ellerimiz bomboş :D hala bir haber yok
Date de la demande de visa: 18/12/2009
Date de l'enregistrement de la demande de visa par l'Office des étrangers: 18/01/2010
Décision: Refus
Date de la décision: 26/04/2010
extra info1: La motivation de la décision négative sera communiquée par le poste diplomatique ou consulaire compétent.
extra info2: La décision est en principe envoyée le jour où elle est prise. Un délai de quelques jours peut cependant s'écouler avant sa réception effective par le poste diplomatique ou consulaire.
bu günde böyle yaziyo:)) 2 haftadir pasaport elimize gelmedi daha anlamadim gitti pek güvenilir bi site degil sannedersem...
evet site değişip duruyor. telefonlada duzgun bilgi verilmiyor ama yinede bir ara sitede böyle yazıyor diye
evet site değişip duruyor. telefonlada duzgun bilgi verilmiyor ama yinede bir ara sitede böyle yazıyor diye
yaz gelmeden bi alsaydiniz vizelerinizi .yazin isleri iyice yavaslatirlar artik.biranonce verselerde eylule falan kalmasaniz ya
inşallah çıkar bu ara vizelerimiz...
arkadaşlar mrb 21/05/2009 tarihinde vizemin cıktıgını dofinin sayfasında gördüm pasaport ne zaman elime ulasır
hayirli ugurlu olsun barisim insallah en kisa zamanda eline ulasir.
tesekkurler abicim darisi basina
arkadaşlar mrb 21/05/2009 tarihinde vizemin cıktıgını dofinin sayfasında gördüm pasaport ne zaman elime ulasır
amannn ciktimi vizen :) :) nasil sevindim anlatamam.rengini turuncu gorunce sok oldum zaten sevincten.hadi gozunaydin.o kadar stresin biranda gitti dimi.kubra na geliyosun sonunda :) :) :)
amannn ciktimi vizen :) :) nasil sevindim anlatamam.rengini turuncu gorunce sok oldum zaten sevincten.hadi gozunaydin.o kadar stresin biranda gitti dimi.kubra na geliyosun sonunda :) :) :)
evet ablacım tesekkur ederim. insallah en sonunda gideceğim artık. bakalım hayırlısı olsun.biranda gitti butun stres unuttuk herseyi :) :D
evet ablacım tesekkur ederim. insallah en sonunda gideceğim artık. bakalım hayırlısı olsun.biranda gitti butun stres unuttuk herseyi :) :D
simdi 2 ay bile beklesen gitmek icin zor gelmez.vizenin ciktigini bilmek cok farkli bisey cunku.geldimi pasaportun eline
gelmedi henüz evet çıktığını bilmek daha rahat yapıyor insanı. ama ne zaman gelir elime 21 inde karar alınmış
gelmedi henüz evet çıktığını bilmek daha rahat yapıyor insanı. ama ne zaman gelir elime 21 inde karar alınmış
bilmiyorumki.benim vize ciktigi aksam iksden msj geldi.iks sayfasinda pasaport ups teslim yaziyodu.ertesi gun geldi pasaportum.ama dofide 1 ay sonra cikti
anladım abla bakalım yarın arıcaz dofiyi net bilgi almak için sayfada okeylendi yazıyor
sanirim elifce ninde boyle olmustu.once dofi sayfasinda gozukmustu 1 aya kalmadi geldi pasaporu
anladım ablacım bakayım elifcenin mesajlarına
anladım ablacım bakayım elifcenin mesajlarına
ufuk diye bi arkadas vardi benimle ayni zamanda vize alan ondada aynisi olmustu galiba.
Datum visumaanvraag: 18/12/2009
Datum registratie visumaanvraag door Dienst Vreemdelingenzaken: 18/01/2010
Beslissing/Status Dossier: Weigering
Datum beslissing/Status Dossier: 26/04/2010
extra info1: De reden van een negatieve beslissing zal meegedeeld worden door de bevoegde diplomatieke of consulaire post.
ARKADASLAR NORMAL BI OLAY MI BİR AYI GECIK BI SUREDIR PASAPORT BEKLIYOM HALEN GELEN GIDEN YOK...
Datum registratie visumaanvraag door Dienst Vreemdelingenzaken: 18/01/2010
Beslissing/Status Dossier: Weigering
Datum beslissing/Status Dossier: 26/04/2010
extra info1: De reden van een negatieve beslissing zal meegedeeld worden door de bevoegde diplomatieke of consulaire post.
ARKADASLAR NORMAL BI OLAY MI BİR AYI GECIK BI SUREDIR PASAPORT BEKLIYOM HALEN GELEN GIDEN YOK...
Bana ret verildiği gün gelmişti pasaportum. Problem var galiba. Bence konsolosluga dilekçe olarak fax çek ! en garantili yol bu abicim
DURUMU ANLATTIM İKS YASAL ISLEM BASLATMAMI SÖYLEDI.DOFIDEN ILGILENECEGINISÖYLEMIS HAFTAYA GÖRCEZ ARTIK.SENIN PASPORT NE ALEMDE BARIS
Bende bekliyorum bakalım. aradım konsoloslugu yabancı diliniz varmı dedi yok dedim vize şefimiz yabancı dil konusuyor eşiniz arasın dedi. eşim aradı bu sefer de azarlamıslar. baya bir sinirlendim
arkadaslar red de verilmis olsa vizeniz de cikmis olsa 1-2 gun icinde elinizde olmasi gerekmiyormu pasaportunuzun? ne yapio bunlar anlamadim ben.
ordulu arkadasında cıktı zeyna vizesi 25 inde onunda gelmemis hala pasaport eline
Yorum Yaz
Giriş Yap Üye Ol