Üyeliğinizle ilgili bir sorun yaşıyorsanız ufoss@dilogren.com adresinden bize ulaşabilirsiniz.
Dilogren.com Forum Arşivi
Hollanda • Yabancı Dil • Eğitim • Yaşam Arşiv: 2021 ve öncesi
Sponsorlarımız

Aile Birlesimi Evrak ( Konu Duzeltilmistir )

Yorum için giriş yap 746 mesaj · 79.752 görüntülenme
baris yazdı:
bizimkiler aynı.

birşey dicem sana

zeynanın numarasıda gitmişti öyle 1 hafta sonra vizesi çıktı

benimde gitmişti öyle 1 hafta sonra ek evrak istediler hadi bakalm seninkisi nolacak

evet baris dogru soyluyo.o ara bicogumuzun gitmisti.ard arda vizeler geldi hemen sonra.insallah sessizligi bozacaksiniz artik.sizinde vizeler gelicek insallah
arkadaslar bu arada dun oturum kagidim geldi.pazartesi belediyeye gidip alcam.bu arada artik sizler icin 2 kisi birden dua ediyoruz.bebisim ve ben :)
zeyna allah sağlıklı sıhhatli bir şekilde yavrunu kucağına almayıda nasip etsin. tebrikler...
bir haftadir dofide dosyam yok ve halen bi gelisme yok bekliyoruz.
zeyna yazdı:
arkadaslar bu arada dun oturum kagidim geldi.pazartesi belediyeye gidip alcam.bu arada artik sizler icin 2 kisi birden dua ediyoruz.bebisim ve ben :)

hayirli olsun zeyna cok tsklerimizi sunuyorum ikinize birden:)
hayırlı olsn zeynacım darısı basımıza...
zeyna yazdı:

aaa cok sevindim abla :) Allah analı babalı büyütsünn :D
hepinize tesekkur ederim arkadaslar.Rabbim herkese yasatsin bu guzel duyguyu insallah.atabilgin ne oldu esin dogum yapmadi mi hala?
Hayirli olsun Zeyna .Nufus cogaliyor Masallah.

Erkek olursa benim ismimi verebilirsin :P
zeyna yazdı:
hepinize tesekkur ederim arkadaslar.Rabbim herkese yasatsin bu guzel duyguyu insallah.atabilgin ne oldu esin dogum yapmadi mi hala?

zeyna henüz teşrif etmedi bizim kız bekliyoruz yarın doktor kontrolü var son... bugünlerde doğması lazım hayırlısıyla...
nevilen yazdı:
Hayirli olsun Zeyna .Nufus cogaliyor Masallah.

Erkek olursa benim ismimi verebilirsin :P

tayfun ismi cok guzel bi isim nevilen ama erkek olursa mehmet ayaz(mehmet rahmetli kayinbabamin ismi) kiz olursa eylul dusunuyoruz.ama yinede fikirlere acigim :) tesekkur ederim.
atabilgin yazdı:

zeyna henüz teşrif etmedi bizim kız bekliyoruz yarın doktor kontrolü var son... bugünlerde doğması lazım hayırlısıyla...
hayirlisi olsun insallah.kiz demek.bak oglumuz olursa kapini asindirabiliriz ha :)
zeyna yazdı:

hayirlisi olsun insallah.kiz demek.bak oglumuz olursa kapini asindirabiliriz ha :)

:lol: :lol: :lol: herşeyin hayırlısı...
tamam atabilgin anlasildi kiz evi naz evi :)

arkadaslar bugun 5 yillik oturumumu aldim.darisi sizlere insallah...
arkadaşlar dua edin eşim hastanede bu gece... bizim kız nazlı nazlı doğsun diye bekliyoruz ... :roll: :roll: :roll:
atabilgin yazdı:
arkadaşlar dua edin eşim hastanede bu gece... bizim kız nazlı nazlı doğsun diye bekliyoruz ... :roll: :roll: :roll:

kardesim simdiden ALLAH anali babali büyütsün.tebrik ederim baba oluyorsun insallah en kisa zamanda bebegini kucagina alirsin :ugeek:
Tebrikler Atabilgin.Allah kucagina almayi,tez zamanda bebegine ninniler soylemeyi nasip etsin insallah.Omurlu olsun
zeyna TANEM de koyabilirsin kız olursa
arkadaşlar çok sağolun güzel dilekleriniz için...
zeyna cok sevindim allah anali babali buyutsun insallah eee birazda sasirdim vizeyi biraz gec aldin ama gerisi valla baya hizli gelisiyor yakinda cocugumun dugunu var diye yazarsan hic sasirmam hehe saka bi yana cok sevindim tebrik ederim iyisindir insallah beni sorarsan ise basladim 1 ayi gecti fazla firsatim olmuyor giremiyorum nete ama genelde takip ediyorum yazilari bir sey sorucam sana evlilik icin yani evlilik onaylanmasi icin kisacasi mulakat icin tarih verdiler mi sana bana oyle olmustu oturumdan sonra bi tarih vermislerdi aydinlatirdan sevinirim diger arkadaslar ve sen hepinize iyi bakin gorusuruz
Belçikadan Aile Toplum kağıdı yha bunda sadece eşimin adinami yoksa tüm aile ferdLerinini olmasimi gerekiyor yardimci oLursaniz sevinirim
Aile toplum kagidi Esinin adina olcak jandarma Tum aile fertlerini gosterir olani sadece bizden istiyorlr ne yapacaklarsa ailemi :)
eşinin adı özellikle belirtilmiş olmalı ve eşinin yaşadığı evde yaşayan herkesin bilgilerininde olması gerekiyor. belçikadaki belediyeler ile konsolosluk arasında bir iletişimsizlik sebebiyle bu kağıt kabusa dönebiliyor; konsolosluk istiyorum diyor belediye böyle detaylı bir kağıt isteyemezler diyor. eşimde belediyede baya uğraşmıştı bu kağıt için
yok böyle bir saçmalık ya napmaya çalışıyorlar resmen dalga geçiyorlar.

arkadaşlar geçen hafta surseoir yazmıştı sayfamda ama karar tarihi yoktu aradık dofiyi dediler ki karar verdik ama olumlu veya olumsuz olduğunu henüz söylemeyiz kağıtlarınız imzalanmaya gönderildi imzalandıkdan sonra karar açıklanır dedi. dedik ne zaman imzalanır 3-4 gun sonra dedi. aradan 2 hafta geçti bugun aradık bu ay sonunda cevap gelir demişler... Allah nasıl biliyorsa öyle yapsın hayırlısı neyse o olsun diyorum bittim yani o derece moral sıfır.

Nedir bu imzalanma olayı bilen warmı ? eğer ret gelseydi imzalama falan olmazmıydı ben bi mantık yürütmeye çalıştım, eğer vize olumluda gerekli yerlerden izin için imzalanması mı gerekiyor diye. sizce nedir bu olay ?
baris yazdı:
yok böyle bir saçmalık ya napmaya çalışıyorlar resmen dalga geçiyorlar.

arkadaşlar geçen hafta surseoir yazmıştı sayfamda ama karar tarihi yoktu aradık dofiyi dediler ki karar verdik ama olumlu veya olumsuz olduğunu henüz söylemeyiz kağıtlarınız imzalanmaya gönderildi imzalandıkdan sonra karar açıklanır dedi. dedik ne zaman imzalanır 3-4 gun sonra dedi. aradan 2 hafta geçti bugun aradık bu ay sonunda cevap gelir demişler... Allah nasıl biliyorsa öyle yapsın hayırlısı neyse o olsun diyorum bittim yani o derece moral sıfır.

Nedir bu imzalanma olayı bilen warmı ? eğer ret gelseydi imzalama falan olmazmıydı ben bi mantık yürütmeye çalıştım, eğer vize olumluda gerekli yerlerden izin için imzalanması mı gerekiyor diye. sizce nedir bu olay ?

olumlu olma ihtimali yuksek gibi geliyo bana baris.insallah vize gelcek
jandarma_tc yazdı:
Belçikadan Aile Toplum kağıdı yha bunda sadece eşimin adinami yoksa tüm aile ferdLerinini olmasimi gerekiyor yardimci oLursaniz sevinirim

bu kagit benim gunlerimi kabusa cevirmisti resmen:) bu kagidi sen turkiyeden alabilirsin.ben oyle yaptim cunku esim bi turlu alamadi burdan.esinin kimlik numarasi ile veriyolar.bu kagitta sizinle evli oldugu yada baska evlilik yaptiysa o yaziyi merak etme hemen alirsin
insallah zeyna :(
zeyna bu kağıdı nasıl türkiyeden alacak ki jandarma arkadaşımızın eşinden isteniyorsa! belçikada belediyenin verdiği bir kağıt bu ve evrak listesinde şu şekilde geçiyor:

"Belçika’daki Belediyeden eşe ait yeni tarihli aile toplum kağıdı ve 1 fotokopisi. Bu evrakın üstünde eşinizin ismi belirtilmiş olmalıdır, ve ilgilinin bugüne kadar yaptığı tüm evlilikler belirtilmelidir (Extrait récent du Registre de la Population de l’époux(se) en Belgique comprenant l’historique de son état civil – Recent uittreksel uit het bevolkingregister van de echtgeno(o)t(e) in België met vermelding van de historiek van de burgerlijke stand)."
atabilgin o kağıt belçikadan alınacak türkiyedeki aile toplum kağıdı farklı birde belçikadan isteniyor. belediyeye gidip eşim için vize başvurusu yapıcaz bu belgeyi istiyorlar denildiğinde sorunsuz verilmesi gerekiyor

(Extrait récent du Registre de la Population de l’époux(se) en Belgique comprenant l’historique de son état civil – Recent uittreksel uit het bevolkingregister van de echtgeno(o)t(e) in België met vermelding van de historiek van de burgerlijke stand)."
atabilgin yazdı:
zeyna bu kağıdı nasıl türkiyeden alacak ki jandarma arkadaşımızın eşinden isteniyorsa! belçikada belediyenin verdiği bir kağıt bu ve evrak listesinde şu şekilde geçiyor:

"Belçika’daki Belediyeden eşe ait yeni tarihli aile toplum kağıdı ve 1 fotokopisi. Bu evrakın üstünde eşinizin ismi belirtilmiş olmalıdır, ve ilgilinin bugüne kadar yaptığı tüm evlilikler belirtilmelidir (Extrait récent du Registre de la Population de l’époux(se) en Belgique comprenant l’historique de son état civil – Recent uittreksel uit het bevolkingregister van de echtgeno(o)t(e) in België met vermelding van de historiek van de burgerlijke stand)."

tamam atabilgin bendende aynen bu sekilde istendi.belcikadaki ese ait aile toplum kagidi.esim kac kere gittiyse alamadi.bayagi stres yapmistim asicee ve efsane23 arkadaslarim iyi bilir.sonra gidip nufustan aldim esimin kimlik numarasi ile.esim ordan alamayinca mecburen oyle yaptim.evraklari teslim ettigim gunde bayagi korkmustum bu kagit yanlis eksik evragin var dencek diye ama eksik cikmadi.bu konunun ilk sayfalarini okursaniz gorursunuz detayli bi sekilde yazmistim diye hatirliyorum cunku

Yorum Yaz

Yorum yazmak için üye girişi yapmanız gerekiyor.

Giriş Yap Üye Ol