hepimiz aynı şeyden bahsediyoruz arkadaşlar. hem türkiyeden aile toplum kağıdı hemde belçikadan aile toplum kağıdı almak gerekiyor... :D
Aile Birlesimi Evrak ( Konu Duzeltilmistir )
hepimiz aynı şeyden bahsediyoruz arkadaşlar. hem türkiyeden aile toplum kağıdı hemde belçikadan aile toplum kağıdı almak gerekiyor... :D
benim anlatmaya calistigim belcikadaki esten istenen aile toplum kagidini ben esimin adina turkiyeden aldim..cunku belcika belediyesi oyle bi kagit veremedi.esim annesinin evinden istek yapmisti bana.aile toplum kagidi isteyince evde yasayan kisileri gosteren bi kagit veriyolardi.ama iste o aile toplum kagidi deildi.o nedenle ben turkiyeden aldim esim adina.evraklari teslim ettigim gun ordaki bayana da ozellikle sordum bu kagit dogrumu diye.tereddutte kaldim ordaki belediye veremedi ben burdan cikarttirdim diye.tamam dogru evrak sorun yok dedi bayan bana.ve gercektende sorun cikmadi.benim anlatmak istedigim eger esiniz ordan alamiyosa sizde benim gibi yapin.
dofinin yeni bir yalanı daha :)
-vizenize karar verildi ama ne karar verildiğini henüz söyleyemeyiz evraklarınız imza bekliyor imzanın ardından karar açıklanacaktır.
-peki ne karar sürer bu imza ?
-3-4 gün
-aradan 2 hafta geçer tekrar aranır hani karar ?
-ay sonuna kadar gelir
-tamam :cry:
-vizenize karar verildi ama ne karar verildiğini henüz söyleyemeyiz evraklarınız imza bekliyor imzanın ardından karar açıklanacaktır.
-peki ne karar sürer bu imza ?
-3-4 gün
-aradan 2 hafta geçer tekrar aranır hani karar ?
-ay sonuna kadar gelir
-tamam :cry:
ya bu tüm aile adina aile kagitini nerden alcak esim ?? yardimci olursanız sevınırım en acılınden hemde
yha bende eşimin adina nufusdan aile toplum kagiti cıkarttım tercuman illa belcika beledıyesınden olacak dıyor bıde ailenin tum ferdlerı yazsın ıstıor benım esım hollandadan belcıkya gectı ve ayrı ev tuttu sdece ıkımızn adı cıkıyor dıyor gunlerdır ugrsıoz esımde bende bı arada bı derede kaldık :S 28 nısana randevu aldım yarın ıks bı daha arayacam sorcam esım adına trden aıle toplum kagıtı cıkarttım kabul edıyormusunuz dıye...
Arkadaslarım bazıları yazmıs kabul edıyor dıye ınsallah kabul ederler yoksa kafayı yıyecem :(
Arkadaslarım bazıları yazmıs kabul edıyor dıye ınsallah kabul ederler yoksa kafayı yıyecem :(
ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN ARKADASLAR
yha bende eşimin adina nufusdan aile toplum kagiti cıkarttım tercuman illa belcika beledıyesınden olacak dıyor bıde ailenin tum ferdlerı yazsın ıstıor benım esım hollandadan belcıkya gectı ve ayrı ev tuttu sdece ıkımızn adı cıkıyor dıyor gunlerdır ugrsıoz esımde bende bı arada bı derede kaldık :S 28 nısana randevu aldım yarın ıks bı daha arayacam sorcam esım adına trden aıle toplum kagıtı cıkarttım kabul edıyormusunuz dıye...
aile toplum kagidi deyince banada aynisini soylediler ailedeki butun fertleri gosteren bi kagit olmasi gerekiyo diye.butun evlenme bosanma vs yazcak diye.ama esim burdan alamadi iste.onun yerine ben cikarttim.o kagitta sadece benimle evli oldugunu gosteren bi kagitti.yani dogru sizinki.bende problem olmadi.bende bayagi bi teredutte kalmistim cokta korkmustum eksik cikacak diye aynen sizin gibi.korkma o kagit dogru tabi 7 ayda bisey deismediyse.
aile toplum kagidi deyince banada aynisini soylediler ailedeki butun fertleri gosteren bi kagit olmasi gerekiyo diye.butun evlenme bosanma vs yazcak diye.ama esim burdan alamadi iste.onun yerine ben cikarttim.o kagitta sadece benimle evli oldugunu gosteren bi kagitti.yani dogru sizinki.bende problem olmadi.bende bayagi bi teredutte kalmistim cokta korkmustum eksik cikacak diye aynen sizin gibi.korkma o kagit dogru tabi 7 ayda bisey deismediyse.
yarın ıks arayıp sorcam zeyna hanım ıns degısmemıstır
:: EVRAK LİSTESİ ::
1. 3 adet vesikalık resim
2. Eş veya Ebeveynin AB Vatandaşı olduğuna dair Kimlik fotokopisi.
3. Evlilik cüzdanı veya Doğum kayıt örneği fotokopisi
4. Müracaat şahsen yapılmak zorunda değil
5. Ankara daki Adli Sicil Genel Müd, yabancı dilde, Apostil kaşeli, İyi Hal Kağıdı aslı ve 2 fotokopi
6. Toplu Nüfus Kayıt Örneği aslı ve 2 fotokopisi + Tercüme
7. BELÇİKA ANKARA ELÇİLİĞİ
8. Pasaportun yazılı damgalı tüm sayfaların 2şer kopyası
9. Not : İşlem süresi ortalama 2 aydır. İstisna durumlarda uzayabilir.
10. Geçerli pasaport
11. 2 adet vize Başvuru formu
12. DİKKAT: Ebeveyn pptuna kayıtlı çocuklar vizeye başvurmayan ebeveynin pasaportu ile başvuru yapamaz
13. Uluslararası Evlenme Kayıt Örneği aslı ve 2 fotokopisi - Formül B
14. Başvuru sahibi tarafından imzalanmış sonuç belgesinin hangi dilde istendiğine dair belge
15. Belçikadan Aile Toplum kağıdı aslı ve 2 fotokopisi
16. Belçikadan Eşe ait Oturum Kartı VEYA Belçika Kimlik kartı 2 fotokopisi
17. Ankara Vize Başvuru Merkezi adresi : Mahatma Gandhi Caddesi, No: 40 GOP Ankara
18. Varsa eski pasaportlar sunulmalı...
Bana GeLen MaiLLde İstenen EvrakLar
Sadece Ankaradan aLacagim Yabanci diLde iyi haL kagiti Eksik.
1. 3 adet vesikalık resim
2. Eş veya Ebeveynin AB Vatandaşı olduğuna dair Kimlik fotokopisi.
3. Evlilik cüzdanı veya Doğum kayıt örneği fotokopisi
4. Müracaat şahsen yapılmak zorunda değil
5. Ankara daki Adli Sicil Genel Müd, yabancı dilde, Apostil kaşeli, İyi Hal Kağıdı aslı ve 2 fotokopi
6. Toplu Nüfus Kayıt Örneği aslı ve 2 fotokopisi + Tercüme
7. BELÇİKA ANKARA ELÇİLİĞİ
8. Pasaportun yazılı damgalı tüm sayfaların 2şer kopyası
9. Not : İşlem süresi ortalama 2 aydır. İstisna durumlarda uzayabilir.
10. Geçerli pasaport
11. 2 adet vize Başvuru formu
12. DİKKAT: Ebeveyn pptuna kayıtlı çocuklar vizeye başvurmayan ebeveynin pasaportu ile başvuru yapamaz
13. Uluslararası Evlenme Kayıt Örneği aslı ve 2 fotokopisi - Formül B
14. Başvuru sahibi tarafından imzalanmış sonuç belgesinin hangi dilde istendiğine dair belge
15. Belçikadan Aile Toplum kağıdı aslı ve 2 fotokopisi
16. Belçikadan Eşe ait Oturum Kartı VEYA Belçika Kimlik kartı 2 fotokopisi
17. Ankara Vize Başvuru Merkezi adresi : Mahatma Gandhi Caddesi, No: 40 GOP Ankara
18. Varsa eski pasaportlar sunulmalı...
Bana GeLen MaiLLde İstenen EvrakLar
Sadece Ankaradan aLacagim Yabanci diLde iyi haL kagiti Eksik.
ankarada ssk binasının karşısında adli sicil müdürlüğü var oradan alacaksın iyi hal kağıdını sabah veriyorsun dilekçeni saat 2 gibi gel al diyorlar saat 2 de alıyorsun oradan sonra doğru adliye sarayına gidiyorsun 4. kattı galiba oraya çıkıyorsun apostil yaptırcam diyorsun gösterirler zaten sana. apostilden sonra onuda halledip fotokopilerini çekiyorsun dosyana koyuyorsun 5 tl de harç alıyorlardı jandarma_tc
arkadaslar bu gun dofinin sitesinde dosyami gördüm ve ret verilmis 4 ayi askin bir süredir bekliyodum.hayirlisi böyle imis insallah vize bekleyen arkdaslara böylesine bi karar verilmez allah islerinizi rast getirsin kolay gelsin.hoscakalin
arkadaslar bu gun dofinin sitesinde dosyami gördüm ve ret verilmis 4 ayi askin bir süredir bekliyodum.hayirlisi böyle imis insallah vize bekleyen arkdaslara böylesine bi karar verilmez allah islerinizi rast getirsin kolay gelsin.hoscakalin
arkadasim cok uzuldum senin adina.hayirlisi neyse o olsun.tekrar basvurmaqyi dusunuyomusun peki?
duruma göre hareket etmeyi düsünüyorum.suan hicbisey düsünmüyorum:)
arkadaşım geçmiş olsun hakkında hayırlısı olsun inşallah...
Cok uzuldum kardesim . Ben o duyguyu 2 kez yasadim .
Allah sabir versin . Allah guc versin .
Allah sabir versin . Allah guc versin .
duruma göre hareket etmeyi düsünüyorum.suan hicbisey düsünmüyorum:)
arkadasim uzulme hersey olacagina varir.birkez daha denemekte fayda var.peki red sebebi neymis?
abicim geçmiş olsun ya cok üzüldüm Allah yardımcın olsun bende yaşadım o duyguyu ? peki sebeb neymiş sana bir kağıt gelecek orada yazması lazım
hepinize tesekkür ederim arkadaslar iks de pasaport islemde görünüyo halen,pasaportla beraber nedeni bildirirler paylasirim nedenini
hepinize tesekkür ederim arkadaslar iks de pasaport islemde görünüyo halen,pasaportla beraber nedeni bildirirler paylasirim nedenini
insallah duzeltilebilir bi sebeptir.Allah yardimcin olsun
arkadaşım geçmiş olsun hakkında hayırlısı olsun inşallah...
arkadaslar 26 nisanda okula basladim.gayet eglenceli gidiyo.sinifimda benimle birlikte 6 tane turk var.gitmem gereken bi zorunlu kurs var belcikayi tanima kursu.agustos eylul e attilar.o zaman biraz zor olcak gitmem hamileligimin son zamanlarina denk geliyo cunku.bilmiyorum ne yapcam.hayirlisi olsun yinede.sizlerinde biraonce ciksin vizesi artik ya belki oralarda karsilasiriz
inşallah çıkar vizelerimizde bizde başladık dil kursuna diye yazarız buraya... inşallah kısa sürede öğrenirsin flamancayı zeyna...
inşallah çıkar vizelerimizde bizde başladık dil kursuna diye yazarız buraya... inşallah kısa sürede öğrenirsin flamancayı zeyna...
insallah atabilgin.buraya gelmeden once bu siteden bayagi bi calismistim 250-300 civarinda kelime ogrenmistim.onun cok faydasi oluyo.birde ingilizce biliyorum.en azindan anlamadigim biyer olursa ingilizce sorabiliyorum.ders veren ogretmen turkce hic bilmiyo.simdilik iyi gidiyo.insallah hep boyle devam eder.birdahaki donem okul eylulde basliyomus..sizler eyluldeki doneme baslarsiniz insallah merak etme
ben leuven yada gent üniversitesinin dil kursunu düşünüyorum onlarda eylülde başlıyor, inşallah vizem çıkarda o zamana kadar gelebilirsem bende başlarım inşallah...
Datum visumaanvraag: 09/03/2010
Datum registratie visumaanvraag door Dienst Vreemdelingenzaken: 10/03/2010
Beslissing/Status Dossier: Toekenning van het visum
Datum beslissing/Status Dossier: 14/04/2010
extra info1:
extra info2: In principe wordt de beslissing verzonden op de dag dat ze getroffen wordt. Het kan echter soms enkele dagen duren voordat de diplomatieke of consulaire post de beslissing effectief ontvangt.
suanda belcikadayim sabir edin dicem ama olmuo biliorum 27 sinde geldim buralar cok sakin insan bulamassiniz herkez isinde gucunde sakin biyer ama kocama kavustum ya o bana yeter gorusmek uzere sevgiler
extra info1:
extra info2: In principe wordt de beslissing verzonden op de dag dat ze getroffen wordt. Het kan echter soms enkele dagen duren voordat de diplomatieke of consulaire post de beslissing effectief ontvangt.
suanda belcikadayim sabir edin dicem ama olmuo biliorum 27 sinde geldim buralar cok sakin insan bulamassiniz herkez isinde gucunde sakin biyer ama kocama kavustum ya o bana yeter gorusmek uzere sevgiler
elifce67 hayırlı olsun, allah yardımcın olsun yeni yaşantında...
arkadasim hayirli ugurlu olsun vizen allah vize bekleyen bütün arkadaslarada ayni sonucu gösterir arkadaslar dofiden karar verildikten sonra ne kadar sürede geliyo pasaport bilgisi olan varmii iks de halen islemde görünüyo pasportum.
Megaadamgibi
Karar verildikten sonraki gun Pasapotun elinde oluyor .
Mektup ve Pasaportun ulasmadi mi sana ?
Karar verildikten sonraki gun Pasapotun elinde oluyor .
Mektup ve Pasaportun ulasmadi mi sana ?
hayir 8 gün önce karar verilmis dofi de ama halen pasaport islemde yaziyo iks de
Datum visumaanvraag: 09/03/2010
extra info1:
hayirli ugurlu olsun arkadasim ama askolsun gercekten.insan bunu simdi mi soyler :)
bak ben soylemistim sana vizen cikacak merak etme diye.bebgini de burda dunyaya getirceksin.ne kadar kaldi bu arada dogumuna.hayirlisi ile kucagna alirsin insallah bebegini canim cok sevindim senin adina
Yorum Yaz
Giriş Yap Üye Ol