evet o benim atabilgin :) henüz bir gelişme yok. 2 hafta once dofi dedi ki bu hafta karar vericez o hafta bi sonuc cıkmadı sonraki hafta gene aradık bu hafta dediler bu hafta bi daha aradık :) 1 ay sonra dediler sırf oylamak icin yapıyorlar...
Sanirim 4 ay oldu senin Baris.Ek evraklarini aldilar heralde.Yoksa onlar icin mi bekliyorlar?
Bu aralar sonuc cikar dediklerine gore yakinda eve falan gelirler.
Sizde yas problemi vardi,o konuda bir problem yapamadilar tahminim.
Hadi hayirlisi kardesim,insanllah yakin zamanda mutlu haberlerini paylasirsin.
evet abicim ek evraklarımız ulasmıs ellerine bir problem yok dediler karar vericez dediler. yaş problemi olsaydı simdiye ret basıp gonderirler diye dusunuyorum ki zaten avukatta dedi eşin bir işe girerse yaşı problem etmicekler dedi. ona güvenerek başvurduk cok sükür henüz bir problem yok simdilik. eve de gitsin polis seyahat sigortasıda istesinler sorun deil :) 5.5 ay oldu 9. ayın 9 unda basvurdum
barış çıkar yakında inşallah vizelerimiz... senin hesap silindiğinde çok merak ettik neoldu diye tüm mesajların filan silinmişti... nevilen sende durumlar nasıl arkadaşım ?
barış bana gelen cevap bu inşAllah yardımı olur. gerceklerı orası bılıyor.
''10/02/2010 beri süren bir soruşturma, bir kez biz bilgi sahibi olmak için yazma, biz definieve olabilir karardır. Saygılarımızla,''
yanlış bılgı bunlar bır öncekınde bekleyın deyıp şimdı daha soruşturma yenı başladı dıyor yanı anlıycan
net bir bilgi vermiyorlar hiç bir zaman. insanların hayalleriyle oynamaktan baska birsey değil.
arkadaşlar bence sürekli sallıyorlar... yok beklemede, inceleniyor, dosya ulaşmadı falan filan... belkide dosya numaramızı girip bakmıyorlar bile aradığımızda...
aynen öyle atabilgin. neyse bizde burda bosu bosuna çenemizi yoruyoruz :))
ama bişey yazmazsak forumdada muhabbet dönmüyo napalım, konuşcaz :lol:
Ayni sorunu bende yasadim.. Evraklariniz bi yerde takilmistir dofi yi aramanizi tavsiye ederim SIK SIK aksi halde pek onemsenmiyor.
selamün aleyküm arkadaşlar bilgiye ıhtiyacım var. dosyanın mahkemeye sevk edılmesı mahkemenın karar verecek olması nasıl oluyor ilk defa duydum mahkeme vıze verecekmış. bu benım başima mı gelıyor dosyada surseoir yazıyor ama dofı 10.02.2010 karar veremedı, ek hıc bırsey ıstemıyolar mahkemeye sevk dıyolar ya. lütfen bilgisi olan
evet ben duydum öyle birşey mahkemeye yani savcılığa gidiyor dosyanız savcılık karar veriyor evliliğinizden süphelenirlerse eşinide senide yazılı mulakata cagırıyorlar ben böyle duydum. sana dofi mi dedi mahkemede diye ?
merhaba ben yazılarınızı okudum ama neden bu tür şeyleri sizin yerinize eşleriniz takib etmiyor yani flemenkce kelimelerin ne anlama geldigini soruyorsunuz eşleriniz flemenkce bilmiyormu merak ettim :(
sanırım herkesin vizesi cıktı kimseler yok :(
yok arkadaşım burda vize bekleyen çok arkadaş var...
EVT BENDE BURDAYIM VIZEM CIKSADA CIKMASADA ALLAH HERKESE KOLAYLIK VERSIN NEDN BU KADAR UGRASTIRIORLAR ANLAMIORUM AMA HERSEYIN HAYIRLISI DEYIP SABIR SABIR DEMEK GEREKIOR ...:))
xxELAxx55 yazdı:
EVT BENDE BURDAYIM VIZEM CIKSADA CIKMASADA ALLAH HERKESE KOLAYLIK VERSIN NEDN BU KADAR UGRASTIRIORLAR ANLAMIORUM AMA HERSEYIN HAYIRLISI DEYIP SABIR SABIR DEMEK GEREKIOR ...:))
arkadasım neden red aldın sakıncası yoksa ogrenebılırmıyım cunku genelde cok sacma seyler oluyyo vıze vermeme nedenlerı yani benımkıler hep oyleydı ıns asılmıcak bısey deıldır.
ja bılgı alınca hemen buradayım zaten emın ol needn oldugunu bılmıorum ama tahmın de yurutemıorum en son mutuela belgesı ıstenmıstı teslım ettım ve 3 cu hafta booommm!!!
ama sasırssakta pesınden kosmak zorundayız sanırım
bılmıorum sımdı nasıl baslamalıyım nasıl yol almalıyım zor gercekten ınsanın umıtlerını kırmayı becerıorlar ama bız yenılmeyız merhamet duygusunu yuregımızde sakladıkca dınc ve dımdık kalırız bu hayattta EMINIMMM... ıns dusuncelerım yalnıs gelmez kımselere
aranızda nl den belcikaya gecen varmı bende öyle yapıcam cünkü maalesef nl bıktırdı ve yıldırdı beni
arkadaslar siz daha deneyımlısınız bir şey sorcam size bu istenen maaaş bodrolarını daha önce hollandada calıstııgı bodroları versek olurmu nişanlım belcikaya gectiginde:(
Benım esım nl den belcıkaya gecıs yaptı ama oradan da o kadar kolay olmuyor ve galıba o maas borduroları olabılır esım nl de calısıodu dıkkate alınan da oradakı maası ıdı bıze sorun olmıcagı soylendı ama bı sorun oldukı red verıldı bunu da ancak haftaya anlıcam o zamn bı bılgım olursa yazarım kolay gelsın
benim nişanlımın 8 sene önce olan sigorta borcu cıktı ve ödemeyecek kadar buyuk bir mevla acaba bu belcikada sorun olurmu bilen varmı ????????????
yanı hollandada cıktı borc :((
ya neden kimse yazmıyorrrrrrrrrrrrrrrr herkes nerde :((
maxima yazdı:
arkadaslar siz daha deneyımlısınız bir şey sorcam size bu istenen maaaş bodrolarını daha önce hollandada calıstııgı bodroları versek olurmu nişanlım belcikaya gectiginde:(
oyle bisey olmaz bildigim kadariyla,bazi arkadaslar da belcika yolunu denedi,basvuru yapabilmek icin esleri belcikada ev tutup is buldular,nevilen arkadasimiz bu konuda seni daha iyi aydinlatir,
arkadaşlar eski bordroların işe yarayacağını zannetmiyorum çünkü mevcut durumdaki gelirinizi belgelemeniz gerekiyor
Maxima biraz heyecanli :) 2 gundur okuyorum onun yazdiklarini ama ayni gunde 3 ayni soruyu yazmis:)
Sen bosver bunlari yahu,,Elinize 5 yillik oturumu alin,esinin maasida 1000 euroyu gecsin bitti gitti.
Belcikaya ne Hollandadaki harctan borctan.
Borc yigidin kamcisi bosver :) Bizim bir dolu var,uzuluyor muyum hic:)
Ama bakin gecen bir arkadasla konusurken ne duydum ; Dofi 3 aylik maas bordrosunu istemis arkadas yollamis,ve tekrar o 3 ayin oncesi 3 aylik bordrolarida istemisler.Yani 6 aylik Bordro :)
Dofi kendini gelistiriyor vallahi,,Gecen televizyonda biri Ukrayna konsoloslugunu basmisti..
Vallahi milleti o dereceye getircekler..!
nevilen sagol bilgiler icin ama kımse yazmıyor nebılım bende heryere yazim dedim :) beki görürler diye zeyna sennin eşin safkan belcikalımı türk belcikalımı anladıgım kadarıyla mülakata cagrılmamışsın merak ettim sebebini .
nevilen dedigin gibi olmadı avukata sorduk korktugum basıma geldi hollandaadaki borc belcikaya gelince belcika maaşın hepsine el koyuyor yani yandıgımın resmidir belcikadakı avukat borcunu öde gel diyor biz ödeyebılsek zaten nıye belcıkadan ugrasalım yıne hayallerım yıkıldı mahvoldum yani :((
maxima yazdı:
zeyna sennin eşin safkan belcikalımı türk belcikalımı
Cok yasa sen hemi :P
benim nişanlımın 8 sene önce olan sigorta borcu cıktı ve ödemeyecek kadar buyuk bir mevla acaba bu belcikada sorun olurmu bilen varmı ????????????
Ama simdi sen tam anlatmiyorsun ki. Benim senden anladigim esin Belcikaya tasinmis ,oturumu var ve siz basvuru yapacaksiniz ve esinin Nl deki borcu sorun olur mu..
Bende olmaz dedim.
Sen esinin maasinda kesinti var,vs.. vs.. demiyorsun ki. Eger mahkeme karariyya esinin maasindan kesinti yapiyorlarsa o biraz sikintili ama onunda siniri var.Maasinin belirli bir kismini alabiliyorlar.Su an Belcika resmi siniri 864 Euro .Maas bordrosunda kesintilerden bu miktar kaliyorsa sorun yok.
Hem bu kesinti ihtimali,,eger kesinti yoksa zaten sorunda yok.3 aylik maas bordrosunu isterler oda isterlerse,verirsiniz.Uzerindede bu vatandasin devlete borcu var mi yaziyor?Hayir..Vergi dairesinden Borcu yoktur kagidi istemiyorlar ki..Kimlerin ne borclari vardir Allah bilir..
hollandaadaki borc belcikaya gelince belcika maaşın hepsine el koyuyor
Hollandadan Belcikaya borc morc gelmez Maxima.
Bunun icin Mahkeme Karari lazim.Oda o kadar basit degil.Sen ulkeler birbirine yakin diye dusunme.Bak simdi K.Kibrista vatandasin vergi borcu var, Taaa Portekize gidiyor calisiyor ve devlet Maasina el koyuyor,,sebep? Kibrista vergi borcu var..
Portekize ne degil mi,o bakar kendi borcuna.Eger maasina el koyulcak durum olsa konu zaten
Yorum Yaz
Giriş Yap Üye Ol