hosgeldin tekrar seker pinari..ozletme kendini bu kadar alistirdin kendini.bos birakma dagiliyo bak sen yokken.
Tesekkur ederim canim ama yok vallahi dagilma falan sanada bu konuda tesekkur ederim cok guzel paylasimlarin var gorusmek uzere
doğru arkadaşlar siteye takılmıyo galiba kimse cevapta alamıyoz kimseden ama neyse olsun bakalım...
cozi03 yazdı:
doğru arkadaşlar siteye takılmıyo galiba kimse cevapta alamıyoz kimseden ama neyse olsun bakalım...
cozi arkadasim bir sorun varsa sen bir sor cevaplamaya calisirim:))) kolay gelsin
teşekkür ederim şeker pınarı çoğu zaman cevap alıyoruz ama bazan kimsecikler cevap yazmıyo alperle hergün kendi başımıza dertleşiyoruz onun için dedim...
haklı hemde cok haklı bızden baska kımse yok yalnız basımıza burda dertlestıkk elımzıden gelıdıgınce yardım etmeye calıstık hayırlısı artık bırgun bızde gulerız heraldeee
bizimde burda vizemiz çıktı diye bağıracağımız günler gelcek inşallah..
inşallah gelicek hepimizin temennisi bu hepimizin isteği sevdiklerimize kavuşmak er yada geç bu olucak.
merhabalar herkese
arkadaslar bende ustume alindim ama malum ders calisiyorum. baya ihmal ettim ugruyorum bakiyorum kimsecikler yok 19 . sayfa olmus tr de olsaydim 50. sayfa olmustu.
nille tr etkinliklerine katildik devami gelicek insallah...gerisi malum okul bu hafta bitiyo.10 hafta doluyo bu hafta saatleri ogrendik.3 saat ders goruyoruz sinifimda benden baska 2 tr daha var birisi yeni gelin gelmis digeride 9 yildir belcikda yasiyo ama dilini gelistirmek icin derse katiliyo digeride ben malum.20 kisi yi geciyo siniftakiler 9 degisik kultur.bi marocon arkadas edindim...nil kiskanma bacim bana daha yakin sahrazat :D benden durumlar bu arkadaslar...gucenmeyin kalbimi kiriyosunuz.ama sizde haklisiniz...
merhaba arkadaşlar benim bugün iks ye evraklarımı vereli 3 gün oluyo ama benim bugün aradılar ve benimle görüşmek istediklerini söylediler yarın 9:45 de gitcem neden çağırıyolar acaba.
mulakat ıcın cagırıyolar korkulacak bısey yok sakın ol ve sordukları soruları takılmadan ve net sekılde soyle yeter ok
selam alper68 sızın duırmuz nedır
sız belcıka vızesı mı beklıyorsunuz
evet eşimde öyle söyledi sakin olmamı heyecanlanmamamı söyledi hayırlısı artık teşekkür ederim arkadaşım.
seher evet belcıkaya basvuru yaptık vıze beklıyoruz varsa sorun yardım ederızz
merhaba arkadaşlar bugün eliçilikle görüşmem vardı gayet güzel geçti.benden önceki görüşmeye gelenlere baya çok sorular sordular hemde azarlar gibi konuştular,sıra bana geldiğinde bikaç soru sordu ama öyle kötü değillerdi gayet anlayışlılardı bende sakindim tabi dediğim gibi okadar çok soru değildi nerde tanıştınız görücü usulümü ilk evliliğinizmi nişanınız hangi tarihte oldu bilmem şu aylarda görüştünüzmü eşimin doğum tarihini falan ailesinden hiç bahsetmediler.sonra bi eksiğimin olduğunu söylediler oda eşimin belediyeden alıcağı evlilik dökümü yani boşanmadan önceki bekarlık belgesiymiş ama bana bunun flamenkçesini söylemedi iks söyler dedi aranızda bilen varsa bana söyleyebilirmi?sonra bu evrağını getir senin vizen çabuk çıkar dedi çok sevindim bakalım eşim alıcak o kağıdı ama tam adını bilmiyoruz bilen varsa benimle paylaşırsa sevinirim.
arkadaşlar bişey daha eklemek istiyorum (recent uittreksel uit het bevolkingregister)bu o istedikleri medeni hal dökümü değilmi yani boşanmadan önceki medeni hali ve yapılan evliliklerin dökümü değilmi arkadaşlar bilen varsa ne olur yardımcı olun.
Herkese selamlar...Yeni gelen arkadaslar hosgeldiniz.Sinoeko arkadasim evlenmeden onceki bekarlik kagidi :?: bunu ben bilmiyorum.sekerpinari nerdesin yetisss lutfen yardima ihtiyac var sen bilirsin bu konuyu arkadasin ihtiyaci var :!: ayrica bana yazdigin guzel sozler icin tesekkurler seker pinari bildiklerimizi paylasmaya calistik ama senin yoklugunda bayaa belliydi uzaklasma bizden alistik biz sana sekerimizsin sen bizim kizzz :D evet sira alper ve cozi siz ne kimse yok diye cekistiriyonuz ben yokmuydum kimse yokken :?: burdaydim hep konusmadikmi beee alindim yaww size :cry: sira geldi benercana kizz allah muhabbetinizi arttirsin bacim niye kiskanayim bende sevdim sehrazati bide elinden telefonu biraksa dahada sevecem o kizi o kadar muzikli gurultulu yerde nasilda konustu o kadar saat boyunca anlamadim :D allahtan darbuka caldilarda arada bi oynamak icin birakti telefonu kiz yoksa kulaklarinin zari delincek diye korktum :lol: bu arada alper arkadasim bende ise basladim bendende sevindirici haber bu var sadece cat pat anliyom anlamadilarimada ja ja diyom :D isime bakiyom isim konusma gerektirmeyen bir is ama nedense ise alirken nederlands konusma testine tuttular buda ayri bi komiklik belcikada :lol: durum bole iste arkadaslar gelismeleri paylasmak uzere :geek: sizlerle.Allah'a emanet olun.
teşekkür ederim nil ilgilendiğin için.evet evlenmeden önceki medeni hali yani evlilik dökümü diye bişeymiş ama tam sölemiyolarki nerden alıncağını belçikadanmı türkiyedenmi anlamadım.bide bana iks sana postayla gönderecek ne eksik olduğunu dedi öylemi oluyo eksiğin ne olduğunu postaylamı bildiriyolar.
sinoeko slm.ben 1 yil once bu islemleri yaptigimda cok kolay ve cok farkliydi evlenmeden onceki medeni halini bildiren durum belgesi mantik olarak nufus mudurlugunden alinir diye dusunuyorum ama evlendikten sonra alirsan evli olarak cikarki alacagin tum belgelerde eger onu nufus dairesindeki mudure belirtirsen onlar yardimci olurlar bende evlenmeden onceki halimize dair bir belge aldigimi hatirlar gibiyim memurda sasirmisti evlendikten sonra alinan belgelerde evli cikar demisti mudure sordular mudur baska bir islemle olabilr demisti yanlis hatirlamiyorsam sen yinede iyice sorustur arkadasim sitedende sana bilenlerden cevap gelecektir.sakin ol telas yapma sadece sizi ugrastiriyolar verecekler vizeyi simdilik orada olmanin tadinida cikarin.sevgiler.
teşekkür ederim nil bunu nüfus müdürlüğünde öğrenicem
nil ya sevındımsenınadına ıse basladıysan artık gerısı kolay ısını yoluna oydun demektır artık ya sen demısın ya be yokmuydum ya sen burdaydın tabıkı sen bızdensın basklarını kastettık yanı bsvuru yapıpda durumunu belırtmeyenlere sen ustune alınma ok ıns bızımdurumlarda aynı devam edıyoruz uzttılar dosyayı ve beklıyceksınız dıyolar baska bı gelısme yok
:geek: hepinizin biran once bekleme suresinin bitsenin sona ermesi icin arkadaslar.
ya arkadaşlar ben 10 gündür giremiyorum net yoktu baktım ama kimsedende haber yok alper nerdesin ses yokmu arkadaşım gerçi olsa yazardın ama neyse hepinize iyi günler..
dostum ben hegun mutlaka burdayım hergun ama kımse yok eskısı gıbı vıze bekleyen sankı bı ben bıde cozı sensın kımse durumunu yazmıyo benden de hıc bı haber yok hala tık yok
herkes vizesini aldi galiba alper ve cozi sadece siz kaldiniz baksaniza kimse yazmiyo bile vize beklemeyen sadece ben takipdeyim baska takip ettiklerim gibi buraya gelince sizde isimiz bitti deyip gitmezsiniz herhalde bi msj yazarsiniz herhalde cok haber verecem diyenler gordum ama belcikaya gelenden bi daha ses cikmadi arkadaslar :D
nıl hayırlısı olsun ya kımseye bısey dıyemem belkı orda o ımkanı bulamamıstır ama en azından bı meraba demelerını de beklerdık yanı cunku burda atıp tutmak kolayy
yaa ozel msn den bile gorustuklerimiz vardi neyse canlari sagolsun ama burada sosyal kontak zamanla kesiliyo alper tr gibi degil acayip biyer yaa bende calismaya baslayinca anladim daha cok daha planli yasaniyor o yuzden sanirim ama insan tr deki sicakligi samimiyeti cat kapi mahamme komsulugu ozluyor burda yok bunlar alisiyo insan ben farkinda olmadan alismaya baslamisim 8 ay bitiyo calisiyorumda zaman nasil geciyo belli degil.herseyin hayirlisi olsun sizede kismet olur ins en kisa zamanda eslerinize kavusursunuz maksat bu zaten biliyorum zor durum. :geek:
ya harbiden ya herkesin vizesi çıktı yada kimse girmiyo siteye alanlar bi daha girmiyo galiba ya adan bi girer çıktı falan der :) olsun bakalım biz bize yeteriz.
ya bide benim eşim burda alper senin eşinde gelmişti gitdimi geri ben yollamıycam artık vize çıkarsa gideriz beraber vermezlerse canları sağolsun bana iş çok burda üni mezunuyuz çektiğimiz kepazeliğe bakın valla yollamam bi daha..
cozı benımesım gelmıstı evet ama gerı gıttıı calısyo su an esım bakalım hayırlısı aslında dogru soyluyosunnn
Yorum Yaz
Giriş Yap Üye Ol