zeyna hayırlı olsun esinle mutlu olursun insallah bir omur... henuz bir gelisme yok surseoir yazıyordu bende simdi en traiment yazıyor bekliyoruz bakalım
Aile Birlesimi Evrak ( Konu Duzeltilmistir )
arkadaşlar bu tam olarak ne anlama geliyor... dosyam beklemedeymiş ama neden????
Datum visumaanvraag : 21/12/2009
Datum registratie visumaanvraag door Dienst Vreemdelingenzaken : 4/02/2010
Beslissing/Status Dossier : In behandeling
Datum beslissing/Status Dossier : 4/02/2010
Indien een dossier nog in behandeling is of indien het dossier nog niet behandeld is omdat gewacht wordt op de verzending per diplomatieke valies van de documenten die de visumaanvraag ondersteunen, verschijnt als datum, de datum waarop de visumaanvraag geregistreerd werd door de Dienst Vreemdelingenzaken.
Datum visumaanvraag : 21/12/2009
Datum registratie visumaanvraag door Dienst Vreemdelingenzaken : 4/02/2010
Beslissing/Status Dossier : In behandeling
Datum beslissing/Status Dossier : 4/02/2010
Indien een dossier nog in behandeling is of indien het dossier nog niet behandeld is omdat gewacht wordt op de verzending per diplomatieke valies van de documenten die de visumaanvraag ondersteunen, verschijnt als datum, de datum waarop de visumaanvraag geregistreerd werd door de Dienst Vreemdelingenzaken.
evet atabilgin kararı ertelemişler benmkisi gibi olmuş. ama 2. ayın 4 ünde olmuş herhalde eksik evragından dolayıdır bilemicem ama normalde eşinden ek evrak isteyebilirler yada eve polis kontrole gidebilir 1 ay gecmis aradan coktan birseyler olmustur dofiyi arıyormu eşin ?
defalarca aradık ama hiç görüşemedik malesef... ya benim zaten eksik evrağım vardı 04.02.2010 da tamamlamıştım evrakları. inşallah bu sıralar bir karar verirlerde fazla bekletmezler....
nasıl görüşemediniz ya. sabah 9 gibi arayın sonra düşürmesi zor oluyor. onun bilgi vermesi lazım. büyük bi ihtimal eksik evragın var diye ertelenmiştir öyle düşünüyorum yinede arayip net bir bilgi alın
barışcım dofinin sizin ulaştığınız numarası nedir? yazabilirmisin?
buyur abicim
Tél. : 02/793.80.00
ama sabah ilk mesai saatlerinde arayn 9 gibi zor düşüyor eşim bazen yarım saat bekliyor tellde düşürmek için
Tél. : 02/793.80.00
ama sabah ilk mesai saatlerinde arayn 9 gibi zor düşüyor eşim bazen yarım saat bekliyor tellde düşürmek için
pardon ben flamanca bilmediğim için sözlükden cevirmistim işlemde yazıyor atabilgin sorun yok yani. 4 ünde teslim etmişsin evragını onun tarihini atmışlar oraya normalde beklemede yazsaydı uitstel yazardı :)
dofiyi aradık bu sabah evraklarınız elimize 2 hafta önce geldi, herhangi bir olumsuzluk yok sonuçlanma süresi toplamda 10 haftayı bulabilir demişler...
net bir bilgi vermiyorlar 10 haftaya kadar diyorlar atabilgin belki 10 haftayı geçer belki daha erken sonuçlanır
evet barış hayırlısıyla bir an önce çıksaydı vizelerimiz...
6.5 aydır napıyor bunlar neyi araştırıyorlar anlamadım ben ya :S
bu arada benimkinde surseoir yazıyordu erteleme diye. simdi en traiment yazıyor işleme alındı diye. hadi bakalım hayırlısı gene mi beklicez 2 ay :roll: 6.5 ay oldu warmı benim gibi durumda olan. sürekli arayip da dofiyi sinirlendirmek istemiyorum sonra atarlar dosyayı en alta bekle dur artık. zaten resmi evrakların geçerlilik süresi 6 ay değil mi ? şu an ellerindeki evraklar bir işe yaramıyor sanırım ? :cry:
Oyle deme Baris,Alper 11 ay bekledi.11 Ay sonra aldi vizesini.
Heralde esinin is durumunu ,Belediye kaydini vs incelediler,Polis gelmedi size sanirim.
Yakinda haber alirsin insallah.
Heralde esinin is durumunu ,Belediye kaydini vs incelediler,Polis gelmedi size sanirim.
Yakinda haber alirsin insallah.
yok polis gelmedi nevilen. incelesinler bakalım. hollanda da ki gibi şu tarihe kadar cevap vericez deseler bekleyelim böyle belirsiz beklemek cok kötü.
insallah biranonce hayirli haberler alirsiniz arkadaslar.pazartesi polis gelcek kontrole.ayin 15 inde de tekrar gitcez belediyeye.ordaki gorevli 5 yillik vercez dedi ama bilmiyorum bakalim.benden simdilik haberler boyle
ben birsey sorucam arkadaslar. simdi varsayalım ki benim vizem cıktı :geek: pasaport elime geçtikden sonra ben ertesi gün ucaga atlayip esimin yanına gidemiyormuyum ?
ups ile gelecek pasaportum ama 15 gun sonra mı cıkmam lazım :oops:
zeyna belçikaya gitmişsin hadi hayırlı olsun... allah utandırmasın orda herşey dilediğince olsun...
evet baris kardesim gidebilirsin insallah gideceksin.allah kimseyi utandırmasin zeyna kardes belcikaya gitmissin nihayet hayirli olsun.allah islerini kolaylastirsin..
evet baris kardesim gidebilirsin insallah gideceksin.allah kimseyi utandırmasin zeyna kardes belcikaya gitmissin nihayet hayirli olsun.allah islerini kolaylastirsin..
Hiç sanmıyorum Barış Kardeş.Aynı gün içerisinde gidemezsin diyorum ben.
Neden dersen Ben 3 subat 2010 da basvurdum 21 subatta aldım pasaport ve vizeyi.Zaten diğer konuda anlattım ama vize gecerlilik tarihi 2 hafta sonraydı.4 mart a bilet aldım hava alanına gittim geri dondum.Kız dedi ki siz 15 marrtan once cıkamzsınız.Vize gecerlilik tarihi Mart 15 de baslıyor.Sen 2 hafta bekle bence.
ben birsey sorucam arkadaslar. simdi varsayalım ki benim vizem cıktı :geek: pasaport elime geçtikden sonra ben ertesi gün ucaga atlayip esimin yanına gidemiyormuyum ?
baris kardes istedigin zaman gidersin pazaportu aldiktan sonra 3 ay icinde istedigin zaman gidebilirsin
edoxia'nın durumuna göre dedim asice çünkü bi kaç kişiden de duydum öyle 15 gün sonra diye.
baris kardes istedigin zaman gidersin pazaportu aldiktan sonra 3 ay icinde istedigin zaman gidebilirsin
Asicee Ne yani iki haftadır elimde pasaport vizeli neden Çıkamıyorum bugün?? vize baslangıç tarihi 15 03 2010 bitist tarihi 14 06 2010.
Çünkü adamlar hemen yarına vermiyor vize tarıihini yanlışım varsa düzeltin..
edoxia hemen yarına vermemelerinin sebebide. pasaportunu kargoyla gönderiyorlar ya. eğer kargoda kaybolursa veya aksaklık olurda geç gelirse diye 15 gün sonraya basıyorlar. ama mesela yakın yerde ankara eskişehir fln o zaman, ertesi güne tarih verebilirler. ben böyle bi mantık yürüttüm :lol:
Başarılı bir şekilde kardeşim.GAyet açıklayıcı. NAsipse pek birşey kalmadı gitmeye,15 mart 13:35 de oradayım kısmetse.Allah sana nasip etsin inşallah.
zeyna belçikaya gitmişsin hadi hayırlı olsun... allah utandırmasın orda herşey dilediğince olsun...
tesekkurler atabilgin.darisi sizlere insallah.alismaya calisiyorum simdilik buralara.
Zeyna abla :) Kısaca ülkeye girişte pasaport kontrolde yasadıklarını yazabilirmisin? Fikir sahibi olmak açısından..
Teşekkürler
Teşekkürler
kimseden haber yok mu? 82 gün oldu basvuru yapali halen tık yok:(
aynen tık yok :S 7 ay olacak
bende bekliyorum 4 şubattan beri işlemde yazıyor dofide...
Yorum Yaz
Giriş Yap Üye Ol