Üyeliğinizle ilgili bir sorun yaşıyorsanız ufoss@dilogren.com adresinden bize ulaşabilirsiniz.
Dilogren.com Forum Arşivi
Hollanda • Yabancı Dil • Eğitim • Yaşam Arşiv: 2021 ve öncesi
Sponsorlarımız

:!: belcika ya gelecek olan arkadaslar buraya

Yorum için giriş yap 840 mesaj · 220.552 görüntülenme
cozı merka etme eksık evrak olsa 10 gunıcınde arıyolar supelendıklerı bı durum yoksa veya esın turk vatandası degılse yanı ab vatandası ıse mulakata cagırmıyolar merak etme arkadasım ıns hayırlısı olur
YA ARKADAŞLAR BENİM BUGÜN 10 GÜN OLDU BENİM UMUDUM KIRILMAYA BAŞLADI HALA SİTEDE İKSDE PASAPORT İŞLEMDE DİYO AMA BEN ÇOK UMUTSUZUM NE ARADILAR CAĞIRDILAR NEDE VİZE ÇIKTI NAPCAM BİLMİYORUM SEN NAPTIN ALPER68 SENİNM DURUM NE OLDU?
dostum korkmana gerek yok normal bende de ses yok beklıyorum yılbasından sonraya sarkacak kesın o yuzden sabırlı ol bıde armadıkalrı daha ıyı cunku aradıkları zaman mulakata yada eksık kagıt cın arıyolar rahat ol dostum
arkadaslar esım gelıyo bu cuma bılet almamıs ama kesın ınsallah kızıma ve esıme kavusacagım bayramı bırlıkte gecırecegız arkadaslar kımseden ses cıkmıyo nerdesınız ne yapıyosunuzz
merhaba arkasim cok sevindim adina ya ben okula gittigim icin aksamlari geciyorum sitenin basina ancak ondada cok kalamiyorum tekrar hayirli olsun gozun aydin kolay gelsin iyi calismalar
benim bu işten canım sıkılmaya başladı ya evlilikten başvuru yaptığın zaman 1 hafta içinde çıkar en gec demişlerdi başvuru yapmadan önce ne biçim iş evlendiğime pişman oldum yaaa vercekleri bi kagıt parçası 12 oldu ya ne geçmez günlermiş hayatımdan ömür gitti çok umutsuzum....
arkadaşlar vizem çıktı pasaportumu bana gönderdiler yapmam gereken başka bişey varmı yoksa normal olarak biletimi alıp gidebilirmiyim ?? direct belçikayamı gitmem gerekiyo başka bir ülkeden belçikaya gitsem olurmu??
arkadaşım hayırlı olsun ya sen bu vizeye ne zaman başvurmuştun yani randevu tarihin neydi valla bizde bekliyoruz sabırsızlıkla bi çıksa şu vize.....
merhaba arkadaslarr ben geldımm:)salı günü evrakları verdım bı eksık yok dedıler hersey tamammıs.tekrar cagırırlar dıye bekledım bı kaç gun... dun akşamda geldım..tekrar cagırırlarmı acaba :?: iks baktım pasaport işlemde dıyor.vizeyi vereceklerını hıssedıyorum :? red gelme ihtimali yüzde kaçç sizce??????ayy bu işlemler beni acayip yordu şuan çoook hastayım sesimm çıkmıyor..bu arada alper gözunaydın..herşey diledıgımız gibi olur işalla
arkadaşım bende aynı senle aydı durumdayım ben 15 gün oldu benimde pasaport işlemde diyo red cevabı düşük ama beklemeliyiz yani bana dedikleri 6 hafta ila 9 ay arası değerlendirme süresi var dediler neyse bekleyelim hayırlısı kolay gelsin arkadaşım.....
6 hafta olurda 9 aya dayanamam heralde :(
valla arkadaşım bende bekliyorum hala haber yok ama galiba 1 ay gibi bi sürede çıkar işte hükümet kurulsa belki işler hızlı olur ama hükümet yok inşallah hayırlı haberlerinizi bekliyoruz inşallah çıkarda gideriz....
slm arkadaslar ben iks gıttıgımde bana dedıler ne zaman gıtmek istersın 1 ocak olabılır dedım yanında ne kadar para göturceksın falan dedıler acaba sizede sordularmı??????
evet arkadaşım aynen sordular banada ama bugün 15 gün oldu ve telefon geldi dediler konsolosluk görüşme talep ediyor diye pazartesi gitcem ya bana yardım edin bi bilgisi olan varmı bana ne sorarlar benim durumum ne olcak....
hmmm mulakat için çagırmıslar demekki senı...esınle ilgili bıseler sorarrlar buyuk ihtimal..ben duydum bırısı dıyodu esının göz rengı sac rengı ayakkabı numarası bedenını nelerden hoslandıgını herseyı soruyorlarmıss...off bıda çekemem ankaranın yolunu işalla çagırmazlar benii..allah yardımcın olsun
ya sorular tamam da arkadaşlar benim vize durumum ne olur çıkarmı çıkmaz mı ya çok korkuyorum bide eşim buraya gelse beraber beklesek vizeyi acaba bi sorun olurmu arkadaşlar lütfen yardımcı olun.....
aslında bende bunu merak edıyorum çünkü eşim gecen hafta geldı beraber gıttık ankaraya şimdide burda ve olursa işalla berabaer gıtmeyı dusunuyoruz..ankarada telefon numarasını istemıslerdı verdım ama esım burda dedım işalla bıse olmaz
prenses yazdı:
merhaba arkadaslarr ben geldımm:)salı günü evrakları verdım bı eksık yok dedıler hersey tamammıs.tekrar cagırırlar dıye bekledım bı kaç gun... dun akşamda geldım..tekrar cagırırlarmı acaba :?: iks baktım pasaport işlemde dıyor.vizeyi vereceklerını hıssedıyorum :? red gelme ihtimali yüzde kaçç sizce??????ayy bu işlemler beni acayip yordu şuan çoook hastayım sesimm çıkmıyor..bu arada alper gözunaydın..herşey diledıgımız gibi olur işalla

arkadasım tesekkurler ınsallah bı sorun cıkmaz ben de beklıyorum hala bı ses yok ve pasaportum da onlarda 20 gun oldu basvuru yapalı hıc bı ses yok pasaport ıslemde yazıyo baska bı bılgım yok hayırlısı artık sıkıcı ama baska care yok
cozi03 yazdı:
evet arkadaşım aynen sordular banada ama bugün 15 gün oldu ve telefon geldi dediler konsolosluk görüşme talep ediyor diye pazartesi gitcem ya bana yardım edin bi bilgisi olan varmı bana ne sorarlar benim durumum ne olcak....

cozı benı basvuru yaptıktan bır gun sonra aradılar ve gıttım bende mulakat sandım ama bana dedı sen hollandadan ret almısın ve dosyanı hollanda konsolosluguna gonderecegım dedı ama bısey olmadı sımdılık senı buyuk ıhtımalle mulakt ıcın cagıracaklar baska bı fıkrım yok cozı
ya bende korkuyorum ne sorarlar eksik evrak falan derlerse ya ne biçim iş bunların ki yaaa bizim devletimiz o kadar kıymetsizmi her geleni ülkeye alıyolar bizde gitmek için ne çileler çekiyoruz pazartesi gitcem bakalım ankaraya ne sorcaklar ne diycekler sizce ne olur benim halim yaaa allah herkese kolaylık versin.....
malesef arkadasim zorluklari cok ben vize alacagim zaman beni cagirdilar gorusme yapacagiz diyegittiguimde bir evragim eksikmis onu istedi,er .ama onceden sormustum bir eksik evrak varmi getirmem gereken diye yok demislerdi sonra gittigimdede var dediler hemde bana 5 gun icinde getirmezseniz proseduru tekrardan baslatiriz demislerdi yani isleri belli olmuyor ama eger sert cikis yapmazsan sana zorluk yapmazlar oyle ben cok sert cikislar yapmistim hadi kolay gelsin iyi calismalar
arkadaşım sen geri görüşmeye gittiginden ne kadar zaman sonra çıktı vizen...
cozı dostum ne yaptın gıttınmı gorusmeye ne oldu ne dedıler hıc bısey demıycekmısın
cozi03 yazdı:
arkadaşım sen geri görüşmeye gittiginden ne kadar zaman sonra çıktı vizen...

benim vizem kisa surede cikti aslinda ortalama iki ayda cikti toplam ben 4,5 ay ugrastim vize islemleri ile ancak benim donemimde IKS yoktu ben direk islemlerimi kendim yapiyordum buyuzden cok SIKIStirdim kendilerini esim hemen hemen hergun aradi sadece konsoloslugu degil brukselide eger senin esinin cevresindede fransizca bilen varsa yada esin biliyorsa arasin fransizca konusarak SIKISTIRSIN cunku bu aralar birde tam olarak bir belcika hukumeti kurulmadigi icin her seyi yavastan aliyorlar kolay gelsin
sağol arkadaşım allah hepimize kolaylık vesin bakalım görüşmeye gitcez bu pazartesi ne olcak durum ne sorcaklar eksik evrak istemesinlerde başka ne sorarlarsa razıyım alper arkadaşım bu arada gitmedim daha bu pazartesi gitcem bakalım ne olcak durumdan haberdar ederim herkese selam....
hayırlısı cozı ınsallah hayırlısı olur ya hıc kımseden haber yok nerde mıllet bende hanım ve kızımla gunlerı gecırıyorum ya hıc bı ses yok beklı beklee dur bakalım hayırlsı
Arkadaslar ya ben ıks ye basvuru yapalı tam 25 gun oldu ve pasaportum hala onlarda bu normalmı ups ı hergun takıp edıyorum yok ne zaman gonderıyolar pasaportu bılgısı olan varmı
arkadaşım alper vizen çıkmadıysa pasaportu yollamazlarki vizen çıkmadan vize pasaportun sayfasına vurulan bi kağıt parçası yani vizen ne zaman çıkarsa pasaport eline ulaşır yani pek acele etme ben umudu kestim biraz yani galiba bizim vize 3 ayda çıkar 1 oldu daha 2 var umutla sabırla 2 ayın geçmesini bekle ama yinede belli olmaz bi bakarsın yollanır pasaport evine hayırlı haberlerinizi bekliyorum hepinizin tabiki benimde kib bye...
tesekkurler cozı ınsallah hayırlısı olur senın pasaport da onlarda demı hala
evet arkadaşım benim pasaportta onlarda bilki pasaport geldi hayırlı haber aldık kib bye...

Yorum Yaz

Yorum yazmak için üye girişi yapmanız gerekiyor.

Giriş Yap Üye Ol