hadi bakalım hayırlısı hep beraber bekleyelim benimki daha yeni ama bekleme sonuçta yinede beklemedir daha 1 hafta oldu bakalım nekadar bekletecekler allah hepimize yardımcı olsun iyi geceler
:!: belcika ya gelecek olan arkadaslar buraya
hadi bakalım hayırlısı hep beraber bekleyelim benimki daha yeni ama bekleme sonuçta yinede beklemedir daha 1 hafta oldu bakalım nekadar bekletecekler allah hepimize yardımcı olsun iyi geceler
Merhaba arkadaslar,
gecen ayin 18 inde evraklarim bruksele varmisti. Gecen cuma itibariyle benden B formulu evlilik kayit ornegini tekrar istediler. Bugun tekrar aldim ve ogrendimki bunu ankaradaki konsolosluk istemis. Brukselden olumlu cevap gelmis. Bunu hem dofiden(bruksel) hemde iks den dogruladim. Herhalde bunu gonderince pasaportumu gonderirler. Gelismeleri yazarim. Iyi gunler.
gecen ayin 18 inde evraklarim bruksele varmisti. Gecen cuma itibariyle benden B formulu evlilik kayit ornegini tekrar istediler. Bugun tekrar aldim ve ogrendimki bunu ankaradaki konsolosluk istemis. Brukselden olumlu cevap gelmis. Bunu hem dofiden(bruksel) hemde iks den dogruladim. Herhalde bunu gonderince pasaportumu gonderirler. Gelismeleri yazarim. Iyi gunler.
hadı hayırlısı kolıva ıns hemen cıkar bızde az da olsa umutlanırız
Selam arkadaşlar dofi den bahsediliyor ben bu dofiden nasıl takıp edeceyim biri açıklarsa aydınlatıcı olarak yazarsa seviniirim tşk
vızeye basvurdugun zaman bı dosya numarası verırler bu numara ıle dofı.fgov.be adresınden vızenın durumu hakkında bılgı alabılrısın
selam arkadaşım tamam o numara elimde ama nerden nereye girecem dofi ye giriyorum ama nerden neresşine yazacagım yabancı yazıyor bu icat bende di yok nasıl biliyim yokmu bunu bir açık yazacak arkadaş
http://www.dofi.fgov.be/infovisa/nederlands/visum.htm arkadaşım bu siteden direk girersin ve orda post yazan yer var oraya hangi şehir konsolosluğundan başvuru yaptıysan orayı gir örneğin ankara aşağıda bi başka boşlukta var orayada dosya numaranı giriyosun sonra enter ha sonra bekle açılan sayfada yabancı yazılar yazıyo Beslissing/Status Dossier : In behandeling bu yazı yazan yer varsa araştırmada yazıyo demek başka yazan varsa orda yaz arkadaşım neymiş onada cevap yazarım kib açık oldu sanırım byeee...
yok alper arkadaşım bu iş olmuycak galiba 12 hafta oldu hani nerde offf offf ...
arkadaşlar bende nişanlandım ve eşim belçikaya döndü ama resmi olarakta nikahımız kıyıldı. eşim belediyeye başvurmş ve eve polislerin gelmesini bekleyormuş bende hangi akla hizmet belçikadan birini bulup evlendiysem bilmiyorum :roll: o uzakta oldugu için ne nişanlılıgın tadı çıkıyo nede evlendiginin farkındasın!!! nişanı yapıp gitti sadece tlfda konuşuyoruz ama inşallah hayırlısı olur ne diyim..... ha unutmadan eşime polisler gelirse yaklasık ne kadar sürer oraya gitmem :?:
cozi o3 teşekürler arkadaşım acıklama gayet güzel ve açık 0oolmuş ayrıca ben senin dedigin gibi girdim
Het feit dat uw zoekopdracht geen resultaten oplevert, kan te wijten zijn aan de volgende omstandigheden:
- u heeft verkeerde gegevens ingeput
sayfanın en üsteki çıkan yazı bu yardımcı olursan sevinirim koca bir sayfa yazı yukarı aşagı ok işaretleri var ben bişe anlayamadım
Het feit dat uw zoekopdracht geen resultaten oplevert, kan te wijten zijn aan de volgende omstandigheden:
- u heeft verkeerde gegevens ingeput
sayfanın en üsteki çıkan yazı bu yardımcı olursan sevinirim koca bir sayfa yazı yukarı aşagı ok işaretleri var ben bişe anlayamadım
arkadaslar sevınıyımmı uzuluyummu anlamadım ıkı gun once dofıyı aradık bugun de dofınınsıtesıne bıseyler yazmıslar anlamıyorum durum ne kafam cok karıstııı
Datum visumaanvraag : 21/11/2007
Datum registratie visumaanvraag door Dienst Vreemdelingenzaken : 28/11/2007
Beslissing/Status Dossier : Casa: Uitstel België route
Datum beslissing/Status Dossier : 27/02/2008
bu nedır ya bılgısı olan varmı ya
Datum visumaanvraag : 21/11/2007
Datum registratie visumaanvraag door Dienst Vreemdelingenzaken : 28/11/2007
Beslissing/Status Dossier : Casa: Uitstel België route
Datum beslissing/Status Dossier : 27/02/2008
bu nedır ya bılgısı olan varmı ya
selam arkadaşlar bu dofının sayfasına giriyorum burda 2 tane şey yazmamı istiyor biri başvuru yaptıgım sehir bunu anladım alttakı secenek ona ne yazacagım pasaport numarasımı? yoksa iks den verilen sifremi ben buna ne yazmalıyım ? birde altakı seçenekler var bir hemen altındakı birde 3 tane altta mavi yazı var bunların hakısını seçecegim bu nasıl is ben bu olayı çözemedim ya ne yaparsam yapıyım hep aynı yazı karşıma geliyor anladıgım kadariyle ben bu icadı beceremedim bilgisi olan biri su olayı bana anlata bilirmi tşkler
post yazan yerı ankar yazdıkdan sonra artık nerden basvurduysan orayı secıyosun hemn altına dosya numaranı konsoloslugun verdıgı numara onu yazıyosunsonra bekıjk dossıer bunutıklıyosun bukadar ve dosyan hakkında bılgı yazıyıo ok
alper bende sözlük var baktım uzutmak anlamına geliyomuş ama tam bilmiyorum...
cozı evet uzatmıslar tekrar behandelıng yazıyo acaba bı uc daha mı bekleycez yavv
cozı evet uzatmıslar tekrar behandelıng yazıyo acaba bı uc daha mı bekleycez yavv
alper dosyani tekrar belediyeye yollayacaklar belediye polise haber verecek bi arastirma yapacaklar polis tekrar eve kontrole gelecek bu sure boyunca esin belcikada polisin geldigi zamanda evde olmasi gerekiyor aksi halde sorun cikabilir. Sunu soyleyebilirim ki bu asamayi gectikten sonra 4 hafta icinde vizen sonuclanacak...
yasgok esım pekı ıste oldugu zaman gelırlerse ne olacak ve bu polıs ne ıcın gelcek kesın gelırmı ıns sorun cıkmaz
yasgok esım pekı ıste oldugu zaman gelırlerse ne olacak ve bu polıs ne ıcın gelcek kesın gelırmı ıns sorun cıkmaz
eger dosyan incelemede yaziyorsa kesin gelicek polis. Esin calisiyorsa belcikada oturdugu polis subesine gidip soylesin beni kontrole gelecekseniz ben calisiyorum su su saatler arasinda evde olmadigini soylesin. Sorarlarsa bizim size gelecegimizi nerden biliyorsunuz diye belediyeden ogrendim dersiniz cunku normalde bu bilgi verilmiyor neyse polise bu sekilde bilgi verirseniz sorun cikacagini sanmiyorum...
arkadaşlar ben eşimde çalışıyo ama şuanda türkiyede bizede gelirmi polis ben eşimi vize çıkana kadar göndermeyi düşünmüyorum ama bunun zararı olurmu ya çok korkuyorum ne olcak halimiz bende yollasammı eşimi napcam bilmiyorum alper haberlerini bekliyorum..
arkadaşlar ben eşimde çalışıyo ama şuanda türkiyede bizede gelirmi polis ben eşimi vize çıkana kadar göndermeyi düşünmüyorum ama bunun zararı olurmu ya çok korkuyorum ne olcak halimiz bende yollasammı eşimi napcam bilmiyorum alper haberlerini bekliyorum..
esini vize cikana kadar gondermeyi dusunmuyormusun o zaman valla neler olacagini hic tahmin edemiyorum. Benim esim bana istek yaptigi sure boyunca calisiyordu ve dusun ki her aksam isten ciktiktan sonra hollandadan belcikaya gecip evde bekliyordu polisin gelmesini. Ama gene de siz bilirsiniz ben sadece tecrubelerimi paylasiyorum size sunu yap bunu yapma diyemem.. Insallah dualariniz kabul olur sevdiklerinize kavusursunuz...
Merhaba arkadaslar,
En son elcilik benden B tipi evlilik formunu tekrar istemisti. Muhuru okunmuyormus. Gondermistim. Aradan 1 hafta gecti ve pasaportum UPS e verilmis. IKS ye 18 aralik 2007 de evrak teslimim ile baslayan bu macera, 1 ay sonra Bruksele evraklarimin gitmesi ve son olarakta IKS nin basvuru takip kisminda bugun yani 03 mart gunu
:: BAŞVURU DURUMU ::
Pasaport UPS e Teslim Edilmistir
yazisini gorene kadar devam etmistir.
Bu siteden gercekten cok faydalandim. Cok kader arkadasi var. Temennim herkesin vizesinin bir an once sorunsuz cikmasidir.
Herkese bol sans.
En son elcilik benden B tipi evlilik formunu tekrar istemisti. Muhuru okunmuyormus. Gondermistim. Aradan 1 hafta gecti ve pasaportum UPS e verilmis. IKS ye 18 aralik 2007 de evrak teslimim ile baslayan bu macera, 1 ay sonra Bruksele evraklarimin gitmesi ve son olarakta IKS nin basvuru takip kisminda bugun yani 03 mart gunu
:: BAŞVURU DURUMU ::
Pasaport UPS e Teslim Edilmistir
yazisini gorene kadar devam etmistir.
Bu siteden gercekten cok faydalandim. Cok kader arkadasi var. Temennim herkesin vizesinin bir an once sorunsuz cikmasidir.
Herkese bol sans.
gozun aydın kolıva elıne gecınce bızlere haber ver ve bızlerı oraya gıdınce habersız bırakma dostum tebrıkler
UPS in sitesinden adim adim kontrol edebiliyorum.
03.03.2008 22:54 34AN0849 İLE ADANA HUB ŞUBEYE GÖNDERİLDİ ANKARA HUB
03.03.2008 19:54 GİRİŞ OKUNDU ANKARA HUB
Gelen arabanin plakasini bile veriyorlar :)) Bugun yarin gelir.
03.03.2008 22:54 34AN0849 İLE ADANA HUB ŞUBEYE GÖNDERİLDİ ANKARA HUB
03.03.2008 19:54 GİRİŞ OKUNDU ANKARA HUB
Gelen arabanin plakasini bile veriyorlar :)) Bugun yarin gelir.
ya arkadaşlar benim iksnin sitesinde önceden şifremi girince adım falan çıkıyodu şimdi sadece başvuru durumu diyo sayfada adım falan çıkmıyo niyeki sizdedemi öle acaba ...
cozı benımkıde oyle galıba bı muddet sonra oyle oluyo
bence dosyalar bruksele gıdınce öyle oluyor
merhaba arkadaşlar ben yeni katılıyorum aranıza,aslında bayadır takip ediyodum sizleri ama yazmak bugüne nasipmiş.bende aile birleşimiyle belçikaya gidicem inşallah 4ayı geçkin bir süredir eşimden ayrıyım ve onu çok özledim.28 ocakta başvuru yapmıştım evraklarımı götürmüştüm fakat birsürü eksik evrağım olduğu için geri çevrildim ve eksikler yeni tamamlandı tabi bayağı bi süre geçti ve beni konsolosluktan aradılar ve 15 gün sürem olduğunu yoksa silbaştan başlamam gerektiğini söylediler çok şükür şimdi 15 günü aşmadım ve 10mart pazartesi evraklarımı teslim etmeye gidicem aslına bakarsanız çok korkuyorum geç çıkmasından,sizden takib ettiğim kadarıyla bayağı uzun süredir bekleyen varmış ve ben daha yolun başındayım bende o süreçlarden geçicem hayırlısı bakalım ama biran önce eşime kavuşmak istiyorum.sizlerede çok teşekkür ediyorum gerçekten çok yardımcı oluyosunuz herkese teşekkürler. :P
arkadaşım hayırlı olsun eşin belöika vatandaşımı yoksa hollanda yani hollandadan mı geçti eğer durumun biz gibi ise işin zor benim 3ay 1 afta oldu ses yok inşallah herşey gönlünce olsun..
herşey hepimizin istediği gibi olsun.evet sanırım benimde işim zor ama hayırlısı bekleyip görücez.
Yorum Yaz
Giriş Yap Üye Ol