herkeze merhaba arkadaslar.dualarım sızınle.ınsallah en kısa zamanda vızenızı alıp sevdıklerınıze kavusup yenı hayatınıza baslıcaksınız.sabır dıleyelım Allahtan.hakkımızda hayırlısı neyse o olsun.
bu arada NEVİLEN nerelerdesın gorusemıyoruz bayadır.senın durumlar nasıl?var mı onemlı gelısmeler?
:!: belcika ya gelecek olan arkadaslar buraya
of off.. hala bekliyoruz yahu nasıl bi sistem bunlardaki ne kadar cok arastırma yapılıyor yahu
ya bunlar aksama kadar nescafe icip zaman öldürüyorlar yada hic birşey yapmıyorlar.. Nasıl bişeydir anlamıyorum ki 1.ci aydan bu yana bekliyoruz nisan da evraklar ulasıyor ve isleme alınıyor bu hafta 8.hafta son bi umut kaldı icimde bu haftaya dair bakalım ne olucak.. :(
ya bunlar aksama kadar nescafe icip zaman öldürüyorlar yada hic birşey yapmıyorlar.. Nasıl bişeydir anlamıyorum ki 1.ci aydan bu yana bekliyoruz nisan da evraklar ulasıyor ve isleme alınıyor bu hafta 8.hafta son bi umut kaldı icimde bu haftaya dair bakalım ne olucak.. :(
of off.. hala bekliyoruz yahu nasıl bi sistem bunlardaki ne kadar cok arastırma yapılıyor yahu
arkadaşım bu konuyu bastan sona okudum.haziranda kalmış burası.sizlerin vizesi çıkmadımı daha ?
pardon gözümden kaçmış sonradan gördüm vizenin çıktıgını..
merhaba uzun aradan sonra arkadaslar bugun ilk olarak uyum sınavına ve dil okuluna basladım.
antwerpende olan arkadaşlarla belki görüşme imkanı olur belkide aynı okuldayız kim bilir :D
antwerpende olan arkadaşlarla belki görüşme imkanı olur belkide aynı okuldayız kim bilir :D
ne güzel :))))
merhaba ben hollandada ikamet ediyorum 32 yasindayim ve su an bosanma karari aldik benim 7,5 senelik hollanda oturumum var ama suresiz degil esimin uzerine kayitliyim hala ve hollanda pasaportum yok nt2 olmadigi icin pasaport alamiyorum ve tekrar okula tabii tutuldum ben bosandiktan sonra belcika oturumuna muracaat etsem kabul olma olasiligi varmidir hollanda pasaportu mecburiyeti varmidir yoksa eger su anki oturumum ile gecis yapabilirmiyim oturumumda ve pasaportumda herhangi bir problemim yok ve is yerim var burada
bu konu hakkinda yardimci olursaniz memnun olurum
selamlar
bu konu hakkinda yardimci olursaniz memnun olurum
selamlar
Merhaba Sevgili Arkadaslar
Gorusmeyeli ne kadar uzun bir sure oldu degil mi.
Sabahtan beri ''yeni iletileri''okumaya calisiyorum.
Toplum yine gergin yine dertli ;)
Olur boyle seyler uzulmemek lazim.
Alpercim halimi-hatrimi sormus.
Cok sagol dostum.Vallahi inan biraktigim gibi.
Uzun bi sure ''kofteci''lik yaptim-yazmistim onceden.
E kriz girdi isler bozuldu geldik.yeni geldim evime.
Vize islerine baslayamiyorum.
Hanimin calismasini bekliyorum.
Bebekler buyudu biraz.Kolay kolay bebeklere kres falanda bulunmuyor..
Bakalim ise bir baslasin.Hemen basvuruda buluncam.
Gerci is bulmakda zor ya.İnsallah hayirlisi..
Kac yildir surunduruyo beni bunlar-birkac yil daha koymaz bana.
Olmek var donmek yok. ;)
Bu aralar bekliyorum iste.Ya askere giderim ya hanımın calismasini bekler
sonra vizeye basvururum.
Ama buyuk ihtimal kisin burda dirsek curuturum :P
Hersey gonlumuzce-hersey guzel olsun.
Butun yeni-eski dostlara esenlikler diliyorum.
Nevilen.
Olmek var donmek yok. ;)
sonra vizeye basvururum.
Nevilen.
Merhaba Sevgili Arkadaslar
Olmek var donmek yok. ;)
sonra vizeye basvururum.
Nevilen.
hosgeldin nevilen gercektende cok uzun zaman oldu sen siteye gelmeyeli,,,demek bebekleriniz buyudu ne guzel allah uzun uzun saglikli omurler versin,,,esine de biran once guzel ve rahat bi is nasip etsin ve sonrasinda sizede kavusmayi nasip etsin en kisa zaman icinde ins ins ins arkdsm,,,
merhaba nevilen.öykünü bu sayfada okudum.Allah aşkına sendeki bu sabır peygamber sabrımı? inan tebrik ederim seni ne olursa olsun yılmamışsın.en kısa zamanda kavusursun insallah eşine ve çocuklarına.
Merhaba Sevgili Sansli.
Hosbulduk.Nasilsin?İnsallah islerini yavas yavas yoluna koyuyorsun.Tabi sikinti gitmekle bitmiyor degil mi..Allah hep yardimciniz olsun.
Sevgili Zeyna.Biz bu isin boyle olacagini bile-bile girdik.
Durumun ''bu'' olmasi muhtemeldi ama yinede girdik.
Su an ayni mevzu tekrar etse tereddut etmeden yeni bastan yine baslariz.
Hayat bu..Kimine harika-kimine cile.
Allahin hikmeti.Ne olursa olsun isyan etmek olmaz.
Hani yurdum insaninin olayi anlatan bir atasozu var :
Ne seytani gor-ne sopani hazirla :)
Gorduk bikere ne yapalim :)
Nevilen
Hosbulduk.Nasilsin?İnsallah islerini yavas yavas yoluna koyuyorsun.Tabi sikinti gitmekle bitmiyor degil mi..Allah hep yardimciniz olsun.
Sevgili Zeyna.Biz bu isin boyle olacagini bile-bile girdik.
Durumun ''bu'' olmasi muhtemeldi ama yinede girdik.
Su an ayni mevzu tekrar etse tereddut etmeden yeni bastan yine baslariz.
Hayat bu..Kimine harika-kimine cile.
Allahin hikmeti.Ne olursa olsun isyan etmek olmaz.
Hani yurdum insaninin olayi anlatan bir atasozu var :
Ne seytani gor-ne sopani hazirla :)
Gorduk bikere ne yapalim :)
Nevilen
Merhaba Sevgili Sansli.
Nevilen
merhaba arkdsm,,,
iyiyim cok tesekkur ederim su nt2 yi almak gercekten cok buyuk bi moral oldu bana,,,,evet arkdsm yavas yavas hersey yoluna giriyo ama tabi tam biri bitti derken oburu basliyo ilerleme cabalama hic bitmiyoki bitmicekde sanirim sikayetcide degilim aslinda mesgalemin olmasi hosuma gidiyo acikcasi,,,evet sIkIntI hic bitmiyoki bitmezde sanirim,,,allah yardimcimiz olsun dgoru diosun arkdsm,,
ARKADASLAR BEN ALİ 23.09.2009 DA VİZE İCİN BASVURDUM EŞİM BELÇİKA VATANDASI VE BENİ 1 HAFTA SONRA MÜLAKATA CAGIRDILAR MÜLAKAT İYİ GECTİ FAZLA BİŞEY SORMADILAR AMA BEN 2006 DA AVUSTURYA İÇİN BASVURMUSTUM AMA RED ALMISTIM BABAM İSTEK YAPMISTI BUNUNLA İLGİLİ SORDULAR BU Bİ SORUN OLURMU VİZE CIKMASINDA ORTALAMA NE KADAR ZAMANDA CIKIYOR
İKS YE FALAN SORUYORUM İŞLEMDE DİYORLAR Bİ SORUN OLURMU ÖNCEKİ RED ALISIM
İKS YE FALAN SORUYORUM İŞLEMDE DİYORLAR Bİ SORUN OLURMU ÖNCEKİ RED ALISIM
bu konuda pek emin deilim arkadasım ama sanırım arastırırlar gibi geliyo red sebebini.inşalah sorun olmaz ama senin için
arkadaslar herkeze selam.nasisiniz?nevilen kardesim nasilsin iyimisin?durumlar ne alemde?inan belcikaya geldigimden beri pc yuzu goremiyorum desem yeridir/cunki suan evimde yok ve kosusturmadan dolayida vaktim hic olmuyo.dil kurusu uyum kurus kagit kurek isi felan derken gunler gelip geciyo.sen neler yaptin gelismelerden biraz bana bahsedermisin?umarim olumludur hersey.sakin vizesi ciktida bak bizleri unuttu diye dusunme kardesim.inan pc yuzu goremiyorum.neyse sen cevap yaz gorusruz gene.ikizleride op yerime.hadi Allaha emanet olun.
Merhaba Ferhat Dostum
6 aydir bende giremedim buraya.yarin esim gelcek insallah.1 ay kadar burda kalcaklar.
Bugun odayi hazirladim.Balon incik boncuk dosedim hep.
Bebek bezi Aptamil İslak mendil Sahte meme.. :) Allah sanada gostersin.
Sonra is bulmaya yogunlasiriz.Calismaya bslar baslamaz basvururum herhalde.
Olumlu bisey olursa anca yaza gelebilirim.Yok olmassa illaki birgun gelicez.Kacari yok.
Sen ortami ayarla orda.Bak oyle mangal yakcak mekanlari.Yesillik park bahce falan :)
Goruselim biz.Bana kart yolla bazen.Cicekli bocekli kartlardan yolla.
Gozlerinden Opuyorum.Gurbetde kendine mukayet ol insallah.
Allahim yardimcin olsun.
Kardesin Tayfun.
6 aydir bende giremedim buraya.yarin esim gelcek insallah.1 ay kadar burda kalcaklar.
Bugun odayi hazirladim.Balon incik boncuk dosedim hep.
Bebek bezi Aptamil İslak mendil Sahte meme.. :) Allah sanada gostersin.
Sonra is bulmaya yogunlasiriz.Calismaya bslar baslamaz basvururum herhalde.
Olumlu bisey olursa anca yaza gelebilirim.Yok olmassa illaki birgun gelicez.Kacari yok.
Sen ortami ayarla orda.Bak oyle mangal yakcak mekanlari.Yesillik park bahce falan :)
Goruselim biz.Bana kart yolla bazen.Cicekli bocekli kartlardan yolla.
Gozlerinden Opuyorum.Gurbetde kendine mukayet ol insallah.
Allahim yardimcin olsun.
Kardesin Tayfun.
nevilen kardeşim sen gel yeterki burda bahceler seni bekliyor istedigin yere kurarız tezgahı:)
hersey hazir kardesim sen yeterki hayirlisiyla sag salim gel.ya ne alemde senin durumlar.en son red gelmisti polis felan olayi.simdi napiyorsunuz tekrar basvurdun mu?hele anlat az ya
ferhat saat öncesi kadar mechelen de idim :)
selam siteye yeni katıldım.
hiç bir bilgim yok perişan bir haldeyim.
belçikada sevdigim kadın var.ona ulaşmaya çalışıyorum.
bir yıldır uğraşıyorum.ama vize şartlarım uygun olmadıgı için hiç bir şey yapamıyorum.
kafayı yemek üzereyim.sevdigim kız ben gidemedigim için beni terk etmek üzere biz bir araya gelemeyecegiz aglamaktan öldük bırakalım artık diyor.
benim bir şekilde belçikaya gitmem gerekiyor.
bir iki kez denemede bulundum.ama iki kez dolandırıldım.
tüm birikimin gitti.
beş kuruş paramda kalmadı.
bana yardım edin lütfen.
yurt dışından işci talebi olarak.sanırım birileri çagırılıyormuş.
gerekirse istedikleri kadar bedava çalışırım.
ne gerekirse yaparım.yeter ki beni aşkıma kavuştursunlar.
o neden gelmiyor demeyin gelemiyor.belki sonra onuda uzun uzun anlatırım.
ama benim gitmem gerekiyor.bana yardım edin.
dj_moda@hotmail.com
bir yıldır uğraşıyorum.ama vize şartlarım uygun olmadıgı için hiç bir şey yapamıyorum.
kafayı yemek üzereyim.sevdigim kız ben gidemedigim için beni terk etmek üzere biz bir araya gelemeyecegiz aglamaktan öldük bırakalım artık diyor.
tüm birikimin gitti.
bana yardım edin lütfen.
dj_moda@hotmail.com
selam siteye yeni katıldım.
tüm birikimin gitti.
bana yardım edin lütfen.
dj_moda@hotmail.com
arkadasım öyle bi yazmışsınki içim acıdı resmen.Allah ayırmasın ne diyeyim.inşallah gider sevdigine kavusursun.
[color=#0040BF]birde benim içimin nasıl acıgını ve caresizligimi.anlayabilseniz.bilmiyorum buna katlanabilirmiydiniz.sanki yüregim birinin avucunda ve hiç gevşetmeden surekli sıkıyor.
artık ne yapmalıyım bilemiyorum.tukendim sanırım.
artık ne yapmalıyım bilemiyorum.tukendim sanırım.
bence de senı olesıne cagırmıslardır bunu yapmak zorunlu galıba benı de cagırdılar 1gun sonra gıdıosun zaten rahat olmanı tavsıye edrım yanı
benım de bı sorum olacak ben vıze basvurusu yaptım ama daha sonuc alamamadım ne kadar surer nasıl gelısır bunları bılen varsa benı acıklıga kavusturabılır mı acaba cunku beklemekten cccokkkkk sıkıldım sımdıden teskkurler
benım de bı sorum olacak ben vıze basvurusu yaptım ama daha sonuc alamamadım ne kadar surer nasıl gelısır bunları bılen varsa benı acıklıga kavusturabılır mı acaba cunku beklemekten cccokkkkk sıkıldım sımdıden teskkurler
valla dj moda ne dıyeyım bende senın gıbı beklıyorum ve ayırılma noktasına geldık bence yenıden basvuru yapmayı dene baska yollarda daha cokkk yıpranırsın sanırım allah kavy-ustursun herkesı oncelıklede benı:)
slm herkese hayirli günler ben aile birlesim vizesine basvurdum fakat benim durumum biraz sizden farkli ben es degil de ebebeynim le aile birlesimi gerceklestirecem nasipse babam belcika vatandasi ayrica hastaliktan emekli aylik net geliri 814 £ bu miktar yeterli mi acaba?? sorun cikarmi merak ediyorum bilgileriniz icin simdiden tsk ederim.kolay gelsin
slm arkadaslar bu konuyu bu sekılde tasımanız gercekten ii olmus cunku hersey karısıyor benım gıbıler ıcın yenıyım ya:P
bende belcıkaya gelıcem allah ızın verırse eger ben vızeye basvuralı 2 ay oldu basvuru anında da bana da hemen o anda randevu vermıslerdı neden gıdıosun falan gıbı sorular ıcn bıde gıden kısıyı tanımak amacıyla cagırıyorlar evraklarda eksıklık gorduklerınde o anda da soyluyorlar tamamlamak ıcın bence iii oluyor yanı allah herkese kolaylık versın
bende belcıkaya gelıcem allah ızın verırse eger ben vızeye basvuralı 2 ay oldu basvuru anında da bana da hemen o anda randevu vermıslerdı neden gıdıosun falan gıbı sorular ıcn bıde gıden kısıyı tanımak amacıyla cagırıyorlar evraklarda eksıklık gorduklerınde o anda da soyluyorlar tamamlamak ıcın bence iii oluyor yanı allah herkese kolaylık versın
sehrin en karanlik yerinde duruyorum haydi vur beni hic umidim kalmadi tutunacak bir dalim basimi yere eyme benim mazlum yerine koyma.alli pullu düslerim vardi oysa bir hayat böyle tersine dönmez bir yigit böyle harcanmaz.daglara taslara bagirasim geliyo.icim yaniyor icim bildigin gibi degil.bu bir hikayenin bitisimidir.bu kanlı bir veda midir.bu son savascinin yedigi bir kursun.bu son kale nin de düsüsümüdür. dalgalarin cekilisi bayraklarin yıkılısı bu sarkıların sususumudur.ömrüm kaniyor ömrüm biildigin gibi degil.ben bu hayata asi idim böyle degildim.bir yildiz kaydi ömrümden bende yenildim.iste herseye sırtımı dönüp kosuyorum.sari güller kahrolsun ıslak gözler beyaz mendıl kahrolsun.kahrolsun bu kaldirim bu nezaket mutluluk dilekleri canim yaniyor canim bildigin gibi degil..
Merhaba arkadaslar,
Oncelikle size bi sorum olacakti. Ben kendim hollandada oturuyorum. Ama esim turkiyede oturuyo. Ve ben esimi belcika araciligiyla buraya getirmek istiyorum. Acaba nasil yapabilirim. Bi bilginiz varmi..?
Oncelikle size bi sorum olacakti. Ben kendim hollandada oturuyorum. Ama esim turkiyede oturuyo. Ve ben esimi belcika araciligiyla buraya getirmek istiyorum. Acaba nasil yapabilirim. Bi bilginiz varmi..?
Merhaba sema bu sordugun soru genis ayrintilari ile sitede mevcuttur kisaca anlatiyim ustu kapali bi sekilde sen bekcikaya yerleseceksin oradan oturum alicaksin ve daha sonra esini tr den istek yapicaksin olayin ana fikri bu
sema ayrıca nevilen arkadaşımızda senin düşündüğün işlemi uyguladı, onunda eşi hollanda vatandaşı, şuanda vize bekliyor, onun iletilerine bakarsan daha kolay bilgiye ulaşabilirsin.
Yorum Yaz
Giriş Yap Üye Ol