flaky kardesım hayırlı olsun Allah senınde yolunu acık etsınde bana sıtemde bulunmussun bunu anlıyamadım.benden de dua bekledıgını belırterek bı sıtemde bulunmussun ben bunu anlıyamadım nedemek ıstedıgını ama ben hergun hepımız ıcın dua edıyorum.benım cok sukur vızem cıktı ama Allaha hergun tum vıze beklıyen arkadslarım ıcın dua edıyorum etmeye de devam edıcem.tum vıze beklıyen arkadaslarımın sevdıklerıne kavusması ıcın hep dua edıyorum.burda sanırım bı yanlıs anlasılma var dıye dusuyorum.genede senın de Allah yolunu acık etsın.
hayırlı gunler.
:!: belcika ya gelecek olan arkadaslar buraya
slm arkadaşlar bugün çok mutluyum avukat vizemin çıktığını müjdeledi allahıma şükürler olsun :geek: o kadar strese girrdik bunalım olduk değdi ama darısı bekleyen arkadaşlarıma inş.kısa zamanda onlarında vizesi kabul olcak bunu hissediorum önceki mesajlarımdada belirtmiştim bu ay sonu veya ilk hafta die ama kimse oralı bile olmadı önmeli değil ferhat kardeşden de dua beklerdim ama oda önemli değil yinede onun adına sevindim allah yolumuzu açık etsin
Arkadaşım vizenin çıkmasına çok sevindim.O kadar aksilik yaşadın ama sukr vizenin gelme sürecini etkilemedi.Umarım en yakın zamanda pasaportunda eline geçer.Seninde yolun açık olsun.
Biz hala beklemedeyiz bakalım Allahım hakkımızda hayılısını nasip etsin. Dün okuduğum bi kitapta "Zamanı gelmeyen ağaç çiçek açmaz" diyordu. Demek ki bizim de beklememiz gerek, zamanımız daha gelmemiş. Her şeyde vardır bi hayır.
Evet 1 arkadasımızın daha mutlu haberini okuduk sonunda :)
Gerci benim vizeden hala ses yok ama umutla bekliyorum:) 2,5 ay oldu halen dofinin sitesinde dosya numaramla giriş yapamıyorum ama ümidimi yitirmedim herkez sabırlı olsun sabreden dervis muradına ermis :) Hepimiz icin hayırlısı ne ise o olsun,hayırlı bi durum yoksa hakkımızda işimiz olmasın bosverin..Herşeyden önce hayır..
Flaky Yeni hayatında basarı ve mutluluklar dilerim,Rabbim utandırmasın..
Gerci benim vizeden hala ses yok ama umutla bekliyorum:) 2,5 ay oldu halen dofinin sitesinde dosya numaramla giriş yapamıyorum ama ümidimi yitirmedim herkez sabırlı olsun sabreden dervis muradına ermis :) Hepimiz icin hayırlısı ne ise o olsun,hayırlı bi durum yoksa hakkımızda işimiz olmasın bosverin..Herşeyden önce hayır..
Flaky Yeni hayatında basarı ve mutluluklar dilerim,Rabbim utandırmasın..
flaky hayırlı olsun dostum çok sevindim bizede gelıyor yavas yavas darısı ozl unknown ve benim basıma Amin
Tebrikler kardesim hayirli olsun!
Arkadaslar bugun dofide toplanti var.Vize bekliyenler takip etsinler bugun yarin guncelleme de yapilacakmis hadi hayirlisi bekleyen hic kimse kalmaz aramizdan issallah
Arkadaslar bugun dofide toplanti var.Vize bekliyenler takip etsinler bugun yarin guncelleme de yapilacakmis hadi hayirlisi bekleyen hic kimse kalmaz aramizdan issallah
arkadaslar bugun iks den aradılar pasaportum gelmiş ama sonucu bilmiyorum. iks den baktıgımda Pasaport ve karar VAC ye gönderilmistir gözüküyor inşallah olumlu cevap gelmıstır
bugun 2 ve 4 arası alıcam
arkadaslar bugun iks den aradılar pasaportum gelmiş ama sonucu bilmiyorum. iks den baktıgımda Pasaport ve karar VAC ye gönderilmistir gözüküyor inşallah olumlu cevap gelmıstır
vizen cikmis mi muzaffer.insallah olumludur kardes.sen dofiden bakmadin mi,dofide ne yaziyo? ve bu VAC nedir?karari bunlar mi veriyo??
Hayırlı olsun inş güzel haberlerle gelirsin
mujdelı haberını beklıyoruz hadı hayırlısı:)
saolun arkadaslar sıcak gelişmelerle gelıcem saat 2 gibi vize redmi olumlumu dilmi bilmiyorum pasaport dosya içinde dedi iks görevlisi
saolun arkadaslar sıcak gelişmelerle gelıcem saat 2 gibi vize redmi olumlumu dilmi bilmiyorum pasaport dosya içinde dedi iks görevlisi darısı ozl ve unknown un basına inşallah olumlu haber alırım
Numéro de la demande de visa : 44675
--------------------------------------------------------------------------------
Date de la demande de visa : 26/01/2009
Date de l'enregistrement de la demande de visa par l'Office des étrangers : 28/01/2009
Décision : Octroi du visa
Date de la décision : 31/03/2009
La décision est en principe envoyée le jour où elle est prise. Un délai de quelques jours peut cependant s'écouler avant sa réception effective par le poste diplomatique ou consulaire.
ne anlama gelıyor acaba?
--------------------------------------------------------------------------------
Date de l'enregistrement de la demande de visa par l'Office des étrangers : 28/01/2009
La décision est en principe envoyée le jour où elle est prise. Un délai de quelques jours peut cependant s'écouler avant sa réception effective par le poste diplomatique ou consulaire.
ne anlama gelıyor acaba?
gozun aydin kardesim hayirli olsun vizen darisi bekliyen arkadaslara
hayırlı olsun akrdesım:)darısı tum beklıyenlerın basına.yenıhayatında basarılar:)
Numéro de la demande de visa : 44675
ne anlama gelıyor acaba?
Bana yazmışsın ama yenı gördüm muzaffer abi Octroi du visa
"vize verilmesi" yaniiii tbrrr gözün aydınn vizennn hayırlı olsunn darısı bizim başımıza demek :D
inşallah seninde cıkar ozl arkadaşım umarım sitede gitmeyen arkadasımız kalmaz hatta kalın irtibatta kalın merksem de görüşürüz şimdi gidiyorum:) iks ye
arkadaslar vizem elımde suan istedigim zaman cıkabilirim
Bunca maceradan sonra senınde vızenı almana çok sevındım :) Sırası gelen gidiyor ... Hayırlı olsun yenıden.
tebrikler arkdsm gozunuzaydin rabbim bian once sag salim esinize yuvaniza kavusmayida nasip etsin ins ins ins... :geek: :geek: :geek:
Sitede sorun var
Sabahtir bir ileti yazamadim yahu.Kasilip duruyor site.
Muzaffer kardesim tekrar hayirli olsun vizen.
Ben artik eminim bizde bi sorun var.
Yeni Alper benim heralde. ;)
Muzaffer kardesim tekrar hayirli olsun vizen.
Ben artik eminim bizde bi sorun var.
Yeni Alper benim heralde. ;)
nevılen kardesım bak gor en gec 2 hafta ıcınde senınde cıkıcak.bu lafımıda unutma.
arkadaslar herkese teşekkurler bana burda destek olan arkadaslar görüşmek isteyen olursaorda birbirimizi bulalım irtibatı kaybetmeyelım umarım herkes bir an önce ailesine sevdiklerine kavusur
tabıkı gorusruz.yolculuk ne zaman:)=?
bakalım siparişler var onları alım yarın biletimi hazırlıyorum:)
nevılen kardesım bak gor en gec 2 hafta ıcınde senınde cıkıcak.bu lafımıda unutma.
Abi insallah ciksada 1 gun durmucam burda ya.Kac aydir bekliyorum.
Beklemekten faydali birseyde yapamiyoruz.Kpds ye gircem,bugun yarin netice gelir diye birsey yapamiyorsun,Vallahi bak daha dun Antalyadan 5 Yildizli bir otelden aradilar
Nisan 22 de gel calisalim sizle diye,gidemiyosun.Yani hic bir is tutamiyorsun.Anca babamin
dukkanda yardim et.25 yasindayim ben,3 dilim var benim tapu gibi,9 luk diplomam var...
Bir tane dersi gecebilmek icin 2 gun uyumadan kitap ezberliyorduk biz..
Elin papazina kendi dilinde Pavlus'u anlatiyorduk.
Su halimize bak.Benim gibi bir dolu rkadas vardir belki burda.Insan ister istemez isyan ediyor.
Hanima ''closer review''(( yakin inceleme)) yapilacak demisler.
Son bir haftadir yogun bir mail trafigindeyim bende.Banada birkac Servisten bilgi bekliyoruz
dediler.Benden oncede 100 dofi numarasini kontrol ettim,alayinda Vize cikmistir yaziyor.
Mukemmel moral bozuyorlar,mukemmel. Ama Ben davamdan donmem.
Onlara boyun bukmem.Olurum ama orda!
Memleketimi sevmedigimden degil,hakkimiz oldugu icin.
Cok sevgidim bir sitemdir,Caresiz olsakta ;
Gecmem muhannet koprusunden su aparsa beni...
Yatmam cakal yataginda aslanlar yese beni...
;)
hayırlı olsun arkadaşım yeni hayatında başarılar çok sevindim darısı bekleyenler başına benimnde çıktı vize ama daha elime geçmedi 1 kaç güne geçer inş.allah bu mutluluğu bekleyen arkadaşlarımıda yaşatsın inanıorumki 1 haftaya onlarında vizeleri çıkcak
Muzaffer vizenin cıktıgına cok sevindim..
Sehir dısında oldugumdan giriş yapamadım siteye simdi gördüm gercekten sevindim yani,darısı bana , nevilen kardesime , ozl ye ve vize bekleyenlerin basına :)
Dofiiiiiiiiiii hala numaramla giriş yapamıyorummmm sanaaaaa delirtme insanı !! (;
Sehir dısında oldugumdan giriş yapamadım siteye simdi gördüm gercekten sevindim yani,darısı bana , nevilen kardesime , ozl ye ve vize bekleyenlerin basına :)
Dofiiiiiiiiiii hala numaramla giriş yapamıyorummmm sanaaaaa delirtme insanı !! (;
Muzaffer vizenin cıktıgına cok sevindim..
Unknown hayirli olsun.Evraklarin 3 ay gecikmeli olsada Dofiye ulasmis..
Bugun Dofi kapaliymis heralde,ogleden sonra toplanti yapmislar
Biz cok aradik dofiyi gecen cuma gibi ; toplanti hizmet veremiyoruz vs vs dediler..
Bakarsin yarina Unknown biz seni cok beklettik bilader
al vizen diyolarmis :P
Bende bi dolu problem var hersey saibeli,umidi kestim
Ama sende umit var bak.Az bekle bakalim. ;)
slm arkadaşlar bende dertliler kervanına katılabilirim deil mi?
Şubatın başında verdim evrakları ama hala ses seda yok
Visumaanvraagnummer : 44802
Datum visumaanvraag : 3/02/2009
Datum registratie visumaanvraag door Dienst Vreemdelingenzaken : 12/02/2009
Beslissing/Status Dossier : In behandeling
Datum beslissing/Status Dossier : 12/02/2009
Olay bundan ibaret evlendiğim kişi dayımın kızı oluor BELÇİKA-HAMME de yaşıyor çifte vatandaşlığı var lise sonda okuor yani seneye üni ve tatil gunlerinde çalışıor Bilgilerinize dayanarak ne kadar bi süre daha beklerim dersiniz???
Şubatın başında verdim evrakları ama hala ses seda yok
Visumaanvraagnummer : 44802
Datum visumaanvraag : 3/02/2009
Datum registratie visumaanvraag door Dienst Vreemdelingenzaken : 12/02/2009
Beslissing/Status Dossier : In behandeling
Datum beslissing/Status Dossier : 12/02/2009
Olay bundan ibaret evlendiğim kişi dayımın kızı oluor BELÇİKA-HAMME de yaşıyor çifte vatandaşlığı var lise sonda okuor yani seneye üni ve tatil gunlerinde çalışıor Bilgilerinize dayanarak ne kadar bi süre daha beklerim dersiniz???
Yorum Yaz
Giriş Yap Üye Ol