Üyeliğinizle ilgili bir sorun yaşıyorsanız ufoss@dilogren.com adresinden bize ulaşabilirsiniz.
Dilogren.com Forum Arşivi
Hollanda • Yabancı Dil • Eğitim • Yaşam Arşiv: 2021 ve öncesi
Sponsorlarımız

Aile Birlesimi Evrak ( Konu Duzeltilmistir )

Yorum için giriş yap 746 mesaj · 79.734 görüntülenme
asicee yazdı:
Bu aralar ind cok hızlı calısıyor kimse anlamıs degil ve hep olumlu sonuclar cıkıyor insallah altından bir sey cıkmaz.Insallah dofi de hızlı calısır belcikaya gidecek olan arkadaslarında vizeleri bir an önce cıkar.Bakalım hatice arkadasımıza ne yanıt gelecek oda bu ay icerinde basvurdu.Allah yar ve yardımcımız olsun arkadaslar.

bilmiyorum insallah bizim içinde hızlı çalısır.gerci 2 gün sonra baktım basvurudan iksde pasaportum işlemde gözüktü ama dofide hala bişey yok.bugün bakmadım henüz ne durumda diye hiç içimdende gelmiyo bakmak.pasaport işlemde yazısını görünce sinirlerim bozuluyo.anlamadıgım bişey daha var herkesin dosyası belçikaya gönderiliyomu.asicee arkadasımızın 1 haftada çıktı vizesi ama dofi sayfasında hiçbişey yazmıyo.ben anlamadım
valla zeyno biliyosun ki bizimki dofi de hic cikmadi yani belcikaya gelmedi dosya direk vize eve geldi ama senin biraz uzun surer sebebini sende biliyorsun grss

evet biliyorum ali haklısın ama o kadar da uzun sürmez heralde
Slm sanslı ben vizemi aldım biletide aldım 3 kasımda geliyorum..
2run34 yazdı:

şimdiden iyi yolculuklar
tesekkürler arkadasım darısı sana insallah..
2run34 yazdı:

simdiden hosgeldin diyelim ozaman arkdsm,,,rabbim sagsalim buraya gelmeni ve esine yeni hayatina yuvana kavusmani nasip etsin ins ins ins arkdsm,,,
amin darısı tüm bekleyenlere..
simdiden hosgeldin diyelim ozaman arkdsm,,,rabbim sagsalim buraya gelmeni ve esine yeni hayatina yuvana kavusmani nasip etsin ins ins ins arkdsm,,,

tesekkürler amin darısı tüm arkadaslara...
2run34 ankaradan mı gideceksin..?

bende 4 kasımda gidiyorum
omer70 yazdı:

iyi yolculuklar ömer.ayagını sürükle :)
sansli yazdı:

selm bende aile birleşimi bekliyorum benim salıgünü iks de randevum vardı evraklar tmm dediler ertesi gün konsolosluğa randevu verdiler mülakata girdim süper kibar bir adamdı ama dediki iks sizden eksik evrak istemiş bunlarıda yapın dedi bide dedi düğün resimleri ama onlar için gel git yapmayın resimleri fotokopi yapın bugün verin dedi.bende hemen yaptım aldı içeri beni gerçekten çok kibar bi beydi diğer evraklarıda iks ye bırakın dedi..o zaman mı işleme gircek dedim evet dedi neyse eve gelince bir baktım pasaport işlemde diyor.ne zaman çıkar sence?
Yok zeyna ben sabiha gökcenden gidiyorum.
2run34 yazdı:

sanada şimdidedn iyi yolculuklar arkadasım :)
zeynofetvacioğlu beraber gün saycaz :) ya belçikadan vize bekleyen başka kimse yokmu ya bu kadar az kişi mi?
zeyna yazdı:
zeynofetvacioğlu beraber gün saycaz :) ya belçikadan vize bekleyen başka kimse yokmu ya bu kadar az kişi mi?

depresyona giriyorum evlendimm ve konsolosluk yüzünden eşime kavuşamıyorum çok moralim bozuk
sorma ablacım ya valla 3. haftaya girdi bugün hala ses yok.bende deprosyona girdim valla hiç bişey yapasım yok evden bile çıkmak istemiyo canım.bende çok özledim eşimi ya offfff :(
zeyna yazdı:
sorma ablacım ya valla 3. haftaya girdi bugün hala ses yok.bende deprosyona girdim valla hiç bişey yapasım yok evden bile çıkmak istemiyo canım.bende çok özledim eşimi ya offfff :(

zeyna mesaj atmışın cnm sağol kontörüm yok ve dışarı çıkmak istemiyorum depresyona girdim inan devamlı uyumak istiyorum bugün iks yi aradım dosya no istemek için beklettiler sonra dediki yarın 4 den sonra arayın konsolosluğu aradı heralde bu forumu okudukçada iyice kötü oluyorum ya sinirlerim bitti bizim hakkımız sevdik ve evlwndik onlar sanıyor mu ki hayatımızı boşuan değiştirelim kocamı çok seviyorum ve biran önce onla olmak istiyorum.
zeyna yazdı:

zeyna pasaportum ups e verirlmiş bu ne demek vizemmi çıkdı
zeynofetvacioğlu yazdı:

zeyna pasaportum ups e verirlmiş bu ne demek vizemmi çıkdı

vizen çıkmış sanırım abla hayırlı olsun
2run34 yazdı:

selam ben vizeye başvuralı 1 hafta oldu bugün ups e verilmiş vizem çıkdımı acaba?
slm arkadasım ben hollandaya gidecegim icin belcika vizesini tam bilmiyorum ama senin gibi pasaportu kargoya verilenlerin hepsinin cıktı insallah cıkmıstır..
bencede ups teslim diyosa çıkmıştır merak etme.çok sevindim senin adına.yine ben kaldım galiba.eşim bugün dofiyi aradı dosya hala gitmemiş belçikaya neyi bekliyolarsa anlamadım ya çıldırmamak içten deil ya 3. haftaya girdi boşu boşuna bekletiyolar dosyayı burda
zeyno vizen cikmis bugun ups ye teslim edildi yaziyorsa yarin aksama kadar eline ulasir saten telefonuna mesaj da gelir ups tarafindan ayrica ups sitesinden pasaportunun nerde oldugunu ogrenebilirsin hayirli olsun ben belcikaya geleli 1 hafta oldu bugun belediyeye gittim geldigimi ve evlendigimi bildirdim kisa bir not duseyim pasaport geldiginde yaninda bide formul b yi gonderiyorlar onu da belcikaya getirmeyi unutmayin belediyede istiyorlar tekrar hayirli olsun
asicee yazdı:
zeyno vizen cikmis bugun ups ye teslim edildi yaziyorsa yarin aksama kadar eline ulasir saten telefonuna mesaj da gelir ups tarafindan ayrica ups sitesinden pasaportunun nerde oldugunu ogrenebilirsin hayirli olsun ben belcikaya geleli 1 hafta oldu bugun belediyeye gittim geldigimi ve evlendigimi bildirdim kisa bir not duseyim pasaport geldiginde yaninda bide formul b yi gonderiyorlar onu da belcikaya getirmeyi unutmayin belediyede istiyorlar tekrar hayirli olsun

tmm çok tşk ederim cnm kendine ii bak umarım hakkımızda hayırlısı olur allah tüm bekleyenlere çabul elden versin
www.iks.com

http://www.forum.dilogren.com/viewforum.php?f=8

belcika icin prosudur bir cok islem(takip)gerektirir!!

Belediye ve Gocmenlik Dairesini Devamli Gidip Gorusunuz(Evraklarda Eksiklik varmi)?

iks.com. Belcika icin Turkce Genis neler Yapilmasi Gerekir belirtilmis(Gorusunuz)

Ayrica Turkiyedeki Makamlarca(Apostil)yaplimali Tercumeler!!

Belcika mvv Islemleri Bolumun de bir cok Konuda Bilgi bulunuyor(Hatasiz mvv Islemleri)icin!!

Her iki Ulkenin Belgeleri Turkiyedeki Nufud dairesinden(Yeni Tarihli Kaseli(Apostil)Edilmeli

Belcika Makamlarin dan Belerdiyeniz den de Gerekli Belgeler Birlik de Teslim Edilmesi

Kosmaniz Gerekir (TAKIP EDINIZ DOSYA NUMARANIZ ILE)internet uzerinden de!!!

Hizli Posta UPS(teahutlu) kayitnumarasin dan ups ulasma gununu adresinize gorebilirsiniz

www.ups.com
takip ediyoruz.eşim bugün yine aradı.e-posta gelmesini bekliyoruz diyolarmış.cuma günü tekrar arayacak.bu hafta işleme alınmazsa avukata basvurcak belçikadan.bakalım ne olcak
gözünaydın zeyno vizen cıkmıs allah yeni hayatinda utandirmasin darisi basimiza :D ins bizde birgun buraya vizemizin ciktigini yazariz
efsane23 yazdı:
gözünaydın zeyno vizen cıkmıs allah yeni hayatinda utandirmasin darisi basimiza :D ins bizde birgun buraya vizemizin ciktigini yazariz

günaydın çok tşk ederim dilerim tüm bekleyen herekese allahım tez vakitte versin.bana 3 aylık vermişler belki bayram sonrası çıkıcam belkide 15 i gibi bakalım hayırlısı
efsane23 yazdı:

insallah mesut.en kısa zamanda insallah
zeyno ben pasaport gelse bi saniyede olsa durmam burda:D yeni yasaminda basarilar zeyno allah yardimcinmiz olsun
4.haftaya girdik dosya hala dofiye gitmemiş offf yaaa

Yorum Yaz

Yorum yazmak için üye girişi yapmanız gerekiyor.

Giriş Yap Üye Ol