Üyeliğinizle ilgili bir sorun yaşıyorsanız ufoss@dilogren.com adresinden bize ulaşabilirsiniz.
Dilogren.com Forum Arşivi
Hollanda • Yabancı Dil • Eğitim • Yaşam Arşiv: 2021 ve öncesi
Sponsorlarımız

Aile Birlesimi Evrak ( Konu Duzeltilmistir )

Yorum için giriş yap 746 mesaj · 79.740 görüntülenme
Zeyna bizim konu neden buraya gecti anlayamadim yetkililer de ilgilenirse sevinirimm
asicee yazdı:
Zeyna bizim konu neden buraya gecti anlayamadim yetkililer de ilgilenirse sevinirimm

evet sanki iki ayri konu birlestirilmis gibi,,,bu bolumle unkown arkdsmz yetkili siteye girdiginde ilgilenecegini dusunuyorum bi yanlislik olmus sanirim,,,
sansli yazdı:

evet sanki iki ayri konu birlestirilmis gibi,,,bu bolumle unkown arkdsmz yetkili siteye girdiginde ilgilenecegini dusunuyorum bi yanlislik olmus sanirim,,,

ben arkadasa özelden msj yazdım bu konuyla ilgili.ilgilenecektir okuyunca mutlaka.bi karısıklık olmuş evet
Konu Duzeltilmistir.

Teknik Aksakliktan dolayi ozur dileriz..

Iyi forumlar...

Unknown
teşekkür ederim arkadasım ilgin için
eve polis geldi oturduk birer kahve ictik esim dedi iste burasi annemin evi bizim ev insaatta dedi polis bu evde yatacak oda sayiniz yeterlimi dedi bizde bakabilirsin dedik 6 tane yatak odasi var hatta 2 si bos duruyor dedik inaniyorum dedi kahvesini icti gitti bakalim ne kadar daha surcek oturum almam belkiburada esim ile beni milakata cagiracakllar oda haftaya belli olacak
ne mülakatı ya.varmı öyle bişey.siz aldınız zaten vizenizi ne mülakatı daha?
asicee yazdı:
eve polis geldi oturduk birer kahve ictik esim dedi iste burasi annemin evi bizim ev insaatta dedi polis bu evde yatacak oda sayiniz yeterlimi dedi bizde bakabilirsin dedik 6 tane yatak odasi var hatta 2 si bos duruyor dedik inaniyorum dedi kahvesini icti gitti bakalim ne kadar daha surcek oturum almam belkiburada esim ile beni milakata cagiracakllar oda haftaya belli olacak

Sevgili Dostum

Hikayenin geri kalanini bilmiyorum inan sadece bu iletin gozume carpti

ama sunu soylemeden edemicem :

Ne polisler varmis bee :)

Len bize :is saati(2 kere)-gece 23 sonrasi gelir

sizdeki muhabbete bak :)

İnan basima gelenler simdi aklima gelince su duruma gule gule bakiniyorum.

İnsallah sorunsuz sekilde alirsin vizeni.

Not/Ben vize falan alamadm yanlis anlama.Gulmem keyfimden degil.
nevilen yazdı:

Sevgili Dostum

Hikayenin geri kalanini bilmiyorum inan sadece bu iletin gozume carpti

ama sunu soylemeden edemicem :

Ne polisler varmis bee :)

Len bize :is saati(2 kere)-gece 23 sonrasi gelir

sizdeki muhabbete bak :)

İnan basima gelenler simdi aklima gelince su duruma gule gule bakiniyorum.

İnsallah sorunsuz sekilde alirsin vizeni.

Not/Ben vize falan alamadm yanlis anlama.Gulmem keyfimden degil.

nevilen arkadasım asicee vizeyi 1 haftada aldı.vize falan beklemiyo.şuanda belçikada zaten..
Nevilen arkadasim ben suan belcikadayim adresi ben buraya geldikden sonra polise bildirdik ve polis oyle geldi yani ben turkiyedeyken esim adres filan gostermedi mulakat olayina da gelince zeya arkadasim evet burada da aliyorlar mulakata capraz sorguya gecen gun poli aradim ne zaman cikar oturumum diye yani esim aradi haftaya belli olacak dedi inceleniyor mulakata cagirip cagirilmayacaginiz belli olacak dediler mesela yan komsumun esi de geldi buraya ona da gun vermisler ... su gunde geleceksiniz mulakata diye yani kisacasi boylee
Sevgili Dostum

Tebrik ederim.

Vizesini alip giden bir vatandasi gorunce inan butun samimiyetimle seviniyorum.

Dilerim diger asamalarida kolaylikla gecirirsiniz.
aynen bende.zaten bu ara pek seviindim bu konuda.bu ara belçika hızlı çalıştı.3 arkadasımız 1 haftada hatta daha kısa sürede aldılar vizeyi.darısı basımıza insallah.nevilen sen ne zaman tekrar basvuru yapacaksın??
Sevgili Zeyna

Ne desem yalan olur.Arastirmam ogrenmem lazim bazi konulari.

Eger esim calismaya baslar baslamaz basvuru yapabilirsem basvurucam.

Oda azami 2-3 ayi bulur.

Dilerim kisa zamanda kres ve kontratli bir is buluruzda ilk ayligini alir almaz

islemlere baslarim.
inşallah ya.valla forumda okuyunca çok üzülmüştüm sizin için.ama her işte bi hayır vardır derler.insallah en kısa zamanda işleriniz yoluna girer.bende hiçbir deişiklik yok hala.dosyam gönderilmemiş brüksele.bugün tam 1 ay oldu.böyle giderse gönderecekleride yok.avukat tuttu eşim.bakalım işe yarayacakmı.ama boşuna beklemekten gercekten çok sıkıldım.bayramda eşim geliyo :)onun sevinci var şimdi.o nedenle bayrama kadar vize meselesini kafaya takmıycam :)
Sevgili Zeyna

Sikinti yapmanin anlami yok.

Dikkatli tedbirli olun.Olay bundan ibaret.

Azcik sabir.Bak biz napalim? ;)

2 aya kalmaz sevinc cigliklarini goruruz birlikte.
nevilen yazdı:
Sevgili Zeyna

Sikinti yapmanin anlami yok.

Dikkatli tedbirli olun.Olay bundan ibaret.

Azcik sabir.Bak biz napalim? ;)

2 aya kalmaz sevinc cigliklarini goruruz birlikte.

inşallah inşallah inşallah :) size zaten söylenecek söz yok.inan sizin içinde dua ediyorum
slm arkadaslar coktandır gırmıyorum bugun fırsat buldum bı gırım dedım nasılsınız ıyısınız ınsallah ben pek ıyı deyılım hala beklıyorum 5 ay dolmak uzere hala bı haber yok avukat tuttum oda bı sey ogrenemıyor yada ogrenmeye gıtmıyor bıraz karısık orası zeyna sen nasılsın kagıtların nasıl gıtmemıs hala demek ınsanına gore muamele edıyor bu konsolosluk yada adamı olan hemen alıyor deyısık nbı sey bu allah hepımıze sabır versın
efsane23 yazdı:
slm arkadaslar coktandır gırmıyorum bugun fırsat buldum bı gırım dedım nasılsınız ıyısınız ınsallah ben pek ıyı deyılım hala beklıyorum 5 ay dolmak uzere hala bı haber yok avukat tuttum oda bı sey ogrenemıyor yada ogrenmeye gıtmıyor bıraz karısık orası zeyna sen nasılsın kagıtların nasıl gıtmemıs hala demek ınsanına gore muamele edıyor bu konsolosluk yada adamı olan hemen alıyor deyısık nbı sey bu allah hepımıze sabır versın

bende iyi olmaya çalısıyorum mesut.canımı sıkmamak için elimden geleni yapıorum ama olmuyo.avukat tuttuk bizde adamdan ses soluk yok.allahtan eşim para vermemiş.yoksa para da yancaktı.başka bi avukata git dedim.bu avukatları anlamakta zor.evet ya sinirlerim bozuluyo.benim dosyamı burda boşu boşuna bekletiyolar ya.2ay olcak nerdeyse dosya hala yok.bilmiyorum neye göre hareket ediyolar ama.eksik evrak olsa diyecem o da yok.fazla evrak bile verdim.bekliyoruz bakalım.bayramda eşim geliyo.tek mutlu oldugum şey bu.
Datum visumaanvraag : 13/10/2009

Datum registratie visumaanvraag door Dienst Vreemdelingenzaken : 21/10/2009

Beslissing/Status Dossier : In behandeling

Datum beslissing/Status Dossier : 21/10/2009

Indien een dossier nog in behandeling is of indien het dossier nog niet behandeld is omdat gewacht wordt op de verzending per diplomatieke valies van de documenten die de visumaanvraag ondersteunen, verschijnt als datum, de datum waarop de visumaanvraag geregistreerd werd door de Dienst Vreemdelingenzaken.

benim dosya işleme gireli çok olmuş ama eşim dofiyi aradıgında dosya gelmedi demişler.oysa o tarihte dosya zaten işlemdeymiş ben hiçbişey anlamadım bu işten ya
zeyna yazdı:

Indien een dossier nog in behandeling is of indien het dossier nog niet behandeld is omdat gewacht wordt op de verzending per diplomatieke valies van de documenten die de visumaanvraag ondersteunen, verschijnt als datum, de datum waarop de visumaanvraag geregistreerd werd door de Dienst Vreemdelingenzaken.

benim dosya işleme gireli çok olmuş ama eşim dofiyi aradıgında dosya gelmedi demişler.oysa o tarihte dosya zaten işlemdeymiş ben hiçbişey anlamadım bu işten ya

Hadi hayırlısı zeyna ınsallah en kısa zamanda vizeni alır esine kavusursun...
Zeyna valla cok kafana takiyorsun bu kadar sikinti yapma kendine oralarin tadini cikar nasilsa cikacak bu vize benim de 1. ayin 4 une oturum icin cagirdilar oturumu almama da az kaldi
2run34 yazdı:

çok saol iyi dileklerin için.sende olmasan buraya yazan kimse yok.bize destek olan.biz o kadar destek olmaya çalısıyoruz hollanda belçika ayrımı yapmadan.ama kimse bize destek olmuyo iyimi.allah razı olsun desteklerinden dolayı
asicee yazdı:
Zeyna valla cok kafana takiyorsun bu kadar sikinti yapma kendine oralarin tadini cikar nasilsa cikacak bu vize benim de 1. ayin 4 une oturum icin cagirdilar oturumu almama da az kaldi

ya haklısın alicim sıkıntı yapmayımda insanın elinde deilki :) biraz rahatladım ama dosya orda gözükünce
zeyna yazdı:

çok saol iyi dileklerin için.sende olmasan buraya yazan kimse yok.bize destek olan.biz o kadar destek olmaya çalısıyoruz hollanda belçika ayrımı yapmadan.ama kimse bize destek olmuyo iyimi.allah razı olsun desteklerinden dolayı

Diger arkadaslar mesguldur ondan yazmıyor olabilirler turkiyede olanlar ise stresteler su an ne olacak diye bekliyorlar ama en sonunda her sey güzel olacak onlar icin allah hepimizin yardımcısı olsun bu zorlu yolda...
olurmu arkdsm sizler icinde dua ediyoruz guzel dileklerde bulunuyoruz inaninki,,,ama soyle dusun bu cok hassas bi konu yani vize konusu simdi biri kalkipda sadece duyumlara varsayimlara dayanan bisey soylese sende uygulasan ve yanlis olsa bu sefer o fikri sana soyleyen arkds vicdan azabi ceker oyuzden islemler hakkinda kimse emin olmadigi konuda konusmak istemiyo diye dusunuyorum ben...ama tabiki guzzel haberler verdiginizde sevincinizi paylasmak icin yorum yapiyoruz kirilmayin lutfen burda bir butunuz belcika hollanda almanya ayrimi yapmadan hepimiz gurbete cikiyoruz nede olsa,,,,
sansli yazdı:
olurmu arkdsm sizler icinde dua ediyoruz guzel dileklerde bulunuyoruz inaninki,,,ama soyle dusun bu cok hassas bi konu yani vize konusu simdi biri kalkipda sadece duyumlara varsayimlara dayanan bisey soylese sende uygulasan ve yanlis olsa bu sefer o fikri sana soyleyen arkds vicdan azabi ceker oyuzden islemler hakkinda kimse emin olmadigi konuda konusmak istemiyo diye dusunuyorum ben...ama tabiki guzzel haberler verdiginizde sevincinizi paylasmak icin yorum yapiyoruz kirilmayin lutfen burda bir butunuz belcika hollanda almanya ayrimi yapmadan hepimiz gurbete cikiyoruz nede olsa,,,,

haklısın canım ama insan yinede destek bekliyo.sizlerde bu aşamalardan geçtiniz.ne demek istedigimi sen daha iyi anlıyosun tabiki.yinede teşekkürler destegin için
zeyna yazdı:

haklısın canım ama insan yinede destek bekliyo.sizlerde bu aşamalardan geçtiniz.ne demek istedigimi sen daha iyi anlıyosun tabiki.yinede teşekkürler destegin için

evet arkdsm seni cok iyi anliyorum bende ne skntilar atlatarak geldim yas sorunu maas sorunu sinav sorunu dusunsene hollanda evlilik yasini 18 dedi ben tam 18 e girmeme bikac ay kala 21 yas ciktii 3 sene bosu bosuna bekledim ,tam 21 e yaklastim bu seferde sinav kanunuydu maas di onlar cikti zar zor maasi hallettik sinav stresi cikti daha neler neler bi bilsen oyuzden seni sizi cok iyi anliyorum ve iyi dilekleri herzaman butun bekleyen arkdslarimiz icin diye diliyorum hollanda belcika ayrimi yapmadan gercekten...
evet canım biliyorum.allah razı olsun senden.bu ara biraz fazla gerildim galiba.
onemli degil arkdsm diyorumya cok iyi anliyorum sizi,,,,
ceyk001 yazdı:
zeyna sendemi 2. kez başvuru yapıyorsun ?

hayır bizim ilk basvurumuz

Yorum Yaz

Yorum yazmak için üye girişi yapmanız gerekiyor.

Giriş Yap Üye Ol