Üyeliğinizle ilgili bir sorun yaşıyorsanız ufoss@dilogren.com adresinden bize ulaşabilirsiniz.
Dilogren.com Forum Arşivi
Hollanda • Yabancı Dil • Eğitim • Yaşam Arşiv: 2021 ve öncesi
Sponsorlarımız

Aile Birlesimi Evrak ( Konu Duzeltilmistir )

Yorum için giriş yap 746 mesaj · 79.748 görüntülenme
gecmis olsun arkdsm,,, :(
saol sansli allah kimseye göstermesin ya ufak bir sarsıntıydı ama hayatım gozumun onunden geçti :D allah beterinden korusun
amin kardesim buyuk gecmis olsun
17 ağustosu istanbulda yaşayan birisi olarak seni çok iyi anlıyorum barış :) geçmiş olsun...
baris yazdı:
evet atacım

bu arada az once deprem oldu fena korktuk geçen pazarda bu saatlerde olmustu 3.7 :geek: her pazar her pazar anlam veremedim.eskişehirdeyim

çok geçmiş olsun barış.inşallah birdaha olmaz.bugün sabah Ankara' da da deprem olmuş ama biz hissetmedik.
Hızlı Belçika vatandaşlığı yasası çercevesinde vatandaşlık alınması zorlaştırılırken “uyum kriteri” Belçika vatandaşlığı verilmesinde önkoşul olacak. Belçika resmi dillerinden birini bilmek uyum kriteri olarak eklendi.

Belçika vatandaşlığına geçmek isteyenlerde ülke resmi dillerinden birini bilmenin yanında süresiz oturum iznine sahip olmak ve kesintisiz olarak Belçika’

Ayrıca yurtdışından aile bireylerini Belçika’ya getirmek de zorlaştırılıyor. Aile birleşimi yoluyla aile bireylerden birini Belçika’ya getirmek isteyenlerden temel gelir kaynağı olduğunu kanıtlaması istenecek. (yaklaşık 930 euro)
megaadamgibi03 yazdı:
Hızlı Belçika vatandaşlığı yasası çercevesinde vatandaşlık alınması zorlaştırılırken “uyum kriteri” Belçika vatandaşlığı verilmesinde önkoşul olacak. Belçika resmi dillerinden birini bilmek uyum kriteri olarak eklendi.

Belçika vatandaşlığına geçmek isteyenlerde ülke resmi dillerinden birini bilmenin yanında süresiz oturum iznine sahip olmak ve kesintisiz olarak Belçika’

Ayrıca yurtdışından aile bireylerini Belçika’ya getirmek de zorlaştırılıyor. Aile birleşimi yoluyla aile bireylerden birini Belçika’ya getirmek isteyenlerden temel gelir kaynağı olduğunu kanıtlaması istenecek. (yaklaşık 930 euro)

evet zorlaştırıyorlar artık :ugeek:
arkadaşlar bu hafta cevap vereceğini söylemiş dofi eşime. Bakalım geçen haftaki gibi yalan olmazsa bekliyoruz dua edin tüm bekleyenler icin
hayırlı haberler bekliyoruz inşallah senden barış... arkadaşlar dua edelim lütfen vize bekleyen bizler için...
insallah atacım hepimizin güzel haberleri gelir inşallah
baris yazdı:
arkadaşlar bu hafta cevap vereceğini söylemiş dofi eşime. Bakalım geçen haftaki gibi yalan olmazsa bekliyoruz dua edin tüm bekleyenler icin

inşallah barış inşallah.
zeyna senin yolculuk ne zaman ?
ya deli olucam bugun aradık simdide bir daha ki ay karar vericez diyorlar dalga geçiyorlar resmen :@
baris yazdı:
ya deli olucam bugun aradık simdide bir daha ki ay karar vericez diyorlar dalga geçiyorlar resmen :@

Baris kardesim siz yinede hazirlikli olun.Bunlara guven olamayacagini artik iyi biliyoruz.

Havadan nem kapan tipler bunlar.

Polistir,evraktir,belgedir hep hazir olun kardes.
hazırız abicim zaten ek evrak istemişlerdi gönderdik onu :( bu hafta dediler sonra o hafta olmadı daha sonraki hafta dediler bugun aradık sert konuşan bi kadın çıkmış 1 ay sonra demiş :S ne bu yaaaa
onların dedikleri sürelere takılmamak lazım bence ezbere konuşuyorlar...
inşallah öyledir atabilgin. başkalarının numaralarınada bakıyorum hiç birine cevap gelmemiş henüz bir iki hafta içinde sonuçlanacagını ümit ediyorum
Arkadaslar evet hepiniz haklisiniz vize beklemek cok zor vize ciksa buraya gelseniz oda ayri bi zorluk her neyse biz yine sansliyiz arkadaslar belcikada cok yakinda yeni yasalar cikarip herseyi zorlastiracak tipki almanya hollanda firansa gibi biz en azinda bu sure zarfi baslamadan evraklarimizi teslim ettik kimimiz vize aldi kimimiz bekliyor ama en azindan kesin cikacak bizden dil sarti isteseler veya daha degisik seyler daha zordu en azindan kendimizi boyle teselli edelim
baris yazdı:
zeyna senin yolculuk ne zaman ?

bi aksilik olmazsa insallah eşim önümüzdeki hafta geliyo beni götürmeye.yol göründü :(
baris yazdı:

Allah sabır versin hepinize barış ne diyeyim.vize çıksa bi dert çıkmasa ayrı bi dert.ben şimdi çıkacagını bilsem biraz daha beklermişim diyorum.keşke hemen çıkmasaydı diyorum.ama o belirsiz beklemek adamı öldürüyo işte.ya çıkmazsa sorusu insanı yiyip bitiriyo.umarım en kısa zamanda sizlere de olumlu haberler gelcek inşallah.
evet zeyna çıkacagını bilsem sorun değil 1 ay daha bekleyim bana şu gün çıkacak deseler ona göre bekleyeyim hergün bi ümitle uyanıyorum cok kötü oluyor böylesi :( bugun mail attim konsolosluga otomatik bi cevap verdiler...

ben anlamadım iks yi arıyorum mail atın diyor mail atıyorum iks yi arayın diyor :shock:

Sayın Ilgili ,

Göndermiş olduğunuz e-mailinize cevaben, konu ile ilgili bilgi aşağıda sunulmuştur.

(kırmızı X ile belirtilen sizin icin geçerli olan maddedir)

(01/07/2007 tarihinden itbaren bütün başvurular randevu ile alınmaktadır.)

( xxx ) Türkiye icersinde randevu veya vize ile ilgili bilgi için 0212 340 44 32 nolu telefonu arayabilirsiniz.

( Aynı numaradan gereken evrakları öğrenebilirsiniz. )

( ) Belçika İçişleri Bakanlığından henüz vizenizin cevabı gelmemiştir.

( ) Dosyanız ile ilgili karar mercii, Belçika'daki İçisleri Bakanlığıdır. Vize ile ilgili kararlar Bakanlık tarafından alınmaktadır.

( xxx ) Gereken evrakları öğrenebilmek için http://www.iks.com web sayfamızdan bakabilirsiniz.
baris yazdı:
evet zeyna çıkacagını bilsem sorun değil 1 ay daha bekleyim bana şu gün çıkacak deseler ona göre bekleyeyim hergün bi ümitle uyanıyorum cok kötü oluyor böylesi :( bugun mail attim konsolosluga otomatik bi cevap verdiler...

ben anlamadım iks yi arıyorum mail atın diyor mail atıyorum iks yi arayın diyor :shock:

Sayın Ilgili ,

Göndermiş olduğunuz e-mailinize cevaben, konu ile ilgili bilgi aşağıda sunulmuştur.

(kırmızı X ile belirtilen sizin icin geçerli olan maddedir)

(01/07/2007 tarihinden itbaren bütün başvurular randevu ile alınmaktadır.)

( xxx ) Türkiye icersinde randevu veya vize ile ilgili bilgi için 0212 340 44 32 nolu telefonu arayabilirsiniz.

( Aynı numaradan gereken evrakları öğrenebilirsiniz. )

( ) Belçika İçişleri Bakanlığından henüz vizenizin cevabı gelmemiştir.

( ) Dosyanız ile ilgili karar mercii, Belçika'daki İçisleri Bakanlığıdır. Vize ile ilgili kararlar Bakanlık tarafından alınmaktadır.

( xxx ) Gereken evrakları öğrenebilmek için http://www.iks.com web sayfamızdan bakabilirsiniz.

banada böyle mail gelmişti hatırlıyosan.demek ki eksik evrak yok şuan.biraz daha sabır biliyorum çok zor ama..
evet zeyna seninkini arıyorum bulamadım hala

evet suan buldum zeyna tıpa tıp aynı :) ondan 1 hafta sonra vizen cıkmıstı değil mi?
baris yazdı:

30 lu sayfalarda olması lazım dur bende bakim
Ama iyi döktürdüm bugun mailde :)
baris yazdı:

evet suan buldum zeyna tıpa tıp aynı :) ondan 1 hafta sonra vizen cıkmıstı değil mi?

evet sanırım 1 hafta sonraydı.fazla üsteleme barış ters tepebilir biraz daha sabırlı olman lazım.
Yok üstelemedim abla ya bundan sonra bişi yapmıcam zaten
beklemekten baska care yok dostum hayirlisi ins bu gun ankaraya gittim belcika vatandasligina gecmek icin babamin üzerinden biraz yabanci dil istediler birkac evrak bakalim vize sürecinde birde belcika vatandasligi icin muracat ettim.sonucu merak ediyorum:))
megaadamgibi03 yazdı:
beklemekten baska care yok dostum hayirlisi ins bu gun ankaraya gittim belcika vatandasligina gecmek icin babamin üzerinden biraz yabanci dil istediler birkac evrak bakalim vize sürecinde birde belcika vatandasligi icin muracat ettim.sonucu merak ediyorum:))

vize sürecinde vatandaslık için basvuruda bulundum yazmıssın arkadasım.nasıl oluyo o iş ben pek anlayamadım.veriliyomu bu şekilde?
Bende anlamadim :) Biz bebeklere hanimin uzerinden pasaport cikartirken bile sorun yasadik ki Belcikada dogdular,arkadas burdan nasil vatandaslik basvurusunda bulundu sasirdim.

Tabi bilmedigimiz konular vardir,anlattiginda anlariz heralde.

Belki Belcika dogumludur,Belcika oturumludur islemleri Tr de yapiyordur vs..

Insallah isin olur kardes.

....................................

Sevgili Zeyna'ya ; Yahu Zeyna millet vizemizi alalimda gidelim diye cirpiniyor,1 ay once vizen cikti hala burlardasin.Gitte cektiklerinin acisini cikar sunlardan :)

Yorum Yaz

Yorum yazmak için üye girişi yapmanız gerekiyor.

Giriş Yap Üye Ol