Üyeliğinizle ilgili bir sorun yaşıyorsanız ufoss@dilogren.com adresinden bize ulaşabilirsiniz.
Dilogren.com Forum Arşivi
Hollanda • Yabancı Dil • Eğitim • Yaşam Arşiv: 2021 ve öncesi
Sponsorlarımız

Aile Birlesimi Evrak ( Konu Duzeltilmistir )

Yorum için giriş yap 746 mesaj · 79.744 görüntülenme
dofide hiçbişey yazmıyo.o bahsettigim sayfa varya orası çıkıyo.inşallah red deildir
arkadaslar dua edin de çıkmış olsun.eşimi çok özledim ben yaaaa :(
vizen buyuk ihtimal cikti kardesim allah yar ve yardimcin olsun bizleri haberdar et insallah cikmistir.herkesinde biran önce cikar vizesi.
inşallah çıkmıştır vizen zeyna, nasıl sevindim anlatamam. hayırlı olsun inşallah
tesekkür ederim arkadaslar ama pasaport elime ulaşmadan sevinmek istemiyorum.sonra hayal kırıklıgı yasamak daha kötü olur.gözüm kapıda bi gelsin inşallah güzel haberler vercem size.ardındanda sizlerin haberleri gelcek ard arda eminim..
hadi hayırlısı olsun inşallah herşey istedigin gibi dir
aminn inşallah pasaport bi gelsee vize basılmış olarak :)
zeyna senin adına çok sevindim arkadasım 3 aydırda sen bekliyodun bildiğim kadarı ile inşallahhh hayırlı haberini bizlerde duyacağız burada ve senin mutluluğuna ortak olacağız....inşallahh canım ya bari bir mutluluk yaşayalım şurda sizlerden gelen haberlerle bizden hayır yok artık... :)
inşallah canım ya.çok tesekkür ederim.valla bu pasaport bekleme stresi daha bi betermiş.bi gelsede görsem sonucu ona göre yazsam bişeyler.
gelir gelir merak etme:)bir baktınki burdasın:)dedimya benım cıktı herkesinki çikar
kaç günde gelir bu kargo.msjda teslim tarihi bugünü gösteriyo ama.acaba bana teslim edilecek tarihmi bugün
kargoyu ara bir sor istersen?ben kargo ile dil kendim gidip aldım iks den ben
keşke bende ups ye vermeseymişim gider kendim alırdım.neyse 3 ay bekledik 2 gün daha bekliycez mecburen
bekleme11 yazdı:
bugun elinde olur zeyna evde bekle

ölcem burda stresten.sonucun ne oldugunu bilsem hiç sorun deil 1 hafta sonra gelsin.ama böyle belirsiz beklemek delirtiyo insanı.senden yok bi haber dimi hala.inşallah en kısa sürede gelecek sizlerede haberler hepimiz için dua ediyorum.
http://www.ups.com.tr/detaysorgu.asp

arkadaslar ups adresini buldum.kargoları burdan takip edebilirmişiz....:) asicee arkadasımız saolsun buldu bu adresi ve baktı benim kargoya.sabah 10 da çıkmış posta sanırım bugün aksam üzeri elimde olur..
haklısın canım ya.valla çok bunaldık artık.daha öncede söyledim ya birimizin çıksa digerleride çorap sökügü gibi gelecek.bu ara çok suskundu çünkü belçika.merak etme bence en kısa zamanda bizim tayfadan güzel haberler ard arda gelcek.sen dememişmiydin :)
bekleme11 yazdı:
insallah ablacım 2 kişinin cıktı bence dofi türkiyedeki dosyalara bakıyor umarım benimkinede cevap verirler

bencede öyle.hem ne kadar bekletebilirlerki daha.bu arada mesut arkadasımızın yani efsane123 ün 7.aya girdi.pek sesi solugu çıkmıyo bu aralar.ama valla onda peygamber sabrı var :? merak etme seninkinede cvp vercekler.eminim buna.sende yazacaksın kocaman kübraammm sana geliyorum diye :)
kargo geldiiii.vizem çıkmışşşşşş. :)
cokkkk sevindimm arkadasimmmmmm
cok sevindim kardesim ins bekleyen arkadaslarinda bir an önce cikar beklemek insani mahvediyo ins hepimizin vize sonucu seninkinden farkli olmaz basarilar sevincini bizimle paylastigin icin ayrica tsk ederim .:)
inanın o kargo paketini açarken ölüyorum zannettim.inşallah allahım o duyguyu sizlere de nasip eder.o vizeli pasaportunuzun kargo paketini açarken heyecandan ölün inşallah :) nasıl dua ama :)
22.12.2009 mülakata girdim halen daha dofi ye ulasmamis dosya sizinkiler ne kadar sürede ulasti dofi ye?insallah o heyacani bizde yasariz zeyna kardesim senin ne kadar süre de vizen cikti?
megaadamgibi03 yazdı:
22.12.2009 mülakata girdim halen daha dofi ye ulasmamis dosya sizinkiler ne kadar sürede ulasti dofi ye?insallah o heyacani bizde yasariz zeyna kardesim senin ne kadar süre de vizen cikti?

ben 12 ekim 2009 da verdim evrakları.mülakata çagırmadılar beni.21 ekimde brükselde işleme girmiş.tam tamına 3 ayda çıktı vizem.12 ekim-12 ocak.
Tebrikler zeyna allah yeni yasamında saglık mutluluk versin...
2run34 yazdı:
Tebrikler zeyna allah yeni yasamında saglık mutluluk versin...

tesekkür ederim arkadasım çok saol
bekleme11 yazdı:
4.5 ay oldu kafayı yicem yaaaaa offfff offffff

keşke elimizden bişey gelsede bişey yapabilsek canım ya.anlamıyorum ki neye göre bekletiyolar.sıkma canını bak yakında sanada haber gelcek inşallah
bekleme11

arkadasim senin dosya ikinci asamaya mi girdi yada ek evrak falan mi talep ettiler eger ek evrak talep etmislerse ek evrak gi teslim ettikten sonra 1 gün ile alti ay arasinda cevap veriyorlarmis. öyle duydum yanlisim varsa düzeltin.ins seni de bir an önce mevzun ederiz burdan sıkma canını hersey olacagina variyo.
anladim valla allah peygamber sabri versin kardesim insan böyle durumlarda kendini caresiz eli kolu bagli gibi hissediyo benim evraklar da ulasmamis 3 hatfa oldu sabretmekten baska caremiz yok ins hayirli sonuclar aliriz hep berabar. saygilar
arkadaşlar bu ara belçika da hızlanma var nazar degmesin.bakın benimle birlikte kaç kişinin pasaportları teslim edildi.sizlere de en kısa zamanda cvp gelcek merak etmeyin.inşallah olumlu olcak
kimsede bi gelisme yok mu arkadaslar benim halen dofide dosya görünmuyor normalmidir?

Yorum Yaz

Yorum yazmak için üye girişi yapmanız gerekiyor.

Giriş Yap Üye Ol