Üyeliğinizle ilgili bir sorun yaşıyorsanız ufoss@dilogren.com adresinden bize ulaşabilirsiniz.
Dilogren.com Forum Arşivi
Hollanda • Yabancı Dil • Eğitim • Yaşam Arşiv: 2021 ve öncesi
Sponsorlarımız

Aile Birlesimi Evrak ( Konu Duzeltilmistir )

Yorum için giriş yap 746 mesaj · 79.749 görüntülenme
arkadaslar slamlar nasilsiniz kimsede gelisme yokmu?? benim hic gelisme yok simdilik iyi haberlerinizi bekliyorum dostlar.
megaadamgibi03 yazdı:
arkadaslar slamlar nasilsiniz kimsede gelisme yokmu?? benim hic gelisme yok simdilik iyi haberlerinizi bekliyorum dostlar.

evet kimsede gelişme yok galiba.ben tr deyim hala.eşim gelip alcak onun izin alıp gelmesini bekliyorum.onun dısında bi deişiklik yok.
arkadaşlar ne durumdasınız kimseden ses cıkmıyor.
bu gun dofi de gördüm dosyami nihayet tam bir ayda ulasmis oraya buda bi gelisme buna da sukur ertelemisler karari insallah bir an önce sonuclanir herkese kolay gelsin..
bende perşembe günü eksik evrakıda verdim ve dosyam işleme alındı. bekliyoruz bakalım dofiden güzel haberleri
megaadam eğer erteleme kararı verildiyse senden ek veya eşinden ek evrak isteyeceklerdir yada eşinin evine polis kontrole gidecektir
bilmiyorum kardesim insallah hayirlisi olur beklemede yaziyo belki babamdan isterler yada benden insallah istemezler:)
--------------------------------------------------------------------------------

Date de la demande de visa : 18/12/2009

Date de l'enregistrement de la demande de visa par l'Office des étrangers : 18/01/2010

Décision : En traitement

Date de la décision : 18/01/2010
ha beklemede değil o dostum işlemde yazıyor :) sıkıntı yok herhangi bir ek evrak istemezler Surseoir yazarsa isterler
arkadaşlar allah herkesin yardımcısı olsun gerçekten beklemek çok zor :(
Arkadaslar belcikaya geliyoruz ama sorunlar bitmiyor bir sey sorucam size ben belcikaya geleli 4-5 ay oldu 10 gun once filan esimle capraz sorguya girdik evliligimizin onaylanmasi icin kisaca mulakat yani ve bugun bi kagit geldi postaneden aldik evliligimiz onaylanmamis bazi suphelerden dolayi basina boyle bir sey gelen varmi
o nasıl oluyormuş asicee siz belediye tarafından evli gözükmüyormusunuz nasıl ya ilk defa duydum sizi çağırıp mulakat mı yaptılar ? herkese mi yapılıyor bu
Tr den evli olarak gozukuyoruz ama belcikada daha evliligimiz onaylanmadi yani prosudur degismis buraya gelince evli oldugunu bildiriyorsun
allah yardımcın olsun asicee... galiba diğer arkadaşlarda bir gelişme yok :S bende de durum öyle
asicee yazdı:
Arkadaslar belcikaya geliyoruz ama sorunlar bitmiyor bir sey sorucam size ben belcikaya geleli 4-5 ay oldu 10 gun once filan esimle capraz sorguya girdik evliligimizin onaylanmasi icin kisaca mulakat yani ve bugun bi kagit geldi postaneden aldik evliligimiz onaylanmamis bazi suphelerden dolayi basina boyle bir sey gelen varmi

Asice bu ne kadar sacma birsey(sana demiyorum tabi bu ileri zekalilara sozum)

Arkadas senin evli oldugunu gordulerde senin vizeni verdiler degil mi.

Ne diye basvurdun vizene ? 'Aile Birlesimi'' degil mi?

Aramizda ''ben bir bakip cikcam'' diye vize basvurusu yapan mi var?

Formul a,b,c,d,e,f,g.... butun bu belgelerde ''evli'' yazmiyor mu?

Eee ne olcakmis dostum?Nolmus inanmamislarsa,inanmasinlar zorlami?

Geri mi yollucaklar seni-oturum mu vermicekler-sosyal yardim mi kisitlancak.

Nedir netice?Bunuda paylasirmisin bizimle.
bu ne kadar sacma bisey yaaaa,,,inanamiyorum sen bu insanlara devlet olarak bakanlik olarak aile birlesimi vizesi vermissin nedir bu simdi,,,,vizeyi verdikden sonra capraz mulakat yapmakda neyin nesi ne yapicaklarini sasirdilar iyice,,,

eskiden sorarlarmis adama esin en cok hangi yemegi sever diye adam musakka der ayni anda diger kisi kadina sorar en cok hangi yemegi seversin diye kadin makarna der ,kadina sorarlar esin en cok hangi rengi sever diye kadin siyah der ayni anda adama sorarlar en cok hangi rengi seversin diye adam lacivert der ee noldu bunlari birbiri hakkinda bisey bilmiyo demekki sahte evlilik boyle sacmalikmi olur yani ,,,belki kadin musakkayida makarnayida cok seviyodur ama o anda aklina makarna gelmistir onu demistir,,,adam aslinda siyahida laciertide cok seviodur ama o an aklina lacivert gelmistir onu demistir bumudur yani evliligin sahtemi gercekmi oldugunu anlamanin yolu,,,ozaman niye bu insanlarin vizesi aile birlesimi adi altinda verildi...Bukadar sacma sebeplerle insanlarin onune engel koyarak ne kadar mantikli olduklarini gosteriyolar...gecen gazetede okudum belcika yolunu kullananlarin cogalmasi sebebiyle cesitli BAHANELERLE basvurularin % 11 i reddedilmis nedir bu simdi insanlar ailesine kavusmak icin bukadar emek caba sarfederken yillarca beklemeyi goze almisken hakmidir revamidir yaptiklari hic anlamiyorum hiiicc...
Valla nevilen arkadasim birsey kisitlicak haklari yok geri gonderecek halleri yok saten bu devlet bana 5 yillik kart verdi niye yollasin geri bi hakkimi da sinirlayamaz bakalim arastirsinlar iyice emin olsunlar o zaman onaylasinlar bari ne diyim sizin de dediginiz gibi saten aile birlesim yolu ile geldik bu yaptiklari sacma bari vize vermeseydiniz demi tr den mulakat yapilsaydi bakalim bekleip gorecez gelismeleri yazarim yarin sabah polisligi aricam bilgi alicam
umarim hayirli haberlerle donersin sitemize arkdsm,,,biran once islerin olumluya donmesini diliyorum rabbimden ,,,,
arkadasim benim bildigim kadariyla evliliklerde polis eve geliyormus ama capraz sorguyu ilk duyuyorum hakkinda hayirlisi olur insalah.sorunlarini halledersin 5 yillik oturumunu aldin mi kardesim??
asicee yazdı:
Valla nevilen arkadasim birsey kisitlicak haklari yok geri gonderecek halleri yok saten bu devlet bana 5 yillik kart verdi niye yollasin geri bi hakkimi da sinirlayamaz bakalim arastirsinlar iyice emin olsunlar o zaman onaylasinlar bari ne diyim sizin de dediginiz gibi saten aile birlesim yolu ile geldik bu yaptiklari sacma bari vize vermeseydiniz demi tr den mulakat yapilsaydi bakalim bekleip gorecez gelismeleri yazarim yarin sabah polisligi aricam bilgi alicam

Ohhooo sen 5 yilligida almisin,hep biz ugrascak degiliz ya,

Bosver anasini satiim,yerim onlar evlilikten emin olmassa.

Allah Allah :)

Gelip gitsinler iste,flemencen gelisir.

Merak ettigin seyleri sorarsin,hem hirsizlar falan korkar

Polisler burda takiliyo diye. :)

Gecende bir arkadas ''elektirik kablolari eskiymis,ev durum belgesi vermiyorlarmis''

diye birsey soylemisti.Seninkide buna benziyor.

Eminim sirf mesai saatlerini oldurmek,calismis gozukebilmek icin bunlari icat ediyorlar.
evet hergün yeni bir saçmalık üretiyorlar arkadaşlar nevilenin dediği gibi bizim evinde elektrik tesisatı yüzünden ev yeterlilik belgesini alamıyorduk ama neyseki aldık belgeyi... asice kardeşim sorun olmaz inşallah, işin en zor kısmı geride kaldı senin için...
Valla hic birsey yildirmaz bizi yakarim belcikayi valla hehe bi ucundan atese veririm haha magandagibi evet aldim 5 yilligi onu da geri almalarsa iyi elimden
eşim hafta içi dofiyi aradı.. hafta sonu bir karar vericez demişler. hafta sonu oldu hala bir karar yok ortada dalga mı geçiyorlar :S
bu hafta iyi haberler alırız inşallah barış....
inşallah ata cok bunaldık artık 5.5 ay oldu daha onceden de ret vardı toplam 1 seneye yaklasıyor
asicee yazdı:

bu ne sacmalıktır ya ne demek oluyo bu.valla bunlar iyice kafayı yedi...
baris yazdı:
eşim hafta içi dofiyi aradı.. hafta sonu bir karar vericez demişler. hafta sonu oldu hala bir karar yok ortada dalga mı geçiyorlar :S

inşallah hayırlı bi haber gelir barıs.dua ediyorum sizin için..
arkadaşlar üşenmeyip tek tek baktım başvurduğum tarihlerde benim durumumda olan kaç kişi var diye

buyrun liste :))))

numara karar Tarih

59955 surseoir 01/12/2009

60013 surseoir 08/12/2009

60016 garip bişi yazıo merak ettim :)

60027 surseoir 27/11/2009

60038 en tairement

60057 en tairement

60075 surseoir 08/01/2010

60086 surseoir 21/11/2009

60134 surseoir 30/11/2009

60200 surseoir 30/11/2009

60204 surseoir 30/11/2009

60208 surseoir 09/12/2009

60249 surseoir 21/01/2010

bunları görünce biraz olsun moralim düzeldi sadece ben değilmişim... Bu kişilerde benimle aynı kaderi paylaşıyor cok zor durumdalar eminim :geek:
barış sen ankaradanmı başvurmuştun?
evet atacım

bu arada az once deprem oldu fena korktuk geçen pazarda bu saatlerde olmustu 3.7 :geek: her pazar her pazar anlam veremedim.eskişehirdeyim

Yorum Yaz

Yorum yazmak için üye girişi yapmanız gerekiyor.

Giriş Yap Üye Ol