Üyeliğinizle ilgili bir sorun yaşıyorsanız ufoss@dilogren.com adresinden bize ulaşabilirsiniz.
Dilogren.com Forum Arşivi
Hollanda • Yabancı Dil • Eğitim • Yaşam Arşiv: 2021 ve öncesi
Sponsorlarımız

Aile Birlesimi Evrak ( Konu Duzeltilmistir )

Yorum için giriş yap 746 mesaj · 79.743 görüntülenme
atabilgin yazdı:
zeyna dosyan hala dofide evrak filan istemiyorlar, belçika içişleri bakanlığından henüz haber gelmedi diyor, bence evrak istemezler biraz daha beklemen gerekiyor, inşallah biran önce vizen çıkar...

ayy inşallah atabilgin.inşallah hepimizin işi biranönce hallaolur.ama dosya şuan dofide dondurulmuş gözüküyo.daha öncede bahsettimya.ilk basvuru yapıldıgı zaman bi dosya numarası veriliyo.onunla giriş yaptıgın zaman yapılacakları anlatan bi yazı çıkıyo.aşamaları anlatıyo.dosya orda işleme girince o yazı yerine dosyanın gönderilme tarihi falan yazıyo.bak sana özelden adresi atayım herhangi bi numarayla bak daha iyi anlarsın.ama bu kadar çabuk yanıt gelmesine şaşırdım açıkçası büyüelçilikten :))
atabilgin yazdı:
zeyna dosyan hala dofide evrak filan istemiyorlar, belçika içişleri bakanlığından henüz haber gelmedi diyor, bence evrak istemezler biraz daha beklemen gerekiyor, inşallah biran önce vizen çıkar...

ayy inşallah atabilgin.inşallah hepimizin işi biranönce hallaolur.ama dosya şuan dofide dondurulmuş gözüküyo.daha öncede bahsettimya.ilk basvuru yapıldıgı zaman bi dosya numarası veriliyo.onunla giriş yaptıgın zaman yapılacakları anlatan bi yazı çıkıyo.aşamaları anlatıyo.dosya orda işleme girince o yazı yerine dosyanın gönderilme tarihi falan yazıyo.bak sana özelden adresi atayım herhangi bi numarayla bak daha iyi anlarsın.ama bu kadar çabuk yanıt gelmesine şaşırdım açıkçası büyükelçilikten :))
bekleme11 yazdı:
zeynacım gözün aydın :)

ne için ablacım pek anlayamadım ??
ne oldu arkadaşlar bir gelişmemi var???
eksik yokmu dersin yada benden evrak istenmezmi
atabilgin yazdı:
ne oldu arkadaşlar bir gelişmemi var???

hiçbir gelişme yok bende.hala aynı.dofide hala hiçbişey göremiyorum.anlamadım gitti.sizlerde varmı gelişme?
Allah yardımcınız olsun arkadaşlar ben nl den vize bekliyorum daha 20 gün oldu sabırsızlanıyorum ki sizler aylardır bekliyormussunuz inşallah en kısa zamanda hayırlı haberlerinizi duyarız burada...sabrı-cemiliniz bol olsun inşallahh...... :geek:
tesekkürler ikra.gercekten çok sabır isteyen bi iş bu.Allah hepimizin yardımcısı olsun gercekten.insallah herkesin vizesi biranönce çıkar.ama nl biraz daha çabuk veriyo sanki vizeleri
bekleme11 yazdı:
arkadaşlar eşim dofiyi aradı ne durumda diye bizden 1 ay once ek evrak istemişlerdi bizde ertesi gün postaya verip göndermiştik.. dofideki bayan ne demiş :) belgeleriniz hala ulaşmamış elimize aradan 1 ay gecti hala ulaşmamış boşuna bekliyormuşuz 1 aydır... şimdi tekrar eliyle götürüp teslim etti bakalm bekliyoruz...

olamaz ya valla hayret bişey.yinede bişey söylemiyorum Allaha havale ediyorum bunları...
gözükmedi hala canım ya.aynen duruyo.o iğrenç sayfa geliyo.vallahi kafayı yememek içten deil.sence o mail neydi peki.eksik yoksa niye hala gözükmüyo
Sevgili arkadaslar biliyorum zor bir surec vize beklemekama biraz da iyi yanlarini dusunun yani kendinizi teselli etmek icin sonucta yuvaniz aileniz yani esinize gideceksiniz ama baska yonden bakarsaniz da yuvanizi ailenizi birakip gideceksiniz emin olun ki vize nasil olsa cikiyor 5 ay olmus 6 ay olmus onemli degil ailenizle vakit gecirin onlara cok hasret kalacaksiniz burada bekcikada bizleri zor gunler bekliyor inanin aileye de hasret kaliyor insan kendi tecrubelerimi kisiler fikirlerimi paylasiyorum yanlis anlamayin ana baba gardas hasretligi de zor biraz iyi yonlerini dusunup kendinizi teselli edin biraz hepinize ALLAH sabir versin
eşim dofiye mail atmış seninle büyükelçilige mail attıgımz gün.neden bu kadar uzadı niye cvp vermiyosunuz diye.hala yanıt yok
en son aradıgında 1.ayda cvp vercez demişlerdi.söyleyim tekrar arasın bakalım ne diyecekler
slm arkadaslar araniza yeni katilmaktayim yazilarinizi okudum insallah herkesin vizesi biran önce cikar bende belcika aile birlesim vizesine basvuru yaptim 20 gün falan oldu
slm arkadaslar araniza yeni katilmaktayim yazilarinizi okudum insallah herkesin vizesi biran önce cikar bende belcika aile birlesim vizesine basvuru yaptim 20 gün falan oldu
hosbulduk tsk ederim ilgin icin ayrica kac aydir bekliyorsun? arkdasim sanirim aile birlesim vizesi icin basvurdun.
arkadaşım hoşgeldin aramıza, inşallah vizende kısa sürede çıkar, zeynanında dediği gibi maaş konusunda belli bişey yok, babanın belçika vatandaşı olması büyük bir artı senin için yaşında uygunsa vizende sıkıntı olmaz diye düşünüyorum...
SLM ATABİLGIN SENDEN BI GUN SONRA MULAKATA GIRMISIM VE MULAKATIM COK GUZEL GECTI DOSYANI BAKANLIGA GÖNDERIYOM BAKANLIK ONAYLARSA VIZEMIN VERİLECEGİNİ SÖYLEDİ 26 YASIMDAYIM BABAMIN BAKIM ALTINDA GITTIGIM ICIN YAS SORUNU YOK CUNKU BABAMIN GÖNDERDIGI PARALARIN BANKA DEKONTLARINI EVRAK LISTESINDE ISTEDILER HAYIRLISI ALLAHTAN INS HEPIMIZIN VIZESI CIKAR..
HAYIR SANDIKLIDANIM ILGINIZ ICIN TSK EDERIM
ben hala ev yeterlilik belgesini bekliyorum polis gelecek eve ama aramadılar daha, dosyam hala konsoloslukta bekliyor... bende böyle bekliyorum
atabilgin eger vizemiz cikarsa ayni yere sehre gidecegiz senle zaten ufakbiyermis insallah vizemiz cikarda seninle cay icme firsatimiz olur.ayrica ev yeterlilik belgesini esin türk vatandasi die mi istiyorlar?kolay gelsin:)
yok bende bi gelişme... :(
slm arkadaslar bende belcıkaya basvuru yaptım 2 ay oldu benden ıstenılen ıkı kagıt vardı dogum orneklerı galıba onlar yeterlı oluyor o ıkı kagıt harıcınde baska kagıt talebı olmadı beklırum hayırlı ıle ama aldıgınız kagıtları ııı ce kontrol etmek gerekıor benım kınde yalnıs yazım hatası vardı konsolosluktan fax ıle aldım yanı ama ups kargosuyla cok cabuk elınde olur umarım allah kolaylık versın
megaadamgibi03 yazdı:
atabilgin eger vizemiz cikarsa ayni yere sehre gidecegiz senle zaten ufakbiyermis insallah vizemiz cikarda seninle cay icme firsatimiz olur.ayrica ev yeterlilik belgesini esin türk vatandasi die mi istiyorlar?kolay gelsin:)

evet eşim türk vatandaşı olduğu için sonradan istediler.sendemi zele'ye gideceksin, zeleye gideceksen muhakkak görüşürüz zaten :lol:
evet sayilir sanırım 20 km var gidecegim yerle zelenin arasinda hem cok arkadas var zelede :)
ben hiç gitmedim ama baya türk varmış zelede
xxELAxx55 yazdı:
slm arkadaslar bende belcıkaya basvuru yaptım 2 ay oldu benden ıstenılen ıkı kagıt vardı dogum orneklerı galıba onlar yeterlı oluyor o ıkı kagıt harıcınde baska kagıt talebı olmadı beklırum hayırlı ıle ama aldıgınız kagıtları ııı ce kontrol etmek gerekıor benım kınde yalnıs yazım hatası vardı konsolosluktan fax ıle aldım yanı ama ups kargosuyla cok cabuk elınde olur umarım allah kolaylık versın

hoşgeldin aramıza ela.insallah herkesin biranönce çıkar
arkadaslar azönce msj geldi konsolosluktan.gönderiniz konsolosluktan teslim alınmıştır.13.01.2010 tarihinde gönderinizin teslimatı yapılacaktır diye.iksye baktım pasaport ups teslim yazıyo.galiba vizem çıktıııı :)
hadi hayirli olsun ablaa cok sevindimm

Yorum Yaz

Yorum yazmak için üye girişi yapmanız gerekiyor.

Giriş Yap Üye Ol