Üyeliğinizle ilgili bir sorun yaşıyorsanız ufoss@dilogren.com adresinden bize ulaşabilirsiniz.
Dilogren.com Forum Arşivi
Hollanda • Yabancı Dil • Eğitim • Yaşam Arşiv: 2021 ve öncesi
Sponsorlarımız

Aile Birlesimi Evrak ( Konu Duzeltilmistir )

Yorum için giriş yap 746 mesaj · 79.742 görüntülenme
megaadamgibi03 yazdı:
kimsede bi gelisme yok mu arkadaslar benim halen dofide dosya görünmuyor normalmidir?

efsane23 arkadasımızda cuma günü almış vizeyi.burdan duyurmadı sanırım.normal arkadasım sabret benim 1 ay sonra gözükmüştü dosyam dofide.
arkadaslar yokmu bi gelişme.kimseden ses çıkmıyo?

atabilgin ne yaptın ev yeterlilik belgesini aldınız mı ?
zeyna henüz polis aramadı randevu için bizde tekrar belediyeye gittik perşembeye kadar sizi ararlar dediler hala bekliyoruz...
atabilgin yazdı:
zeyna henüz polis aramadı randevu için bizde tekrar belediyeye gittik perşembeye kadar sizi ararlar dediler hala bekliyoruz...

ne sacma seylerle ugrastırıyolar insanı ya.bi verseler şu belgeyi de yapsanız basvurunuzu artık.bende eşimi bekliyorum.o gelip alcak beni.daha gününü kararlaştırmadık ama öyle işte.benden şimdilik haberler böyleee..
bugün tekrar belediyeye gidip soracak eşim, ya bir ay oldu neredeyse boşyere zaman kaybettiriyorlar bana...
bugün eve polis gelmiş ev uygun fakat elektrik tesisatınız uygun değil demiş bu sebeple ev yeterlilik belgesini veremeyiz demiş, ya tesisatı yenileyip başvuruyu yenileyin yadatesisatı 6 ay içinde değiştireceğinizi taahhüt edin ve değerlendirelim bu belgeyi verip veremiyeceğimiz demişler... ağlasammı gülsemmi bilemiyorum ya bu ne saçma bir iştir. tesisatı yeniletelim desek kış ortasında nasıl olacak ayrıca birsürü para tutar vede 1-2 ay sürer ya... ne yapacağımızı şaşırdık kaldık eşimin doğumunada az kaldı bu gidişle benim gitmem başka bahara kaldı....
atabilgin yazdı:
bugün eve polis gelmiş ev uygun fakat elektrik tesisatınız uygun değil demiş bu sebeple ev yeterlilik belgesini veremeyiz demiş, ya tesisatı yenileyip başvuruyu yenileyin yadatesisatı 6 ay içinde değiştireceğinizi taahhüt edin ve değerlendirelim bu belgeyi verip veremiyeceğimiz demişler... ağlasammı gülsemmi bilemiyorum ya bu ne saçma bir iştir. tesisatı yeniletelim desek kış ortasında nasıl olacak ayrıca birsürü para tutar vede 1-2 ay sürer ya... ne yapacağımızı şaşırdık kaldık eşimin doğumunada az kaldı bu gidişle benim gitmem başka bahara kaldı....

elektrik tesisatı bahanesini de ilk defa duyuyorum.vallahi çıldırtır bunlar insanı.atabilgin eşinin hamile oldugunu bilmiyodum.hayırlı ugurlu gelsin inşallah size anneli babalı büyüsün.sabır arkadasım şu engelleri aşıp basvuruyu bi yapabilsen bence çok beklemiyceksin.Rabbim yardımcınız olsun..
allah analı babalı buyutsun kardesim insallah halledersiniz problemleri
inşallah bakalım bizde tüm yolları zorluyoruz, pazartesi kayınbiraderim belediye başkanıyla görüşecek bu konu için, sonuçta belgeyi verecek olanlar onlar
atabilgin yazdı:
inşallah bakalım bizde tüm yolları zorluyoruz, pazartesi kayınbiraderim belediye başkanıyla görüşecek bu konu için, sonuçta belgeyi verecek olanlar onlar

onlarda insan sonuçta bence vicdana gelirler.gerci böyle bişeye gerek yok vermek zorundalar ...
atabilgin arkdsm hayriyla uguruyla gelsin ins ins ins bebisiniz ,,,rabbim anneli babali buyutsun dunyaya gozlerini actiginda babasini karsisinda yani basinda gorsun ins ins ins... :geek: :geek: :geek:
sansli yazdı:
atabilgin arkdsm hayriyla uguruyla gelsin ins ins ins bebisiniz ,,,rabbim anneli babali buyutsun dunyaya gozlerini actiginda babasini karsisinda yani basinda gorsun ins ins ins... :geek: :geek: :geek:

Şanslı duaların için allah razı olsun, allah nasip ederse ve hayırlısıysa bende doğumda olmayı çok istiyorum, inşallah şu eksik belgemde biranönce çıkarda dosyam işleme alınır.
dualarimiz seninle arkdsm rabbim yardimcin olsun da bebeginin dogdugu o anda sende bebeginin ve esinin yanina olabil ins ins ins,,,
atabilgin yazdı:

Şanslı duaların için allah razı olsun, allah nasip ederse ve hayırlısıysa bende doğumda olmayı çok istiyorum, inşallah şu eksik belgemde biranönce çıkarda dosyam işleme alınır.

Allah hepimizin yardimcisi olsn insallah en kisa zamanda vizen cikar esine ailene kavusursun.
arkadaşlar sağolun dualarınız için... pazartesi günü eşim belçikada belediye başkanıyla görüştü bu ev yeterlilik belgesi için dün akşam başkan aramış ve belgenizi bu hafta içinde vereceğiz demiş, nasıl sevindik anlatamam vize almış kadar sevindim :D hayırlısıyla haftaya benimde başvurum işleme alınmış olacak inşallah başka bir aksilik çıkmazsa...
inşallahhh arkadasım ya inşallah...gözün aydın olsun şimdiden.... inanki senin kadar bende sevindim....umarım en kısa zamanda vize haberini alırız bizlerde...artık birimizden birinin vizesi çıksın değilmi... ;)
atabilgin yazdı:
arkadaşlar sağolun dualarınız için... pazartesi günü eşim belçikada belediye başkanıyla görüştü bu ev yeterlilik belgesi için dün akşam başkan aramış ve belgenizi bu hafta içinde vereceğiz demiş, nasıl sevindik anlatamam vize almış kadar sevindim :D hayırlısıyla haftaya benimde başvurum işleme alınmış olacak inşallah başka bir aksilik çıkmazsa...

aaay ne guzel yaaa walla acayip sevindim anlatamam,,,,gozunaydin arkdsm bu buyuk bi gelisme cunku bu olmasa basvuru yapamiyosun sanirim onunuzdeki buyuk bi engel gitmis oldu ,,,,ins ins ins bu cuma gelmeden belgenizi yollarlar ve kagitlairn isleme alinir en kisa zamandada vizen cikar sende heeemmeeeen esinin yanina gidersin ins ins ins :geek: :geek: :geek: ....
hayirli olsun atabilgin kardesim insallah biran önce alirsin vizenide :)) arkadaslar ocak ayinda basvuru yapan arkadaslarin dosyasi dofide görünüyomu acaba?? benim dosya halen yokkk
arkadaşlar hepiniz sağolun güzel dilekleriniz ve desteğiniz için. dün belgeyi alıp yolladılar şuan postada enkötü ihtimalle pazartesi elimde olur salıya da teslim ederim. inşallah dualarınızla ve allahın yardımıyla enkısa süredede vizem çıkar, vizelerimiz çıkar...
atabilgin yazdı:
arkadaşlar hepiniz sağolun güzel dilekleriniz ve desteğiniz için. dün belgeyi alıp yolladılar şuan postada enkötü ihtimalle pazartesi elimde olur salıya da teslim ederim. inşallah dualarınızla ve allahın yardımıyla enkısa süredede vizem çıkar, vizelerimiz çıkar...

aman ne güzel haber bu böyle :) çok sevindim atabilgin.bi aksilik olmazsa insallah eşinin dogumunda yanında olcaksın.en fazla 3 ay sonra cvp gelmiş olur.hadi hayırlı olsun...
arkadaşlar bu ücretsiz avukatlar varmış nasıl ulaşabilirim telefon adres verebilirseniz memnun olurum
baris yazdı:
arkadaşlar bu ücretsiz avukatlar varmış nasıl ulaşabilirim telefon adres verebilirseniz memnun olurum

hiç bi bilgim yok bu konuda barış.ama sitede biyerde sanki böyle bu konu gözüme çarpmıştı gibi geliyo bana.arastırmak lazım siteyi iyice..
Tamam zeyna tesekkur ederim sorunu çözdük evraklarımız yerine ulaştı. İleriki günlerde cevap vereceklermiş
baris yazdı:
Tamam zeyna tesekkur ederim sorunu çözdük evraklarımız yerine ulaştı. İleriki günlerde cevap vereceklermiş

hadi bakalım inşallah bu kez olumlu bi yanıt alırsınız..
Kardesim esin yasadigi sehirdeki hukuk burosunu arasin,ordan soyluyorlar.

Yada adliyeye gitsin,ordanda direk yardimci oluyorlar.

Ama ucretsiz avukatdan faydalanmak icin esinin calismiyor olmasi lazim.

Eger calismiyorsa ucretsiz faydalanirsiniz.

Esim hamileyken (yani calisamiyordu-calismiyordu) ucretsiz faydalandik.

Ama biseye yaramadi.Bedava olunca ilgi olmuyor.

Yoksa yine biraz oduyorsunuz.

Maasina gore danismanlik parasi aliorlar.

Google dan arasin esin yine cikiyor.
anladım nevilen gerek kalmadı dostum evraklar icin düsünmüstük ellerine ulasmıs bakalım ne cevap vericekler
baris yazdı:
anladım nevilen gerek kalmadı dostum evraklar icin düsünmüstük ellerine ulasmıs bakalım ne cevap vericekler

nihayet ya çok uzamıştı bu evrakların oraya ulaşması.inşallah hemen cvp verirler..
ev yeterlilik belgem 1 aylık beklemenin ardından elime bugün ulaştı, inşallah yarında konsolosluğa teslim edip vize bekleyenler arasına girmiş olacağım. inşallah çok beklemem vize için...
hadi bakalim hayirlisi olsun arkdsm,,,gozunuzaydin sonunda belgelerinizi vizeye verebiliceksiniz ,,,bi adim bi engel daha asilmiss olucak yarindan sonra,,,,umarim vize icinde cok beklemessin ve biran once cikar vizende esine kavusursun ins ins ins,,,
atabilgin yazdı:
ev yeterlilik belgem 1 aylık beklemenin ardından elime bugün ulaştı, inşallah yarında konsolosluğa teslim edip vize bekleyenler arasına girmiş olacağım. inşallah çok beklemem vize için...

ohh be nihayet :) atabilgin ne kadar sevindim anlatamam.inşallah en kısa zamanda çıkacak vizen..

Yorum Yaz

Yorum yazmak için üye girişi yapmanız gerekiyor.

Giriş Yap Üye Ol