arkadaslar keyifleriniz nasil iyisinizdir insallah hepinizz hep dofi den filan bahsediyoruz
Aile Birlesimi Evrak ( Konu Duzeltilmistir )
arkadaslar keyifleriniz nasil iyisinizdir insallah hepinizz hep dofi den filan bahsediyoruz
iyi olmaya çalısıyoruz işte asicee ne olsun.ne yapalım işimiz gücümüz dofi artık :) sen nasılsın neler yapıosun?
.................................................................
arkadaslar bu arada hepimizin yeni yılı kutlu olsun.birdahaki yıl sevdiklerimizle birlikte olmak dilegiyle :)
Valla arkadaslar bende iyiyim iste pazartesi gunu (04.01.2010) oturum icin gidecem evim bitmek uzere evim gececem boyle baska bir sey yaptigim yok gezipp tozmaya devam ediyoruz epiniz kendinize iyi bakin YENI YILINIZ KUTLU VE HAYIRLI OLMASI DILEGI ILE
ben bişey sormak istiyorum .asicee yazmısın evim bitmek üzere diye.şimdi polis kontrole gelmeden baska bi eve çıkılabiliniyomu.eşim kayınvalidemin evi üzerinden istek yaptı onlarla birlikte yasadıgı için.ama ben oraya gitmedende ev tutacak.biz ne zaman kendi evimize gecebiliriz.polisin kontrole gelmesinimi bekliycez.yada oturum almayımı.polis ne kadar sürede kontrole geliyo.ya da polis gelmeden bildirsek biz şu evde ikamet ediyoruz diye kabul ederlermi
arkadaşlar hepinize mutlu yıllar :ugeek:
arkadaslar bugün dofiye dosya numaramı girdigim zaman hiçbişey çıkmıyo.hani dosyayı ilk teslim ettigimiz zaman yapılacakları anlatan bi yazı varya o çıkıyo.sizce bunun anlamı nedir?
ben bişey sormak istiyorum .asicee yazmısın evim bitmek üzere diye.şimdi polis kontrole gelmeden baska bi eve çıkılabiliniyomu.eşim kayınvalidemin evi üzerinden istek yaptı onlarla birlikte yasadıgı için.ama ben oraya gitmedende ev tutacak.biz ne zaman kendi evimize gecebiliriz.polisin kontrole gelmesinimi bekliycez.yada oturum almayımı.polis ne kadar sürede kontrole geliyo.ya da polis gelmeden bildirsek biz şu evde ikamet ediyoruz diye kabul ederlermi
ZEYNA simdi polis verdigin ilk adrese geliyor ve kontrol ediyor bu evde mi yasiyorsunuz diye sen hangi adresi gosterdiysen 1-2 hafta icinde polis geliyor eve istedigin zaman adres degistirebilirsin yani oturum alip almamanla bi alakasi yok -- ben buraya geleli 2 ayi gecti adresimi kayinvalidemin ustune gosterdim polis oraya geldi dedik iste polise kendi evimiz var oraya gececez filan dedim siz gecin dedi haber verin oo zamanda oraya geluiriz filan dediler yani polisin zor bir seyi yokk umarim anlatabildim
ZEYNA simdi polis verdigin ilk adrese geliyor ve kontrol ediyor bu evde mi yasiyorsunuz diye sen hangi adresi gosterdiysen 1-2 hafta icinde polis geliyor eve istedigin zaman adres degistirebilirsin yani oturum alip almamanla bi alakasi yok -- ben buraya geleli 2 ayi gecti adresimi kayinvalidemin ustune gosterdim polis oraya geldi dedik iste polise kendi evimiz var oraya gececez filan dedim siz gecin dedi haber verin oo zamanda oraya geluiriz filan dediler yani polisin zor bir seyi yokk umarim anlatabildim
tesekkürler asicee
arkadaslar bugün dofiye dosya numaramı girdigim zaman hiçbişey çıkmıyo.hani dosyayı ilk teslim ettigimiz zaman yapılacakları anlatan bi yazı varya o çıkıyo.sizce bunun anlamı nedir?
zeyna aynı sorun bende de oldu mail attım konsolosluga düzelttiler. forumda mevcut nasıl yaptıgımı gösterdim
Bu sorun gecen sefer bendede oldu,o zaman ogrendigim dosyalarin ayrildigiydi.
Hatta 3 gun sonra IKS aradi maas bordrosu,seyehat sigortasi istemisti.
Tetikte olmanizi tavsiye ederim arkadaslar.
Benim simdiye kadar gozlemledigim boyle,son inceleme donemi ek evrak,polis kontrolu
yada sigorta vs vs.. istemek icin dosyayi dofide donduruyorlar,,evrak gelene kadar bekliyorlar gelince
duzeliyor.Bende ve bircok arkadasda boyle oldu.
yada sigorta vs vs.. istemek icin dosyayi dofide donduruyorlar,,evrak gelene kadar bekliyorlar gelince
duzeliyor.Bende ve bircok arkadasda boyle oldu.
**biryerden bilgi bekliyoruz** bende bu yaniti aldim dofide sayfami goremeyince,,bu yerin sonra polis merkezi oldugunu red alinca ogrendim.
anladım nevilen simdi polisin eve gelip gelmediğini nasıl öğrenicez.. bizde aynı sebebden ret almayalım açıklarmısın biraz polise gidip sormak mı gerekiyor..tam olarak nereye gitmeli :( ne yapmalı bahsedebilirmisin biraz :S
nevilen ayrıca şöyle bir durum var esim saat 4 den sonra evde oluyor 5 gibi fln işte...ama oturdukları evin zili yok :) şifreli girişi var parmak izi fln o şekilde açılıyormuş kapı. peki polis bu durumda ne yapabilir ki zil olmadığı için açtıramadığına göre kapıyı nasıl haberleşecekler :geek: normal de misafir gelince telefon ediyor o şekilde açıyorlar kapıyı :S cok sacma bir sistem ya kalkıpda cama taş atacak hali yok ya :)
ceyk001 eşin gidip polise evde bulundugu saatleri bildirirse sorun olacagını sanmıyorum.valla bende acayip tırsmış vaziyetteyim şuan senin gibi.eşim en son dofiyi aradıgında 1.ayda dosya son kez gözden gecirilecek ona göre cvp verilecek denmiş.şimdide dosya gözükmüyo.sanırım nevilenin yazdıgı gibi ek evrak yada bu polis mevzusu.yüzüp yüzüp kuyruguna gelip hayal kırıklıgına ugramak istemiyorum
ceyk001 ya bikez gitmeyle red verdiklerini sanmıyorum.daha önce forumdan okudugum kadarıyla polis eve gidiyo evde kimseyi bulamayınca not bırakıyo.3 kez kimseyi bulamazsa red geliyo galiba.o konuda panik yapma fazla.bende seninle aynı durumdayım gibi :(
birşey sormak istiyorum sen o maili hangi konu baslıgında yazmıştın.burası deildi dimi.bende pazartesi bi mail göndermeyi düşünüyorum.
birşey sormak istiyorum sen o maili hangi konu baslıgında yazmıştın.burası deildi dimi.bende pazartesi bi mail göndermeyi düşünüyorum.
ok ama burdada yazmanın sonradan gelecek arkadaslara faydası olur.sen yinede özelden at ama
arkadaslar polisten o kadar tirsmayin onlarin gorevi bu eger evde kimse olmassa zeyna nin dedigi gibi not birakiyor 3kere filan gelip gidiyor sorun yaratmiyorlar ayrica randevu da verebiliyorsunuz su saatte gelin diyee mazeretinizi sunup mesela su saatler arasi calisiyorum falan filan
ceyko ,senin dedigin o sistem bizim evdede var antwerpende.telefonlu sifreli degil mi?
ben onu basvurdugum zaman degisttircem,bizim hatunla kayinvalide burdaydi 2 hafta once
o kus gibi oten ziller var ya,vallahi ondan aldim 3 lira :)
obur turlu zil calmiyor,biri geldiginde telefon aciyor,duydun duydun duymadin glen donuyor.
ciddiyim bak,hatun camasir makinasi calisirken bile duyulmuyo diyodu .
asicee dostum not birakiyorlar demis,
oyle birsey yok.not birakmiyor.ben cok sordurttum bunlari.malesef basimdan gecti.
3 kez ayni hafta icinde geliyor,hatta eger 3. defada seni buluyorsa evde ertesi gun yine geliyor.
sirf bu konu yuzunden esimin oturumu yakiyorlardida avukatla kurtardik durumu,,
sonra ayni 5 yillik karti aldigi donem gibi polis tekrar geldi..
Avukat polisle belediyeyle gorustu durumu duzeltelim diye cunku o belediyeden alinan
uitgezen van het vs.. vs.. belgesinde **durumu-adres sakincalidir** yaziyordu vize red geldikten sonra.
Ben bebeklere zarari olur diye cok ugrastim,haberiniz olsun dostlar.
Amacim kimseyi korkutmak degil,ben boyle abuk sabuk sebepler yuzunden evimden ailemden
ayriyijm hala,kimsenin basina gelsin istemiyorum.
Sadece dikkatli olalim arkadaslar diyorum.
Gercektede korkulcak bi durum yok,polis sadece iceri 1 adim atiyor,bakiyor.
Diger odaya dahi girmiyor.Zaten amaci esya kontrolu degil,ev mi dam mi nedir ona bakiyorlar.
Ceyko polis 5 den sonra geliyor diye duydum.is saatlerinden sonra.
Ama benim bi yazim vardi,,orda geldikleri saatleri yazmistim,,aglarsin sinirden.
Simdi bulamiyorum gercek kagitlari,,orda fransizca yaziyor.
Sobayi tutusturdum heralde.
ben onu basvurdugum zaman degisttircem,bizim hatunla kayinvalide burdaydi 2 hafta once
o kus gibi oten ziller var ya,vallahi ondan aldim 3 lira :)
obur turlu zil calmiyor,biri geldiginde telefon aciyor,duydun duydun duymadin glen donuyor.
ciddiyim bak,hatun camasir makinasi calisirken bile duyulmuyo diyodu .
asicee dostum not birakiyorlar demis,
oyle birsey yok.not birakmiyor.ben cok sordurttum bunlari.malesef basimdan gecti.
3 kez ayni hafta icinde geliyor,hatta eger 3. defada seni buluyorsa evde ertesi gun yine geliyor.
sirf bu konu yuzunden esimin oturumu yakiyorlardida avukatla kurtardik durumu,,
sonra ayni 5 yillik karti aldigi donem gibi polis tekrar geldi..
Avukat polisle belediyeyle gorustu durumu duzeltelim diye cunku o belediyeden alinan
uitgezen van het vs.. vs.. belgesinde **durumu-adres sakincalidir** yaziyordu vize red geldikten sonra.
Ben bebeklere zarari olur diye cok ugrastim,haberiniz olsun dostlar.
Amacim kimseyi korkutmak degil,ben boyle abuk sabuk sebepler yuzunden evimden ailemden
ayriyijm hala,kimsenin basina gelsin istemiyorum.
Sadece dikkatli olalim arkadaslar diyorum.
Gercektede korkulcak bi durum yok,polis sadece iceri 1 adim atiyor,bakiyor.
Diger odaya dahi girmiyor.Zaten amaci esya kontrolu degil,ev mi dam mi nedir ona bakiyorlar.
Ceyko polis 5 den sonra geliyor diye duydum.is saatlerinden sonra.
Ama benim bi yazim vardi,,orda geldikleri saatleri yazmistim,,aglarsin sinirden.
Simdi bulamiyorum gercek kagitlari,,orda fransizca yaziyor.
Sobayi tutusturdum heralde.
ben bu bekleyişten gercekten çok sıkıldım.ne olcaksa biranönce olsun artık..
öyle de işte bunaldım iyice.uçsuz bucaksız bi bekleyişteyiz.yarın mail atcam bakalım büyükelçilige ne yanıt gelcek
arkadaşlar sabredin biraz, dua edin elimizden gelen başka birşey yok ve hayırlısını isteyin unutmayın sadece hakkınızda hayırlı olanı...
hayır henüz polis gelmedi, polis bu hafta arayıp randevu alacakmış geleceği gün için...
hayırdır isim değiştirmişsin ceyk001
hayırlısı olur inşallah atabilgin.evet ya sen söyleyince farkettim bende.ceyk001 niye degiştirdin ismini :)
evet neden söyle bakalım çabuk! çabuk! :D
hepimiz aynı durumdayız.bu strese saha ne kadar dayanılabilir bilmiyorum.ama yapacak bişey yok.ama bu ismini hiç sevmedim söyleyim
5 senelik oturumu aldim bi kagit verdiler 2 hafta sonra da karti vereceklerr simdilik bu kadarrr
5 senelik oturumu aldim bi kagit verdiler 2 hafta sonra da karti vereceklerr simdilik bu kadarrr
hayırlı olsun asicee...
bende dün bekleme11 arkadasımızın yardımıyla belçika büyükelçiligine mail attım dosyamın durumunu sordum.çünkü şuanda bile hala gözükmüyo.kaçgündür hiçbişey yok dofide.bakalım ne cvp gelcek yada benden evrak isterlerse ne isteyecekler çok merak ediyoum...
guzel haberlerinizi bekliyorumm
arkadaşlar belçika büyükelçiliginden yanıt geldi anlamadım ben ek evrak istemiyorlar galiba. kopyaladım bakın sizce ek evrakmı istencek..
Sayın Ilgili ,
Göndermiş olduğunuz e-mailinize cevaben, konu ile ilgili bilgi aşağıda sunulmuştur.
(kırmızı X ile belirtilen sizin icin geçerli olan maddedir)
(01/07/2007 tarihinden itbaren bütün başvurular randevu ile alınmaktadır.)
( xxx ) Türkiye icersinde randevu veya vize ile ilgili bilgi için 0212 340 44 32 nolu telefonu arayabilirsiniz.
( Aynı numaradan gereken evrakları öğrenebilirsiniz. )
( ) Belçika İçişleri Bakanlığından henüz vizenizin cevabı gelmemiştir.
( ) Dosyanız ile ilgili karar mercii, Belçika'daki İçisleri Bakanlığıdır. Vize ile ilgili kararlar Bakanlık tarafından alınmaktadır.
( xxx ) Gereken evrakları öğrenebilmek için www.iks.com web sayfamızdan bakabilirsiniz.
Saygılarımızla, bildiririz.
Vize bölümü
Sayın Ilgili ,
Göndermiş olduğunuz e-mailinize cevaben, konu ile ilgili bilgi aşağıda sunulmuştur.
(kırmızı X ile belirtilen sizin icin geçerli olan maddedir)
(01/07/2007 tarihinden itbaren bütün başvurular randevu ile alınmaktadır.)
( xxx ) Türkiye icersinde randevu veya vize ile ilgili bilgi için 0212 340 44 32 nolu telefonu arayabilirsiniz.
( Aynı numaradan gereken evrakları öğrenebilirsiniz. )
( ) Belçika İçişleri Bakanlığından henüz vizenizin cevabı gelmemiştir.
( ) Dosyanız ile ilgili karar mercii, Belçika'daki İçisleri Bakanlığıdır. Vize ile ilgili kararlar Bakanlık tarafından alınmaktadır.
( xxx ) Gereken evrakları öğrenebilmek için www.iks.com web sayfamızdan bakabilirsiniz.
Saygılarımızla, bildiririz.
Vize bölümü
zeyna dosyan hala dofide evrak filan istemiyorlar, belçika içişleri bakanlığından henüz haber gelmedi diyor, bence evrak istemezler biraz daha beklemen gerekiyor, inşallah biran önce vizen çıkar...
Yorum Yaz
Giriş Yap Üye Ol