ya arkadslar agustos 1 de verdim belgeleri iks ye 8 inde randevuya gittim elcilige gorustuk guzeldi.kadin evraklari bruksele yollucam dedi ama dofinin sitesinde hala cikmiyo bisey.normal midir bu? yoksa bi aksakliga mi isaret?herhangi bi eksik evrak olsa ararlar mi tekrar bizi yoksa iks yi arasak nasil gidiyo bizim is diye,olur mu.bi bilgi veriolarmi??? yardimci olur musunuz.
:!: belcika ya gelecek olan arkadaslar buraya
nevılen acele etme dosyan bruksele gecınce ıslemde dıye yazar demekkı gecmemıs gecseydı yazardı bazılarınınkı bı ayda bazılarınkı ıkı ayda gıtmıs bruksele o yuzden sabırlı ol ve ıksnın onlıne takıpde ıslemde yazıyomu ona bak
alperim saol kardesim.iks de pasaport islemde yazio.dofide tik yok iste.dosya bruksele gidince iks de ki degisio mu ?evrak brukselde falan die? kardesim senin islemler nasil,bi gelisme varmi,?esin yaninda hala heralde,insallah sagligina kavusmustur.gorusuruz kardesim
ıks artık hep oyle kalıyo vıze cıkana kadar orda degısme olmuyo benım de esım gecen hafat gıttı saglıgıda cok sukur ıyı baska da gelısme yok
suraya bakya,en son konusanlar alper le benim.oda baya olmus.sanirim artik kimse belcikaya gitmeyi dusunmuyor.hic kimseden bi ses yok.millet artik bikti heralde nlden,kimse ugrasmak mi istemio,,yoksa herkes sinav verip nl ye mi gidio ???alperim senle ben mi kaldik ne is bu??
insallah en yakin zamanda sende gidersin kardesim.
insallah en yakin zamanda sende gidersin kardesim.
haklısın nevılen ısı bıten elını ayagını cekıyo bende burdaayım gordugun gıbı ınsallah bı an once cıakr vızede ıkımızınde gıderız bızde artık
alperim bayramin kutlu olsun kardesim.burlarda kimsecikler yok artik,senle ben ugrasioz.gel birbirimize dua edelim.senin bende hakkin cok,,inan dua ediorm hep benim hakkim varsa sen al, benden once sen git.insallah benim hakkimi sen alir benden once sen gidersin kardesim.insallah senin sikintin benden once biter.yengeminde bayramini kutluorm.allaha emanetsin.
allah razı olsun kardesım senınde bayramın mubarek olsun ınsallah senınde bı an once cıkar vızen arkadasım ıkımızınde cıkar dua edıyorum hep ıns kendıne ıyı bak opuyorum sende selam soyle esıne saygılar hurmetler senın durum ne dostum ne kadar oldu basvuru yapalı ve su an ne dıyolar hıc arıyomusun
agustos 1 de verdim iks ye bilion ,6 sinda mulakat yaptilar.ogundur bekliorm .gecen esim aradi dofiye.evraklar agustos 22 sinde gecmis oraya,3 ay bulur iyi yada kotu bi haberi kasim 22 gibi alir demisler.baskada bisey demiolar.vallahi beklioz artik baska bi cagrem kalmadi.yapilcak bise kalmadi.
vallah alper bu isler cok zorlasti.bak artik nl arabani belcikada surekli kullandirtmiolar.gecen esimitrafik durdurmus,oturum varmi die,oda var deince,3 ay gecmis plakayi degistirmen gerek diye 200 euro ceza.arabayi degistirdi.bu temmuz 1 de yasalar cikmisti ya,bunlar biraz cok herlde ve ugrastirici.dil kursuna bile cagiriolar kizi.
allahim yuzumuze guler insallah yakinda alperim.senle belcikada bi yil sonra bugun biyerlerde konusmak,bu gunleri hatirlamak isterim .
allaha emanet kal kardesim
vallah alper bu isler cok zorlasti.bak artik nl arabani belcikada surekli kullandirtmiolar.gecen esimitrafik durdurmus,oturum varmi die,oda var deince,3 ay gecmis plakayi degistirmen gerek diye 200 euro ceza.arabayi degistirdi.bu temmuz 1 de yasalar cikmisti ya,bunlar biraz cok herlde ve ugrastirici.dil kursuna bile cagiriolar kizi.
allahim yuzumuze guler insallah yakinda alperim.senle belcikada bi yil sonra bugun biyerlerde konusmak,bu gunleri hatirlamak isterim .
allaha emanet kal kardesim
alperim bak vizen cikti diye beni boslama,ben senin gibisini bulamam bidaha.bazen yokla surayi yardimci ol bana.bi ben kaldim :cry: beni yanliz birakma kardesim.allah mutlu mesut eder insallah.dua et alperim banada.
merak etme arkadasım ıns sen ılk degılsın sonda degılsın ben okadar cok kısey yardım ettım kı anlatamam heryerden tanıdıgım oldu ıns devam edecem bu sıkıntıları ben cektıgım ıcın aynı durumda olanı anlarım
arkadaslar belcıkaya dırek bılet bulmak cok zor ve cok da pahalı dırek amsterdama gıtsem bı sıkıntı cıkarmı bılgısı olan varmı ordan belcıkaya gecsem olurmu galıba boyle yapanlar vardı oluyomu tam bılgısı olan varmı
alper cıkmaz sorun ya belçikaya çok pahalı bıletler haklısın senın tabu gibi elınde vızen var amsterdam dırek benım bılgın belcıkaya tren olması lazım ama sen genede bi acentelerı ara sor ucak bıletı satan trek turızım fılan ok allah yardımcın olsun
slm alper biz thomas cook la gelmistik istanbuldan binmistik acayip ucuzdu bilett bide ona bak bende dusunmustum ama hollandaya gelmeyi sorun olur diye belcikaya geldim
arkadaslar bılet aldım bruksele antalyadan ucuyorum yarın oglen bınecem ucaga ıns artık orda gorusuruz hepınıze tesekkurlerr
yolun acik olsun alper..bugunu iyi degerlendir :)
arkadaslar bılet aldım bruksele antalyadan ucuyorum yarın oglen bınecem ucaga ıns artık orda gorusuruz hepınıze tesekkurlerr
yolun acık olsun hayırlı ucuçuşlar kardeşim
alper gitmisin belcikaya,hayirli yolculuklar dicektim giremedim 6 gun.evindesindir simdi.inan cok sevindim ben senin adina,esine coguguna kavustun.allah utandirmasin seni kardesim.insallah bizleride unutmaz,yardimlarini esirgemessin.artik bol bol bizim icin dua et kardesim.
merhaba arkadaslar suan evimdeyim yavas yavas yoluna girecek hersey yarin belediyeye gidecez esimle cok mutluyum esim kizim ve ben evimdeyim allah herkesin yardimcisi olsun darisi bekleyenlere artik burdayim gorusmek uzere
hosgeldinnn alperr!!nasil buldun begenndinmi belcikayi..?yeni yasaminda mutluluklar dilerim arkadasim insallah hersey dilediginiz gibi olur
merhaba arkadaslar suan evimdeyim yavas yavas yoluna girecek hersey yarin belediyeye gidecez esimle cok mutluyum esim kizim ve ben evimdeyim allah herkesin yardimcisi olsun darisi bekleyenlere artik burdayim gorusmek uzere
alper kardeşim allah yardımcın olsun yeni hayatında çok mutlu oldum yeni yaşamında hayat boyu mutlular kardeşim kızını benım için öp senin adına çok mutluyum inan buna allah yardımcın olsun kardeşim :geek:
prenses begendim evet guzel yerler ama bi aci cokt iste icime ayrildim vatanimdn ailemden ve birazda maddi sikinti var hayirlisi bakalim
slm alper iste insani en cok uzende vatanindan ailesinden ayrilmak oluyo ama iste mecburuz cunku evlendik bizimde artik bir ailemiz var ben buralara alistimm ama halaa turkiye ozlemi anne baba ozlemi var ama kendi kendime soz verdim artik uzulmucem yani uzun zamandir aglamiyorum :) alisirsin yani alismak zorundayiz maddi slklntl normal arkadasim 1 2 aya gecer hepsi.
evet haklisin yapacak bisey yok ya genk cok pahali ilerde antwerpene tasinmayi dusunuyorum sizce nasil olur ev kiram cok ucuz ev bula bilirmiyim yada prenses hollandaya mi donsem kafam cok karisik
alper walla senin kararin ama ben belcikada cook slklLdlm bi gel hollandayida gor esin hollandada nerede oturuyodu?hep gelenler belcikada kaldi hollandaya gelmediler.ama bence hollanda daha guzel..
Alper hosgeldin kardesim.yeni hayatinda sana basarilar dilerim.hizli dusunme zamanla karar verirsin bir cok sosyal haklardan yana ve is acisindan belcika daha iyi diye dusunuyorum,hangi ulke daha guzel diye dusunme lutfen avrupa ulkeleri hemen hemen ayni benziyorlar fakat sosyal haklar ve gecinmeni calismayi on planda dusunmelisin burada daha cok calisma sansi var diye dusunuyorum ama yinede karari esi ve sen vereceksin herseyin hayirlisi olsun Allah sizi ayirmasin esine selamlar minik kizinida opuyorum.size sevgiler.
cok tesekkurler arkadaslar haklisiniz da iste bilmiyorum birden boslukta hissettim kendimi alisacaz yavas yavas inss bi ise baslayabilseydim bide arkadaslar bana ilk 5 yillik mi verecekler oyle demisler esime polis kontrole gelicek ondan sonra oturuma basvuracaz direk 5 yillik mi verecekler
alper biliosun ama yine de anlatim 20 mayista geldim 21inde belediyeye kayit oldum 5 haziranda polis geldi.agustosta mektup geldi 2 eylulde saat 8 de gelin diye oturum icin gittik 1 yillik verdiler sok oldum keske 5 aylik verselerdi arkasindan hemen 5 yillik gelirdi simdi 1 sene sonra 5 yillik.alper oturum almadan calisamazsin sanirim
evet oturum almadan calisamiyoruz onu biliyorum ama bize iki hafta icinde polis gelecek kontrole ondan sonra oturum icin basvuru yapicaz uc hafta da o surermis oyle dediler bakalim sana polis gelmismiydi prenses
evet geldigimden 2 hafta sonra gelmisti polis
Yorum Yaz
Giriş Yap Üye Ol